jayo Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 wedle zyczen... Ale z nieukrywana niechecia jak mowi moj TZ ukochany, bo po pierwsze jeszcze operacja, po drugie duzo pracy Ksieciunia kosztowalo dogrywanie z naszym stadem, po trzecie bo tak...:mad: Ksiaze Rugolf pokazuje, ze i tak panuje nad sytuacja :-) Bez poduszeczki nie lubie spac.. Jak na goscia z depresja - podejrzanie komfortowo sie czuje :-) Lubie przy nodze, ale niekoniecznie warowac ;-) A tu z Rakieta czekamy grzecznie na jakis smakolyk... Quote
jayo Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 I co Wy na to? Bo ja musze uwazac, zeby chlop zasiekow nie zaczal budowac ;-) Quote
Owieczka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 No Foty bmbowe :loveu: i Jak tu sie nie zauroczyć takim Księciuniu ?? jak dla mnie to on nie wygląda na psa z depresją :evil_lol: Quote
jayo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Lara, jesli bedzie decyzja, ze ciachamy zebra (sa polamane w dwoch miejscach - stad "guz" - stan zapalny bylna fragmencie "odszczypanej"kosci) - to ciachniemy jajka.. ale troche sie boje, ze trzeba jeszcze mu dac czas na dogadanie z towarzystwem ostateczne - bo bez jajek to juz w ogole bedzie sie czolgal przed Rakieta ;-) Quote
Witokret Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='jayo'] Ksiaze Rugolf pokazuje, ze i tak panuje nad sytuacja :-) ..hmm... to kto wlasciwie ma wladze nad pilotem? :razz: Quote
gemsi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Lara napisał(a):no nie, moze to za duzo tego ciachania jak na raz :cool1: ;) Zdrówka Książuniu :loveu: No dobra, było nie było, ksiąze odkarmiony, podleczony, przebadany, Rugolf gotowy do wyadoptowania, preferowany dom raczej bez psow, koty moga byc. Przyszli właściciele powinni sie nastawis na duzo ruchu i konsekwencje w prowadzeniu psiaka, bo mimo tego ze spokojny to charakter ma silny. Quote
esperanza Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Gemsi gratuluję decyzji. Wiem, że nie była łatwa. Skoro można już, to zaraz wystawiam go na allegro. A jak jego żebra? Quote
joaaa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 gemsi napisał(a):No dobra, było nie było, ksiąze odkarmiony, podleczony, przebadany, Rugolf gotowy do wyadoptowania, preferowany dom raczej bez psow, koty moga byc. Przyszli właściciele powinni sie nastawis na duzo ruchu i konsekwencje w prowadzeniu psiaka, bo mimo tego ze spokojny to charakter ma silny. Rugolf gotowy do adopcji???? Quote
gemsi Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 joaaa napisał(a):Rugolf gotowy do adopcji???? Rugolf tak, ja mniej :/, Zebra połamane, ale opuchlizna zeszla, Pani doktor powiedziala ze jest ok i na razie nie ma potrzeby nic z tym robic g. Quote
gemsi Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 esperanza napisał(a):Gemsi gratuluję decyzji. Wiem, że nie była łatwa. Skoro można już, to zaraz wystawiam go na allegro. A jak jego żebra? Nie wiem czy jest czego gratulowac , z tym allegro to bym sie tak nie specjalnie spieszyl... moze jednak nie... :placz: Quote
jayo Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Misiu..... bardzo:loveu: :loveu: :loveu: Ciotki, dajcie nam jeszcze chwile na decyzje - bo jak oddamy Ksieciunia w jeszcze mniej wlasciwe rece niz nasze - to ja sie juz pochlastam.. Jeszcze ze dwa tygodnie na testy, akurat szczeniory podleczymy i stres zmaleje :-) Quote
kalin Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 bardzo prosze o kontakt! Mialam takiego samego czarnego setera mix Gordona i Irlandzkiego przez 17 lat. Od 5 juz go nie ma i caly czas za nim tesknie. Mam 7-letnia corke i biegajacego meza, wiec pies wybiega sie na calego! Podejmiemy sie oczywiscie kontynuacji leczenia. mieszkamy w Warszawie. Quote
gemsi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 kalin napisał(a):bardzo prosze o kontakt! Mialam takiego samego czarnego setera mix Gordona i Irlandzkiego przez 17 lat. Od 5 juz go nie ma i caly czas za nim tesknie. Mam 7-letnia corke i biegajacego meza, wiec pies wybiega sie na calego! Podejmiemy sie oczywiscie kontynuacji leczenia. mieszkamy w Warszawie. Seter ma juz dom :), ale szukamy domu dla dwoch szczeniakow -> stopka , pozdrawiam Quote
jayo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Lara, bo zamiast Ksieciunia Twojego Leviska zarekomendowalam :-) a Ksiecia Rugolfa to Tomu juz nie odda i kupil mu juz "palanciowa" obroze :-) Quote
jayo Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Lara, to proste!!! "palanciowa" = pomaranczowa :lol: :lol: :lol: :lol: (tlumaczenie z doroslego na nasz dzieciecy) Ksiaze dostal pomaranczowa piekna obroze i z daleka go widac :-) I ma na imie Rugolf - nie Rudolf :-) Oficjalnie wypowiedzial sie juz Jego Wlasciciel. Poprosze Go ponownie o jasny komunikat. Quote
gemsi Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='jayo']I ma na imie Rugolf - nie Rudolf :-) Oficjalnie wypowiedzial sie juz Jego Wlasciciel. Poprosze Go ponownie o jasny komunikat. Uwaga , Uwaga, oficjalny komunilkat specjalny, Książe Rugolf Piekny, ma wlasna kanapę, wlasną nowa obroże i wlasnego Pana, ma rowniez wlasne legowisko w ksztalcie pontonu oraz trzy koty ktorym wyzera jedzenie. Aha, ma tez dwa szczeniaki na tymczasie ktore szukaja domu :diabloti: Quote
malagos Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 To się szykuje imprezka?! Bardzo się cieszę szczęsciem tego hultaja! Ależ mu dopisało szczęście!:loveu: Quote
jayo Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jasne.... a ja juz nie mam gdzie siedziec.... jedyna sofa domowa zajeta w calosci :placz: :placz: Quote
jayo Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Lara napisał(a)::BIG: :BIG: :BIG: :laola: :BIG: :BIG: :BIG: ze tak oficjalnie dam wyraz swojej radosci!!!! Zapraszamy do nas na rowerowa wycieczke :p laskiem, laskiem i juz jestescie u nas :loveu: laskiem , laskiem... ale chyba na rowerkach snieznych :), poki co mamy problem z transportem, bo sie zwierzyniec z dziecińcem w standardowym pojezdzie nie mieści, ale zproszenie przyjmujemy :diabloti:, wiec nie zdziw sie jak pewnego dzionka zjawi sie powóz ze zwirzyńcem i rozwrzeszczanymi dzieciorami :D g. i j. Quote
jayo Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Zeby Ciotki nie zapomnialy jak wygladam :-) Daj jeszcze kawaleczek... takie dobre... nie zlitujecie sie ..??? Quote
jayo Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ksiaze Rugolf to terrorysta, Tomek sie poddal... Juz nie biega, tylko jezdzi z Ksieciem na rowerze - a jutro idzie na pierwszy trening z wozkami .. Ksiaze bedzie koniem pociagowym.....bosz :razz: Jak widzi szelki to sie cieszy - jak glupi conajmniej :p Jak mi sie udaich przylapac w ciagu dnia - zrobie fotki :-) Quote
gemsi Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 jayo napisał(a):Ksiaze Rugolf to terrorysta, Tomek sie poddal... Juz nie biega, tylko jezdzi z Ksieciem na rowerze - a jutro idzie na pierwszy trening z wozkami .. Ksiaze bedzie koniem pociagowym.....bosz :razz: Jak widzi szelki to sie cieszy - jak glupi conajmniej :p Jak mi sie udaich przylapac w ciagu dnia - zrobie fotki :-) boszzz, ale mnie dzisiaj przeciągnąl, ledwo zipię, za to Rugolf we wspaniałej formie, przez godzinę ciągał mnie po polach w sniegu i błocie, a po powrocie wystarczyło mu 20 minut relaksu i był juz gotowy do wyjscia, jak tak dalej pojdzie to bedzie sie sam zaprzegal do roweru :D, Psiak jest super super super, reaguje na komendy jak zawodowy pies zaprzegowy. Jak widzi rower i szelki to sie chce zapalic ze szczęścia :D, a jutro bedzie miał debiut w zaprzęgu, może zrobimy pare fotek :diabloti: Quote
esperanza Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 A mi się śnił, że znalazłam psa o jego wyglądzie wśród ras o niemiecko brzmiącej nazwie i stwierdziałm we śnie, że koniecznie muszę Wam o tym powiedzieć, więc mówię :lol: Quote
jayo_juniorka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 esperanza napisał(a):A mi się śnił, że znalazłam psa o jego wyglądzie wśród ras o niemiecko brzmiącej nazwie i stwierdziałm we śnie, że koniecznie muszę Wam o tym powiedzieć, więc mówię :lol: Miło że się z nami tym podzieliłaś :D Quote
Recommended Posts