Buszki Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Sędzia : Petr Rehanek (CZ) Psy: klasa otwarta SAURON Ameba -n.o. klasa championów ABITIBI BUTEMBO MITWABA - oc.dosk.2,res.CACIB DOMINO DANCING PRINCE Loango - oc.dosk.1,CWC,CACIB,BOS,BOB,BOG2 Suki: klasa baby EGO MADE IN MUSIC Loango - oc.w.o. klasa pośrednia OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - oc.dosk.1,CWC klasa otwarta YULARA NOONGAH - oc.dosk.CWC (o CACIBa nie walczyła z powodu kontuzji) STELLANOVA POLAND ULENA - oc.bdb klasa championów AMUSING TORI AMBER SUNRISE - oc.dosk1,CWC,CACIB,BOS ASHANTI BAKWE Abitibi - oc.dosk.2,res CACIB Quote
Bundustar Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 GRATULUJĘ!!! wszystkim! :) teraz to już Szepszuni wystarczy CAC-ów, zbieraj CACIB-y !!! :) :) :) a zdjątka będą? Jestem ciekawa AMUSING TORI AMBER SUNRISE, chyba nie miałam okazji widzieć tej suczki na żywo p.s. a przepraszam, widziałam :) w Bydgoszczy na nocnej i dziennej wystawie. Quote
Buszki Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Zdjęcia Korenia robiła,jak już je obrobi,to wstawię :). Quote
Ypsylon Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 można uzupełnić w wynikach, że Domino dodatkowo BOG2 ;) [wyniki Grup i BISów są już na stronie oddziału we Wrocławiu] Quote
MMM Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [SIZE="5"]GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :multi::multi::multi: no i gdzie te fotki? Quote
Buszki Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 [quote name='MMM'][SIZE="5"]GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :multi::multi::multi: no i gdzie te fotki? Dzięki,czekamy.... Quote
Recommended Posts