Myszunia81 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Dziś robiliśmy sesję zdjęciową. Fotki już przesłałam Dorotce. Quote
Doti Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Tak :) zrobię tablice i moruska i gumtree bo to najlepiej chodzi! Quote
Doti Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Już 30 wejść na stronę z ogłoszeniem Jogiego na jednym z portali :) Musi szybko znaleźć domek :) Jest cudaśny :) Quote
Myszunia81 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Najnowsze zdjęcia pieska z bliska http://www.fotosik.pl/u/Myszunia81/album/975843 Quote
malagos Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 We wtorek ( 04.10) o 10.30 w sądzie w Pułtusku odbędzie się rozprawa w sprawie schroniska w Chrcynnem . Potrzebne wsparcie ilościowe jeśli chodzi o osoby. Potrzebne jak największe zainteresowanie i przybycie wielu osób. Będzie TV. Proszę rozsyłaj tę wiadomość, może znajdą się osoby chętne pomóc i przyjdą jako widownia. Dla tych psin to ostatnia szansa, jeśli teraz umorzą sprawę to znaczy, że już nic nie można zrobić a los tych i następnych biedaków będzie przesądzony :-( kolejne zakładanie następnych spraw będzie mijało się z celem. Zresztą nikt już się tym nie będzie zajmował. Quote
Myszunia81 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Rozumiem ale chyba powinnaś napisać w swoim wątku, bo to jest wątek o Jogim. Co do Pułtuska, to niestety nie będę mogła przyjechać. Quote
pumka1990 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Myszunia81']Rozumiem ale chyba powinnaś napisać w swoim wątku, bo to jest wątek o Jogim. Co do Pułtuska, to niestety nie będę mogła przyjechać.[/QUOTE] Jest to wątek o Jogim, ale trzeba takie info umieszczać na wielu forach, nie tylko swoich ;) Quote
Myszunia81 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Jedyne co mogę zrobić, to przesłać Twoje info moim znajomym. Pozdrawiam. Quote
pumka1990 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Jak sytuacja psiaka? Czy wiadomo coś nowego? Quote
Myszunia81 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Na razie nie ma chętnych na adopcję Jogiego.Psiak jest wypuszczany, ma czystą wodę i papu. Gdy wróciłam dziś wieczorem do domu przywitał mnie i podał łapę. Quote
Doti Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Suuuper! Będzie domek. Cierpliwości. Marta pstryknij jeszcze jakieś fotki jak będziesz mogła :) Quote
farmerka63 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 To śliczny, młody i zdrowy psiak.Domy znajdują staruszki, chorowitki i psy po przejściach - będzie go miał i ten urodny okaz zdrowia . Kudłacze są the best :) Quote
Soko Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Moja ciotka marzy o kudłaczu, ale niestety jej sytuacja na niego nie pozwala :) wierzę, że osób zakochanych w takich kundelkach jest więcej :) Quote
RAnia Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Hop do gory - moze w koncu znajdzie sie domek! Quote
Recommended Posts