Energy Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Anula napisał(a):No przecudowny jest,każdą fotkę oglądam w szczegółach. Ja też mam sunię na BDT w typie pudelka ale daleko jej do naszego Florka. Majeczka też jest cudna!:lol: Quote
MARCHEWA Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Pięknie razem wyglądają,nasz chłopak wygląda kwitnąco;) Quote
coronaaj Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) [quote name='magenka1']WPŁATY NA FLORKA CORONAAJ- 60 zł Flodendron - 25 zł Pudelkowa Skarbonka 100 zł Bogusik - 30 zł Bazarek Anetki 80 zł Sylwia ze Szczytna - 50 zł Pani Ela Pai Florka 150 zł ---------------------------495 zł Pudelkowa Skarbonka - 100 zł --------------------------------------------186 zł na pieski ze Szczytna Teraz mam zapytanie do osbób, które wpłaciły na Florka czy zgadzacie się aby 100 zł przelać na skarbonkę Pudelkową a resztę przeznaczyć na pieski ze Szczytna, którym chcemy pomóc ?? Oczywiscie ja sie zgadzam , sorki ale dopiero weszlam na watek. Przelejcie na psiaki ze Szczytna . Super, ze Murzynek/Florek znalazl wspanialy domeczek. Edited January 8, 2012 by coronaaj edit Quote
Recommended Posts