Zuza i Noddy Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 bobroska. napisał(a):Mi też to za bardzo nie pasuje, czarno widzę mojego psa wystawiającego się zaraz na samym początku.. będzie się miotał na wszystkie strony jak szatan. Mówiłaś chyba, ze masz nowofundlanda, więc będziecie po cane corso. Quote
bobroska. Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Mówiłaś chyba, ze masz nowofundlanda, więc będziecie po cane corso. Podejrzewam, że stawka corsiaków nie będzie tak duża, żeby Młody się odpowiednio "wyszalał". Quote
Zuza i Noddy Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 bobroska. napisał(a):Podejrzewam, że stawka corsiaków nie będzie tak duża, żeby Młody się odpowiednio "wyszalał". No to na to już niestety nic organizatorzy nie mogą poradzić. Quote
Darianna Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 To wybiegaj "młodego" przed wystawą. Jak przyjedziesz o 8 to chyba zdążysz go zmęczyć... Quote
mychaaaaa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 aga616 napisał(a):a jednak - teraz napisali z oddziału, że to była pomyłka i BIS użytków się odbędzie!:p Nam udało się uzyskać na czas certyfikat użytkowy i idziemy pierwszy raz w użytkowej :multi: A BIS użytkowych odbywa się w oba dni czy tylko w niedzielę? Bo nie mam pojęcia :oops: czy dotyczy tylko Klubowej Wystawy Jamników? Quote
-Aga- Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Witam, czy jest juz gdzieś podana stawka zgłoszonych psów? Quote
Kisses Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jeszcze nie ma nic ;) Pewnie w przyszłym tyg/pod koniec tego się coś pokaże. Quote
izabela.szczepaniak Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 No przydało by się bo mam stresa :nerwy: A moze jakiś mały przeciek pytam o dog de bordeaux. To bym miała długi weekend spokojny.:knajpa: Quote
Merrick Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jest już podany spis wystawców i plan sędziowania. W wilczakach w klasie młodzieży...8 psów :crazyeye: Quote
bobroska. Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 haha, nie mamy konkurencji. ogólnie jest zgłoszonych 40 niufków, oszaleję tam. :D Quote
Zuza i Noddy Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 bobroska. napisał(a):haha, nie mamy konkurencji. ogólnie jest zgłoszonych 40 niufków, oszaleję tam. :D No i masz przed sobą 50 cane corso, więc chyba zdążysz swojego wymęczyć trochę ;) Quote
Magda & Zicko Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 U nas 37 sztuk w rasie :-) my mamy jednego konkurenta :-) Quote
Riven Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 U na 12 Airedale :D mamy jedną konkurentkę :) Quote
izabela.szczepaniak Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 bobroska. napisał(a):haha, nie mamy konkurencji. ogólnie jest zgłoszonych 40 niufków, oszaleję tam. :D No to wysyp Cane Corso psy+suki =50 :crazyeye: przyznam pierwszy raz w życiu coś takiego będe miała okazję oglądać. Quote
Hawanka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Merrick napisał(a):Jest już podany spis wystawców i plan sędziowania. : ja nie widze planu sędziowania i spisu.... Quote
Elitesse Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 super - czyli jednak nie musimy wyjezdzac w srodku nocy :) Quote
izabela.szczepaniak Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nas ogólnie jest 12, nie mamy konkuręcji Quote
ewelina7797 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 60 westie wszystkich razem :crazyeye: dobrze że my nie wystawiamy :evil_lol: Quote
Hawanka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 sator_k_ napisał(a):http://zkwpkielce.republika.pl/ Dziękuje ;) Quote
Riven Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Riven napisał(a):mamy jedną konkurentkę :) Poprawka nie mamy ;D Quote
Zzabi Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 super! staweczki już są i to z takim wyprzedzeniem:):):):) Quote
Recommended Posts