jayo Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Esperanza, to napisal Tomek, tyle ze mloda zdazyla sie juz na dogo zalogowac i przejac jego konto :eviltong: I zachodzimy w glowe, jakie moga byc niemieckobrzmiace psie rasy.. bo sie nie znamy ;) Zaraz beda zdjecia z dzisiejszego dnia - tyle, ze aparat zmarzl i jak juz Rugolf wlazl w zaprzeg to zdjec ni bylo :( Quote
jayo Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ile tu psow... Ja tez chce do sanek ! jestem gotowy :-) A do tego mnie wepna: Quote
dolly Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Gratuluję, :multi: :multi: :multi: jayo, gemsi i juniorka macie wspaniałe wielkie serducha.:lilangel: :lilangel: :lilangel: Czarnulek jest przepiękny, niech się chowa zdrowo. Pozdrawiam Was i waszą trzódkę. Quote
gemsi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 dolly napisał(a):Gratuluję, :multi: :multi: :multi: jayo, gemsi i juniorka macie wspaniałe wielkie serducha.:lilangel: :lilangel: :lilangel: Czarnulek jest przepiękny, niech się chowa zdrowo. Pozdrawiam Was i waszą trzódkę. jutro znowu trening :D wszystkim przypasowal, psom, juniorkom no i nam :D Quote
jayo Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Wiecie, wszystko jest piekne - ale nikt mnie nie pyta, qrka, o moja kondycyje :placz: Ja z nimi nie wyrobie, jesli stado sie zacznie zwiekszac i biegac jeszcze z zaprzegami :crazyeye: Quote
gemsi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 i jeszcze jedno zdjecie, Rugolf w akcji :multi: Quote
esperanza Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Jeszcze troche i Alfred zastąpi niebieskookiego kolegę :lol: Quote
gemsi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 esperanza napisał(a):Jeszcze troche i Alfred zastąpi niebieskookiego kolegę :lol: niebieskooki kolega to 10cio miesieczny szczeniak :D Quote
Greven Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Tomku, mam nadzieję, że Azirrę - która właśnie wyrusza w drogę ku Tobie - też zaprzęgniesz i zmusisz pannę do biegania. Jest niewyżyta. Jak się nie wyszaleje, to rękę ze smyczą urywa. Niech ona ma dobrze u Ciebie :loveu: Quote
jayo Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Greven - Panienka Azirra ma juz szelki w zapasie.... Ale czy bedzie chciala biegac w zaprzegu - to juz zalezy od jej charakteru.. Biegac to bedzie na pewno - jest z kim :-) Quote
gemsi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='jayo']Greven - Panienka Azirra ma juz szelki w zapasie.... Ale czy bedzie chciala biegac w zaprzegu - to juz zalezy od jej charakteru.. Biegac to bedzie na pewno - jest z kim :-) psy zaprzęgowe odpoczywają razem :D Quote
jayo_juniorka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 jestem dumna z tego,że mam tak piękne i madre psiaki.:multi: (rakieta i rebeka-bordożek także)... *** chcialabym kiedys pojechac do schroniska... (już raz byłam i od razu sie zakochałam w tych pieskach ktore tam były:loveu:a szczególnie w takim małym czarno-białym, ale nie pamiętam jego imienia). *** PS.: kiedy bedzie organizowany "piknik"--> akcja charytatywna. + jest jeszcze jedna osoba z rodziny jayo:evil_lol: .... Quote
grooszeczka_jayowa Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ta jeszcze jedna z rodziny jayowej to ja:cool: i pierwsze zdjecie na tej stronie to moje ,a także seter rugolf troszeke do mnie należy :multi: :multi: :angel: :angel: :angel: :bigcool: ps.:gemsi zgadzasz sie z tym???? Quote
Greven Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ło matko, jakaś mafijna familia, gdzie ja psa oddałam?! :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jayo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Greven, we wlasciwe rece :-) Grooszeczka powozila juz Ksieciem (jak widac na zdjeciu) - to i z Aza sie dogada :-) Quote
Greven Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Bardzo się cieszę, że Azi trafiła w Wasze mafijne ręce i będzie mogła robić to, do czego husky jest stworzony, czyli biegać ciągnąc coś za sobą :evil_lol: Inne formy aktywności też ok, ale ja po prostu lubię, gdy psy ras pracujących... pracują. Quote
jayo_juniorka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 azi jest oddana naprawde w dobre ręce:bigok: i każdy się z tym zgodzi... :n00b: Quote
gemsi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A ja chciałem sie tylko pochwalic ze w miniony weekend wystartowalismy z Rugolfem w Lidze Zaprzegowej wiecej zdjec tutaj : http://www.grey.info.pl/index.php/pl/gallery/image_list/13 Quote
Greven Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zajrzałam http://www.grey.info.pl/index.php/pl/gallery/image_list/13 i wygląda na to, że zabawa była super :evil_lol: Możesz mi wyjaśnić, na czym polega ciągnięcie roweru? Pies go ciągnie, czy właściciel też pedałuje? Spodobało mi się to. Szczególnie ta fotka :razz: Quote
gemsi Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Greven']Zajrzałam http://www.grey.info.pl/index.php/pl/gallery/image_list/13 i wygląda na to, że zabawa była super :evil_lol: Możesz mi wyjaśnić, na czym polega ciągnięcie roweru? Pies go ciągnie, czy właściciel też pedałuje? Spodobało mi się to. Ciągnięcie roweru polega na tym ze pies ciągnie a rowerzysta pedałuje, jest to najszybsza dyscyplina w sportach zaprzegowych , nazywa sie bikejoring, Potrzeny jest rower, jeden pies i lina z amortyzatorem, dodatkowo montuje sie pałąk żeby lina się nie wkręciła w koło Zdjęcie które ci sie podoba, to już inna konkurencja, pojazdem jest specjalna hulajnoga na dużych kołach, ale zabawa super :) Quote
jayo_juniorka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 nikt nie podnosi wątków naszych maluchów??? PS.: ja nie umiem i nie mam zabardzo co pisać Quote
Greven Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Tomku, nie ma zainteresowania moimi psami pociągowymi? Bydlaki urywają mi ręce, a w rękach to ja mam krzepę :mad: Badanie serca do wykoniania na miejscu. Quote
gemsi Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 a pamietacie tego gentlemana ? ;) To chyba po depresji juz nie ma sladu, no nie ? Quote
gemsi Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Greven napisał(a):Tomku, nie ma zainteresowania moimi psami pociągowymi? Bydlaki urywają mi ręce, a w rękach to ja mam krzepę :mad: Badanie serca do wykoniania na miejscu. cały czas masz te potworki ? :) podeslij mi jeszcze raz prosze ic zdjecia zkrotka charakterystyka Quote
Recommended Posts