malwka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Marchewkowy napisał(a):oo wygląda ciekawie czyli trzeba zbierać kasę :D na zakupy :) My już znaleźliśmy transport, tak że będę w dwa dni :) yeah! Będę i ja! Do zob ;) Quote
Hawanka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Coyote Ugly FCI']zapraszam serdecznie przy okazji wystawy na sesje zdjęciowe http://coyote-ugly.pl/pl/oferta.html i ja też chetnie skorzystam ;)mój hawańczyk wreście miał by foteczki z prawdziwego zdarzenia :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Hawanka napisał(a):i ja też chetnie skorzystam ;)mój hawańczyk wreście miał by foteczki z prawdziwego zdarzenia :) z racji tego że chętnych bardzo dużo, proszę o kontakt tel. w dzień przed wystawą aby omówić szczegóły lub w dniu wystawy od porannych godzin pozdrawiam Iwona Quote
minagro Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ja też bym chętnie skorzystał , jakieś sesje indywidualne ? :-) Quote
Aldona z Sosnowca Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Martyna,a w niedzielę z kim jedziesz?? Czy zostajesz na noc? Kurcze,niecale dwie godziny zostały,zgłaszac czy nie,jak dojechać... Quote
Aldona z Sosnowca Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Magda & Zicko napisał(a):Znajoma jedzie na wystawę ma 3 miejsca wolne z Sosnowca i okolic na niedzielę ( 20.11 ) gwarantuje miłą podróż i wyśmienite towarzystwo :-) więcej info na pw albo na mojego maila :-) Zostało jeszcze jedno miejsce??? Quote
Marchewkowy Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 malwka napisał(a):yeah! Będę i ja! Do zob ;) Jejuuuuuuuuuuu ale się cieszę ;) Poznasz Abiczka żbiczka :))) Quote
izabela.szczepaniak Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='Aldona z Sosnowca']Kurcze,niecale dwie godziny zostały,zgłaszac czy nie,jak dojechać... No i termin przedłużony [FONT=Arial]Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń na wystawę - 04.11.2011[/FONT] [FONT=Arial]wyłącznie przez formularz internetowy.[/FONT] Quote
bobroska. Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Uff! Bałam się, że kasa nie dojdzie i będę musiała dopłacać 100zł, a tak to spoko. Quote
Magda & Zicko Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Aldona z Sosnowca napisał(a):Zostało jeszcze jedno miejsce??? Aldona jest jeszcze miejsce :-) odp. na pw Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 minagro napisał(a):Ja też bym chętnie skorzystał , jakieś sesje indywidualne ? :-) jasne - wiesz gdzie się zgłosić :) Quote
Banshee. Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 My też byśmy mogli? A jeśli Tobie nie starczy czasu, to może Kashdog? Ogólnie jakby ktoś mógł po fotografować mojego 3-miesięcznego bracco na ringu i poza nim, to proszę o kontakt. :) Quote
Kashdog Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ja na wystawie na pewno będę z aparatem, także jeżeli ktoś jest chętny na zdjęcia to bardzo proszę pisać na maila. Bo jednak będę musiała obejść kilka ringów i wszystko trzeba sobie wcześniej rozplanować :) (katarzynam65@gmail.com) Quote
ewelina7797 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 To ja bym poprosiła o fotorelację młodego prezentera :D Quote
Marchewkowy Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 a ja bym prosiła żeby ktoś wpadł na briardy suczka klasa baby :) Fotki nam się przydzadzą heh :) Quote
Kashdog Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 ewelina7797 napisał(a):To ja bym poprosiła o fotorelację młodego prezentera :D Ja teeeż, o ile na finały się dostaniemy :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Kashdog napisał(a):Ja na wystawie na pewno będę z aparatem, także jeżeli ktoś jest chętny na zdjęcia to bardzo proszę pisać na maila. Bo jednak będę musiała obejść kilka ringów i wszystko trzeba sobie wcześniej rozplanować :) (katarzynam65@gmail.com) Wysłałam maila ;) Quote
sator_k_ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ja ponieważ pewnie będę trzymała się z Kashdog to będę mogła nagrać jakieś filmiki z ringów tym psom, którym ona będzie robiła zdjęcia, gdyby ktoś był chętny :) Quote
ewelina7797 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 hehehe nom napewno się dostaniemy :D O a może ktoś chce rozety na Kielce na jakiś ring za drobną opłatą do 5 zł :) Quote
Marchewkowy Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 sator_k_ napisał(a):Ja ponieważ pewnie będę trzymała się z Kashdog to będę mogła nagrać jakieś filmiki z ringów tym psom, którym ona będzie robiła zdjęcia, gdyby ktoś był chętny :) Ooo tak my chętne bardzo na filmik z ringu :D Quote
borderterrier Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Prawdopodobnie mam już transport ;) Jak się uda to mogę pomóc w wystawianiu piesków !! Moja stronka handlingu ( jeszcze nie dokończona w budowie ) www.dogshowhandling.blogspot.com oraz rozety i handling , niedlugo tylko rozety : www.rozety.blogspot.com Quote
sator_k_ Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Marchewkowy napisał(a):Ooo tak my chętne bardzo na filmik z ringu :D To jak już będzie rozpiska co o której bedzie wystawiane to sobie zapiszę i postaram się do Was dotrzeć :) Quote
slawi Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 przedłużone przyjmowanie zgłoszeń do 4 listopada jesteśmy zgłoszeni:lol: Quote
Lantash Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Mam miejsce w aucie na niedzielę z podkarpacia. Quote
Recommended Posts