kimiji Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Trzymam kciuki, żeby wzięła Colę :) :kciuki: :kciuki: Quote
pralinka94 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Jeee, super, Cola jest taka urocza! trzymam kciuki :D Quote
soboz4 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 super, że udało się Panią przekonać na podróż autobusem, mam nadzieję, że to będzie przemyślana decyzja bo Cola jest ufna i radosna. Quote
madzia.uje93 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Pani przyjechała w poniedziałek po Cole, po drobnych komplikacjach Cola pojechała do nowego domku!:loveu: Oby Ci szczęście dopisało kochana!:):multi: Quote
saphira18 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 słyszałam o tych komplikacjach... brak słów:( ale mam nadzieję że Cola będzie miała dobrze:) Quote
madzia.uje93 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 A i jeszcze rozmawiałam z panią, która była wcześniej chętna zeby zaadoptować Cole w listopadzie, pani nadal szuka średniej wielkości suczki, obowiązkiem jest to żeby sunia lubiła koty... Dajcie znać jeżeli znalazł by się taki pies, bo ja tak teraz myślę i nic mi nie przychodzi do głowy:) Quote
madzia.uje93 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='saphira18']słyszałam o tych komplikacjach... brak słów:( ale mam nadzieję że Cola będzie miała dobrze:)[/QUOTE] No, ale mam nadzieję, że mimo tego bedzie to super dom... Quote
Recommended Posts