Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magenka1']jakaś znajoma pracownicy interesuje się Murzynkiem mam nadziej, że my będziemy pierwsze bo się wkurzę[/QUOTE]
To na co czeka,aż zamarznie w tym schronie albo zagryzą go koledzy.No chyba,że to nie ten dom to trzeba się spieszyć z wyciągnięciem małego.

Posted

[quote name='magenka1']jakaś znajoma pracownicy interesuje się Murzynkiem mam nadziej, że my będziemy pierwsze bo się wkurzę[/QUOTE]
Magenka1,a czy coś nie tak z tą panią?

Posted

[quote name='magenka1']jeśli są to znajome tych pracowic to wszystko nie tak , rodzina ich pieski rozmnażają a potem szczeniaki przynoszą do schronu to nie jest domek dla Murzynka[/QUOTE]
Marzenko a nie da się uruchomić jakiś znajomości aby Murzynek już mógł być zabrany ze schronu aby go przetrzymać do 1 listopada nawet odpłatnie?A później by trafił do hoteliku na spokojnie!

Posted

Odpisała mi CatAngel.Zrobi ogłoszonka tylko bardzo proszę o wysłanie jej o co prosi.Ja zaplacę za ogłoszenia.

Odp: Prośba

Nie mogłam zalogować się na dogo :-(

jeżeli ogł nadal pilne to podaję co jest mi potrzebne :smile:

Do ogłoszenia potrzebuję:

- tekstu do ogłoszenia wraz z tytułem
- ok. 4-6 zdjęć
- danych kontaktowych(mail i tel)mail do aktywacji linków,jeżeli tel nie jest potrzebny do ogł nie trzeba podawać
- miasta i województwa, w jakim przebywa zwierzak

Posted

[quote name='beta ata']Własnie weszłam na dogo, zaraz napisze tekst dla małego, tylko przejrze najpierw pilne wątki, żeby sprawdzic, czy gdzieś ktos np. o coś pilnego nie pyta czy tym podobne.[/QUOTE]
Bardzo dziękuję,zależy mi na tym aby CatAngel szybciutko zrobiła ogłoszenia.

Posted

Taki tekst napisalam o Murzynku:

PUDELEK SREBRNY SZUKA DOMU

Murzynek jest niewielkim, przemiłym pieskim. Lubi głaskanie, przytulanie i pieszczoty.
Jest grzeczny i dobrze ułożony, ładnie chodzi na smyczy, zachowuje czystość w domu.
Jest przyjaźnie nastawiony do ludzi i nie wdaje się w konflikty z psami. Nie lubi jedynie kotów.
To spokojny i zrównoważony piesek, a przy tym wesoły i chętny do spacerów.
Ten uroczy psiak trafil do schroniska po śmierci swojej właścicielki, teraz szuka nowego domu.
Przebywa w woj. warmińsko-mazurskim.
Wymagana wizyta przed- i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt w sprawie adopcji:
...
...

I jak, podoba się?
Przedstawiłam Murzynka w superlatywach, w kilku prostych konkretnych zdaniach, bo wiem, że takie teksty robia najlepsze wrażenie, są chętnie czytane, psiaki maja większą szanse na zainteresowanie...

Posted

[quote name='beta ata']Taki tekst napisalam o Murzynku:

PUDELEK SREBRNY SZUKA DOMU

Murzynek jest niewielkim, przemiłym pieskim. Lubi głaskanie, przytulanie i pieszczoty.
Jest grzeczny i dobrze ułożony, ładnie chodzi na smyczy, zachowuje czystość w domu.
Jest przyjaźnie nastawiony do ludzi i nie wdaje się w konflikty z psami. Nie lubi jedynie kotów.
To spokojny i zrównoważony piesek, a przy tym wesoły i chętny do spacerów.
Ten uroczy psiak trafil do schroniska po śmierci swojej właścicielki, teraz szuka nowego domu.
Przebywa w woj. warmińsko-mazurskim.
Wymagana wizyta przed- i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt w sprawie adopcji:
...
...

I jak, podoba się?
Przedstawiłam Murzynka w superlatywach, w kilku prostych konkretnych zdaniach, bo wiem, że takie teksty robia najlepsze wrażenie, są chętnie czytane, psiaki maja większą szanse na zainteresowanie...
tekst super nr kontaktowe:
Asia - 693960672
Marzena, 667 440 784, magenka6@wp.pl