Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Esperanza, to napisal Tomek, tyle ze mloda zdazyla sie juz na dogo zalogowac i przejac jego konto :eviltong:

I zachodzimy w glowe, jakie moga byc niemieckobrzmiace psie rasy.. bo sie nie znamy ;)
Zaraz beda zdjecia z dzisiejszego dnia - tyle, ze aparat zmarzl i jak juz Rugolf wlazl w zaprzeg to zdjec ni bylo :(

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratuluję, :multi: :multi: :multi:
jayo, gemsi i juniorka macie wspaniałe wielkie serducha.:lilangel: :lilangel: :lilangel:
Czarnulek jest przepiękny, niech się chowa zdrowo.
Pozdrawiam Was i waszą trzódkę.

Posted

dolly napisał(a):
Gratuluję, :multi: :multi: :multi:
jayo, gemsi i juniorka macie wspaniałe wielkie serducha.:lilangel: :lilangel: :lilangel:
Czarnulek jest przepiękny, niech się chowa zdrowo.
Pozdrawiam Was i waszą trzódkę.

jutro znowu trening :D wszystkim przypasowal, psom, juniorkom no i nam :D

Posted

Wiecie, wszystko jest piekne - ale nikt mnie nie pyta, qrka, o moja kondycyje :placz:
Ja z nimi nie wyrobie, jesli stado sie zacznie zwiekszac i biegac jeszcze z zaprzegami :crazyeye:

Posted

Tomku, mam nadzieję, że Azirrę - która właśnie wyrusza w drogę ku Tobie - też zaprzęgniesz i zmusisz pannę do biegania. Jest niewyżyta. Jak się nie wyszaleje, to rękę ze smyczą urywa. Niech ona ma dobrze u Ciebie :loveu:

Posted

Greven - Panienka Azirra ma juz szelki w zapasie....
Ale czy bedzie chciala biegac w zaprzegu - to juz zalezy od jej charakteru..
Biegac to bedzie na pewno - jest z kim :-)

Posted

[quote name='jayo']Greven - Panienka Azirra ma juz szelki w zapasie....
Ale czy bedzie chciala biegac w zaprzegu - to juz zalezy od jej charakteru..
Biegac to bedzie na pewno - jest z kim :-)

psy zaprzęgowe odpoczywają razem :D

Posted

jestem dumna z tego,że mam tak piękne i madre psiaki.:multi: (rakieta i rebeka-bordożek także)...
chcialabym kiedys pojechac do schroniska... (już raz byłam i od razu sie zakochałam w tych pieskach ktore tam były:loveu:a szczególnie w takim małym czarno-białym, ale nie pamiętam jego imienia).
PS.: kiedy bedzie organizowany "piknik"--> akcja charytatywna.
+ jest jeszcze jedna osoba z rodziny jayo:evil_lol: ....

Posted

Bardzo się cieszę, że Azi trafiła w Wasze mafijne ręce i będzie mogła robić to, do czego husky jest stworzony, czyli biegać ciągnąc coś za sobą :evil_lol: Inne formy aktywności też ok, ale ja po prostu lubię, gdy psy ras pracujących... pracują.

• 1 month later...
Posted

[quote name='Greven']Zajrzałam http://www.grey.info.pl/index.php/pl/gallery/image_list/13 i wygląda na to, że zabawa była super :evil_lol: Możesz mi wyjaśnić, na czym polega ciągnięcie roweru? Pies go ciągnie, czy właściciel też pedałuje? Spodobało mi się to.

Ciągnięcie roweru polega na tym ze pies ciągnie a rowerzysta pedałuje, jest to najszybsza dyscyplina w sportach zaprzegowych , nazywa sie bikejoring, Potrzeny jest rower, jeden pies i lina z amortyzatorem, dodatkowo montuje sie pałąk żeby lina się nie wkręciła w koło

Zdjęcie które ci sie podoba, to już inna konkurencja, pojazdem jest specjalna hulajnoga na dużych kołach, ale zabawa super :)

• 3 weeks later...
Posted

Tomku, nie ma zainteresowania moimi psami pociągowymi?
Bydlaki urywają mi ręce, a w rękach to ja mam krzepę :mad:

Badanie serca do wykoniania na miejscu.

• 5 months later...
Posted

Greven napisał(a):
Tomku, nie ma zainteresowania moimi psami pociągowymi?
Bydlaki urywają mi ręce, a w rękach to ja mam krzepę :mad:

Badanie serca do wykoniania na miejscu.

cały czas masz te potworki ? :) podeslij mi jeszcze raz prosze ic zdjecia zkrotka charakterystyka