Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się też bardzo cieszę z wiadomości od Istke.Floro mój kochany będzie miał odpowiedzialny domek a oto chodziło wszystkim.
Istke bardzo dziękuję za przeprowadzeniem wizyty-tak mi ten chłopak leżał na sercu.
Floro - sio do domku i to szybko!Pakuj swoje manatki-szkoda każdego dnia!

Posted

Florek prawdopodobnie pojedzie do domu we wtorek albo środę, będę potem dzwoniła do znajomego i uzgodnię z nim. Pani Eli piesek będzie miał kastrację w poniedziałek, już czekają na niego :)

Posted

Bogusik napisał(a):
Cieszę się bardzo z tak fantastycznych wiadomości!Florcio będzie miał wspaniały domek,a zresztą czy ktoś w to wątpił?Bo ja nie...!

ja też w to nie wątpiłam :) rozmawiałam ze znajomym w środę mu pasuje więc to będzie środa 9 listopada

Posted

To super!Bo wiem jak bardzo jest ważna dokumentacja dla przyszłego właściciela,a tym bardziej jak pies choruje.Ja przyjmując Liwię nie miałam papierów dopiero przed adopcją dotarły i dowiedziałam się,że Liwia miała wpisane imię Tusia i urodziła się w 2006r.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Jutro ten wielki dzień;)

Tak ! Oby wszystko ułożyło się po naszej myśli.Magenka!,Anetek100,Marchewa,Ania i Kropka - wielkie podziękowanie za zaangażowanie w pomoc Florkowi!