Marylin Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Rzekłabym, że Elooonia ma baaardzo szczęsliwą rękę do wyadoptowywania naszych psiaków :-). Znam historię i wiem, że Łatka trafiła świetnie. Gratulacje dla psiny i jej nowych właścicieli. Quote
eloonia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Z tą szczęśliwą ręką to nie do końca prawda jest... właśnie się dowiedziałam, że mój kochany Jantarek wraca z adopcji, bo... jego pani wyjeżdża zagranicę i nie ma kto się nim zająć :] Quote
eloonia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Aleeee... nie o tym chciałam, bo to wątek Łatki, która w swoim domu pozostała Łatką :) Łatka, zadomowiła się już na tyle, że zaczęła szczekać na obcych. Jak się okazuje jest z niej pies obronny, który ma bardzo ładny głosik. Dodajmy, że jej Pan jest dumny bardzo z tego jak dzielnie sunia broni domu :) Kotka na razie skutecznie Łatki unika, ale Państwo nie tracą nadziei na porozumienie. Quote
Recommended Posts