Jump to content
Dogomania

Kielce - międzynarodowa - CACIB - 19-20.11.2011

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bobroska. napisał(a):
Na hali A była co najmniej jedna dożyca z kaszlem, u nas na hali G były kaszlowe wymioty na przejściu. A zaraz obok nich zesrał się pies na miękko. Uroczo po prostu, uroczo! Kocham halówki.

Kurcze, my byliśmy na hali A, moje psy /szczepione/ na razie bez żadnych objawów, po jakim czasie może coś się ujawnić???

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich tych przeszczęśliwych i tych troszku mniej zadowolonych.
popołudniu wstawie fotki. A my bez oceny mój szczenior stwierdził że nie ma zamiaru się zaprezentować i tyle.

jak bez oceny;) szczeniak ma prawo na ringu położyć sie kolami do góry ! toz to dziecko jeszcze!! ucałuj tego uparciucha odemnie i Hery

http://img28.imageshack.us/img28/8623/dsc06354w.jpg

Posted

Monalisa4 napisał(a):
jak bez oceny;) szczeniak ma prawo na ringu położyć sie kolami do góry ! toz to dziecko jeszcze!! ucałuj tego uparciucha odemnie i Hery

To by może przeszło ale już wiem że zawody "uciągu właściciela" są zabronione tym bardziej u sędziego który zwraca bardzo dużą uwagę na ruch.

Posted

Monalisa4 napisał(a):
jak bez oceny;) szczeniak ma prawo na ringu położyć sie kolami do góry ! toz to dziecko jeszcze!!

Zależy od sędziego ;) Mój na samym początku klasy szczeniąt, półroczny, nie chciał stać i dostał MO. ;)

Posted

Metheora napisał(a):
Ma ktoś foto Gudzinków? moj aparat nie spisuje się na halach i nic fajnego nie mam...
Rami ukończyła Ch.Pl oraz Intera :)

Ja musze przepatrzyc fotki, które robiłTomek, może coś znajdę...

bobroska. napisał(a):
Zależy od sędziego ;) Mój na samym początku klasy szczeniąt, półroczny, nie chciał stać i dostał MO. ;)

A co to za ocena "MO"?

pzdr.