magenka1 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 własnie dowiedziałam się , że w schronisku pieski są jakoś podenerwane i się gryzą Quote
Onaa Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Biedne psiaki, żeby tylko nic poważnego się nie stało. Quote
magenka1 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 jakaś znajoma pracownicy interesuje się Murzynkiem mam nadziej, że my będziemy pierwsze bo się wkurzę Quote
Anula Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='magenka1']jakaś znajoma pracownicy interesuje się Murzynkiem mam nadziej, że my będziemy pierwsze bo się wkurzę[/QUOTE] To na co czeka,aż zamarznie w tym schronie albo zagryzą go koledzy.No chyba,że to nie ten dom to trzeba się spieszyć z wyciągnięciem małego. Quote
Bogusik Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='magenka1']jakaś znajoma pracownicy interesuje się Murzynkiem mam nadziej, że my będziemy pierwsze bo się wkurzę[/QUOTE] Magenka1,a czy coś nie tak z tą panią? Quote
magenka1 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 jeśli są to znajome tych pracowic to wszystko nie tak , rodzina ich pieski rozmnażają a potem szczeniaki przynoszą do schronu to nie jest domek dla Murzynka Quote
Anula Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='magenka1']jeśli są to znajome tych pracowic to wszystko nie tak , rodzina ich pieski rozmnażają a potem szczeniaki przynoszą do schronu to nie jest domek dla Murzynka[/QUOTE] Marzenko a nie da się uruchomić jakiś znajomości aby Murzynek już mógł być zabrany ze schronu aby go przetrzymać do 1 listopada nawet odpłatnie?A później by trafił do hoteliku na spokojnie! Quote
magenka1 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 niestety nie mamy tymczasa jeszcze dla Murzynka .. Quote
Anula Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='magenka1']niestety nie mamy tymczasa jeszcze dla Murzynka ..[/QUOTE] O kurcze szkoda chłopaka a dzisiaj tak jest zimno! Quote
anetek100 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 zapraszam na bazarek dla Murzynka http://www.dogomania.pl/threads/215924-Nowe-ciuszki-i-portfele-na-utrzymanie-Liwii-i-Murzynka-ze-Szczytna-do-20.10. Quote
magenka1 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 dzisiaj już odpadam ale bede szukać dalej... Quote
anetek100 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 ja też pytam wokoło...jejku Murzynku myślimy tu o Tobie wszyscy Quote
Bogusik Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Też odwiedzam Murzynka.Rzeczywiście robi się co raz zimniej...a Murzynek nadal w schronie a Denisek w kojcu...eh! Quote
Anula Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Odpisała mi CatAngel.Zrobi ogłoszonka tylko bardzo proszę o wysłanie jej o co prosi.Ja zaplacę za ogłoszenia. Odp: Prośba Nie mogłam zalogować się na dogo :-( jeżeli ogł nadal pilne to podaję co jest mi potrzebne :smile: Do ogłoszenia potrzebuję: - tekstu do ogłoszenia wraz z tytułem - ok. 4-6 zdjęć - danych kontaktowych(mail i tel)mail do aktywacji linków,jeżeli tel nie jest potrzebny do ogł nie trzeba podawać - miasta i województwa, w jakim przebywa zwierzak Quote
beta ata Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Własnie weszłam na dogo, zaraz napisze tekst dla małego, tylko przejrze najpierw pilne wątki, żeby sprawdzic, czy gdzieś ktos np. o coś pilnego nie pyta czy tym podobne. Quote
Anula Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='beta ata']Własnie weszłam na dogo, zaraz napisze tekst dla małego, tylko przejrze najpierw pilne wątki, żeby sprawdzic, czy gdzieś ktos np. o coś pilnego nie pyta czy tym podobne.[/QUOTE] Bardzo dziękuję,zależy mi na tym aby CatAngel szybciutko zrobiła ogłoszenia. Quote
anetek100 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 można skorzystac z mojego allego:) nie wiem czy tekst będzie ok, ale może sie przyda http://allegro.pl/murzynek-jak-pudel-szuka-domu-pies-psy-pudelek-i1850227124.html a ja właśnie odnawiam,niech pieske ma aukcyjkę co do CatAngel zajme sie tym Quote
beta ata Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Taki tekst napisalam o Murzynku: PUDELEK SREBRNY SZUKA DOMU Murzynek jest niewielkim, przemiłym pieskim. Lubi głaskanie, przytulanie i pieszczoty. Jest grzeczny i dobrze ułożony, ładnie chodzi na smyczy, zachowuje czystość w domu. Jest przyjaźnie nastawiony do ludzi i nie wdaje się w konflikty z psami. Nie lubi jedynie kotów. To spokojny i zrównoważony piesek, a przy tym wesoły i chętny do spacerów. Ten uroczy psiak trafil do schroniska po śmierci swojej właścicielki, teraz szuka nowego domu. Przebywa w woj. warmińsko-mazurskim. Wymagana wizyta przed- i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: ... ... I jak, podoba się? Przedstawiłam Murzynka w superlatywach, w kilku prostych konkretnych zdaniach, bo wiem, że takie teksty robia najlepsze wrażenie, są chętnie czytane, psiaki maja większą szanse na zainteresowanie... Quote
Anula Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Bardzo się podoba,tekst też będzie wykorzystany przez CatAngel.Przelew poszedł za ogłoszonka.Teraz tylko pozostaje nam czekać. Quote
kkasiiiar Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 zglaszam sie na watku..jak sie patrzy za okno to sie mysli wlasnie o takich psiakach ze marzna tam w schroniskach :( a bedzie jeszcze gorzej..niestety.. Quote
Bogusik Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Tekst bardzo dobry!Krótki,rzeczowy i wzbudzający zainteresowanie czytającego.Mam nadzieję,że przyniesie szczęście murzynkowi! Quote
magenka1 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='beta ata']Taki tekst napisalam o Murzynku: PUDELEK SREBRNY SZUKA DOMU Murzynek jest niewielkim, przemiłym pieskim. Lubi głaskanie, przytulanie i pieszczoty. Jest grzeczny i dobrze ułożony, ładnie chodzi na smyczy, zachowuje czystość w domu. Jest przyjaźnie nastawiony do ludzi i nie wdaje się w konflikty z psami. Nie lubi jedynie kotów. To spokojny i zrównoważony piesek, a przy tym wesoły i chętny do spacerów. Ten uroczy psiak trafil do schroniska po śmierci swojej właścicielki, teraz szuka nowego domu. Przebywa w woj. warmińsko-mazurskim. Wymagana wizyta przed- i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: ... ... I jak, podoba się? Przedstawiłam Murzynka w superlatywach, w kilku prostych konkretnych zdaniach, bo wiem, że takie teksty robia najlepsze wrażenie, są chętnie czytane, psiaki maja większą szanse na zainteresowanie... tekst super nr kontaktowe: Asia - 693960672 Marzena, 667 440 784, magenka6@wp.pl Quote
holmina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 podniose pudelka!oby szybko znalazl dobry domek!! Quote
Recommended Posts