magenka1 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 heheh wiedziałam, że to tylko formalność :) dzięki:loveu: Quote
filodendron Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Strasznie fajna wiadomość (no bo ja sobie tak podczytuję ten wątek :)) Quote
Anula Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ja się też bardzo cieszę z wiadomości od Istke.Floro mój kochany będzie miał odpowiedzialny domek a oto chodziło wszystkim. Istke bardzo dziękuję za przeprowadzeniem wizyty-tak mi ten chłopak leżał na sercu. Floro - sio do domku i to szybko!Pakuj swoje manatki-szkoda każdego dnia! Quote
magenka1 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Florek prawdopodobnie pojedzie do domu we wtorek albo środę, będę potem dzwoniła do znajomego i uzgodnię z nim. Pani Eli piesek będzie miał kastrację w poniedziałek, już czekają na niego :) Quote
Bogusik Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Cieszę się bardzo z tak fantastycznych wiadomości!Florcio będzie miał wspaniały domek,a zresztą czy ktoś w to wątpił?Bo ja nie...! Quote
magenka1 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Bogusik napisał(a):Cieszę się bardzo z tak fantastycznych wiadomości!Florcio będzie miał wspaniały domek,a zresztą czy ktoś w to wątpił?Bo ja nie...! ja też w to nie wątpiłam :) rozmawiałam ze znajomym w środę mu pasuje więc to będzie środa 9 listopada Quote
KOSKA Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Też byłam dobrej myśli, bo jeśli ktoś decyduje się na adopcję chorego psa, musi być dobrym człowiekiem. Cieszę się ogromnie! :) Quote
Energy Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Bardzo się cieszę:lol: Mały szykuj się do domku... Quote
Itske Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Świetnie, że kolejne psie nieszczęscie otoczone będzie milością :-) oh, żeby ktoś jeszcze skusił się na mojego trójłapego tymczasa :-) Quote
anetek100 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 itske może pomóc ogłosic Tweo tymczasika co???:) mogę pomóc wyślij dane opis fotki na netia8@wp.pl ale jeśli chcesz:) Quote
Itske Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='anetek100']itske może pomóc ogłosic Tweo tymczasika co???:) mogę pomóc wyślij dane opis fotki na netia8@wp.pl ale jeśli chcesz:) O dzięki wielkie :-), bo ja oferma ogłoszeniowa jestem :-) Quote
magenka1 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 teraz czekamy do środy oby szybko zleciało Quote
MARCHEWA Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 magenka1 napisał(a):teraz czekamy do środy oby szybko zleciało Teraz to już z górki;) Quote
Anula Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 MARCHEWA napisał(a):Teraz to już z górki;) Tak tylko trzy dni odliczamy.Jak ja się bardzo cieszę to Cioteczki nie macie pojęcia! Quote
anetek100 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 mamy mamy pojęcie Aniu:):):):):):)bo cieszymy sie równie mocno:)hehe Ania szykuje juz papiery dla Florka-dokumentację co i jak po kolei było robione, co mu jest itp Quote
Anula Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 To super!Bo wiem jak bardzo jest ważna dokumentacja dla przyszłego właściciela,a tym bardziej jak pies choruje.Ja przyjmując Liwię nie miałam papierów dopiero przed adopcją dotarły i dowiedziałam się,że Liwia miała wpisane imię Tusia i urodziła się w 2006r. Quote
magenka1 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Fredzio piesek Pani Eli miał dzisiaj kastrację, jesteśmy umówione o po 13 na odbiór Florka z kliniki, i w drogę nad morze :) Quote
Anula Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 No to już nie pełne dwa dni pozostało Florkowi do grzania dupci w domku.Trzymam kciuki. Quote
anetek100 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ja w środe będę także z magenka1 w czasie wyjazdu zatem porobię kilka zdjęć jak wsiada do autka:) Quote
Ania_i_Kropka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Jutro Florek ma ostatnią kontrolną wizytę u kardiologa. Wszyscy będziemy za nim tęsknić. Quote
Anula Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 MARCHEWA napisał(a):Jutro ten wielki dzień;) Tak ! Oby wszystko ułożyło się po naszej myśli.Magenka!,Anetek100,Marchewa,Ania i Kropka - wielkie podziękowanie za zaangażowanie w pomoc Florkowi! Quote
Recommended Posts