magenka1 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 no to już jutro :) nie mogę się doczekać Quote
anetek100 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 tak osobiście odebrałam Floriana z rąk Pań, które opiekowały sie nim..obie nie chciały oddać, hehehe pożegnań nie bło końca, całowały,ściskały i musiały oddać....ale...dokumentacja wraz ze zdjęciami na płytce i w formie papierowej pojechały do nowego domku, zakupłyśmy benakor i kardiowet, którego sklerotyczki w ferworze tego wszystkiego nie wzięłyśmy:)ale jutro podskocze z rana do lecznicy i wysyłam, bo dzisiaj i tak nie mam danych:) Florian troche dostał inne leczenie, mniej inwazyjne, będzie teraz na benakorze,spironolu i kardiowecie-czyli prawie tak jak mój Ryszard:):):)szeleczki i smyczkę zakupione z pieniązków bazarkowych pojechały razem z nim..rozliczenie na spokojnie zrobi Ania_i_Kropka, której przeserdecznie jeszcze raz dzioękuję ogromne podziekowania także dla osób, które opiekowały się nim i lekarzy:):):) no i magenka1 za transport:) mam foteczki, ale słabe bo w takim świetle moj a cyfrowka nieładnie sie spisuje:( Quote
Anula Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ale dobre wieści tylko teraz czekamy na magenkę1 i czekamy na dużo,dużo wiadomości z drogi i nowego domku.Ciekawe jak Florek przyjmie rezydenta? Floreczku!Moc tylko samych szczęśliwych dni w nowym domku-życzy Tobie ciocia Anula! Quote
anetek100 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 a ja mam foteczki jak mowilam slabizna z nich ale widac moment odbioru Florka (jaka dokumentacja hehe) a tu Florian chciał biec za opiekunka hehe Quote
Jagoda1 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Kolejny szczęściarz!!!! Ogromnie cieszę sie, psiaczku, duzo zdrowia! Quote
Anula Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ale nasz Florcio śliczny-od dzisiaj zaczyna nowe życie mam nadzieję,że bardzo szczęśliwe-aż łza w oku mi się zakręciła.Powodzenia Floreczku! Quote
anetek100 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 poprosilam magenka1 aby dala znac jak już dotrą, dostalam smsa, ze wszystko wporządku, domek fajny..także chwilowo tyle:) Quote
anetek100 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 zadzwonila magenka1, Florian bł bardzo grzeczny, nie wymiotował, spał po kilku wędrówkach po aucie:) w nowym domku położył sie na legowisku przygotowanym dla niego..jutro Marzena napisze więcej, dzisija juz chyba nie będzie wchodziła na dogo Quote
MARCHEWA Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ja też rozmawiałm z Magenką i możemy się cieszyc,psiak dostarczony,rodzinka fajna,czego chcieć więcej;)no...może więcej takich pozytywnych historii;) Quote
Ania_i_Kropka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Florek w lecznicy miał robione: 3 zdjęcia RTG 2 razy EKG i Echo serca pełne badanie krwi ( morfologia i biochemia + jony ) Został odrobaczony i odpchlony USG prostaty (wszystko jest ok) Wszystkie badania lekarze zrobili za darmo. Florek miał równierz bezpłatny pobyt i jedzonko. W czasie pobytu w lecznicy Forek dostawał Vetmedin i Cardiovet 5 tabletek dostał od Pani kardiolog 10 oddałyśmy dzisiaj z tych 35 od Marchewy. Jedynie trzeba było zapłacić za 1 op Cardiovetu - 59 zł i 1 op Benakoru 70 zł czyli razem 129 zł. Odrobaczenie i odpchlenie Florek dostał ode mnie. Quote
anetek100 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 magenka1 wstawi rozliczenie w pierwszym poście, dziękujemy przeserdecznie za opiekę nad Florkiem, za cąły pobyt za serce za te wszystkie badanie, dzięki którym dowiedzieliśmy sie, jaki jest jego stan a tym bardziej, że miał to wszystko w prezencie:crazyeye: jeszcze raz ogromnie dziękujemy....Marzena zrobi całe rozliczenie i zastanowimy sie co dalej z pieniązkami darczyńców.. Quote
Bogusik Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ogromnie się cieszę,że Florek bezpiecznie dotarł do celu.Florciu,powodzenia w Twoim nowym domku!A wszystkim ciociom,wielkie podziękowanie za to,że Florek dzięki Wam, ma wreszcie swoje wymarzone lokum w domku! Quote
MARCHEWA Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ania_i_Kropka napisał(a):Florek w lecznicy miał robione: 3 zdjęcia RTG 2 razy EKG i Echo serca pełne badanie krwi ( morfologia i biochemia + jony ) Został odrobaczony i odpchlony USG prostaty (wszystko jest ok) Wszystkie badania lekarze zrobili za darmo. Florek miał równierz bezpłatny pobyt i jedzonko. W czasie pobytu w lecznicy Forek dostawał Vetmedin i Cardiovet 5 tabletek dostał od Pani kardiolog 10 oddałyśmy dzisiaj z tych 35 od Marchewy. Jedynie trzeba było zapłacić za 1 op Cardiovetu - 59 zł i 1 op Benakoru 70 zł czyli razem 129 zł. Odrobaczenie i odpchlenie Florek dostał ode mnie. Jesteście WSPANIALI:loveu::loveu::loveu: Psy ze Szczytna jeszcze nigdy nie miały tylu cudownych ludzi wokół siebie:loveu::loveu::loveu: Quote
magenka1 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Wczoraj późnio wrócliliśmy , mgła opóźniła nasz powrót więc jak wrócilam do domu już nie mialam siły na nic. tak pokrótce: Florek jest cudowny, dobrze wychowanym chłopce ja go pokochałam, w aucie pół drogi intersował się autem i tym co za nim, po postoju na stacji pali Florek wyszedł za swoimi potrzebami opróżnił się i następną część trasy przespał na moich kolanach. W nowym domu Pani Ela nas ładnie ugościła, Florek powąchał kąty i grzecznie położył się na legowisku (łózeczko ma być zakupione). Podpisaliśmy dokumenty adopcyjne, porozmawialiśmy o zwierzętach. Nowego kolegę Florka ja nie poznałam bo był w drugim domku Państwa do którego Florek miał jechać. Florek to szczęściarz, z Panią Elą się dobrali. Jeszcze nie wiem jak on zachowuje się wstosunku do kolegi, Mam fotki jak wrócę z pracy to wstawię. Zrobię też rozliczenie, tak jak Anetka napisała wyżej wydaliśmy wczoraj część na leki. Dostaliśmy też od Pai Eli 150 zł na psiaki , to na razie chyba tylko tyle, zaraz zaczynam pracę. Mogę jeszcze napisać, że Państwo prowadzą w Gdańsku pensjonat jeśli ktoś by planował urlop nad morzem mogę dać namiary :) blisko jest do morza Quote
MARCHEWA Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Magenko1-:calus:buziaki za transport:Rose: Quote
magenka1 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Fotki wstawi Anetka , rano wysłałam smsa , Florek był u weta i wszystko ok, Quote
magenka1 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 WPŁATY NA FLORKA CORONAAJ- 60 zł Flodendron - 25 zł Pudelkowa Skarbonka 100 zł Bogusik - 30 zł Bazarek Anetki 80 zł Sylwia ze Szczytna - 50 zł Pani Ela Pai Florka 150 zł ---------------------------495 zł Wydatki jedzonko , szelki i smycz - 80 zł 1 op Cardiovetu - 59 zł i 1 op Benakoru 70 zł czyli razem 129 zł Pudelkowa Skarbonka - 100 zł --------------------------------------------186 zł na pieski ze Szczytna Teraz mam zapytanie do osbób, które wpłaciły na Florka czy zgadzacie się aby 100 zł przelać na skarbonkę Pudelkową a resztę przeznaczyć na pieski ze Szczytna, którym chcemy pomóc ?? Quote
magenka1 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 na ostatniej Fotce Florek wtulony w Panią :) Quote
Recommended Posts