Jump to content
Dogomania

Kielce - międzynarodowa - CACIB - 19-20.11.2011

Recommended Posts

Posted

Marchewkowy napisał(a):
oo wygląda ciekawie czyli trzeba zbierać kasę :D na zakupy :)
My już znaleźliśmy transport, tak że będę w dwa dni :)

yeah! Będę i ja! Do zob ;)

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hawanka napisał(a):
i ja też chetnie skorzystam ;)mój hawańczyk wreście miał by foteczki z prawdziwego zdarzenia :)

z racji tego że chętnych bardzo dużo, proszę o kontakt tel. w dzień przed wystawą aby omówić szczegóły lub w dniu wystawy od porannych godzin

pozdrawiam
Iwona

Posted

Magda & Zicko napisał(a):
Znajoma jedzie na wystawę ma 3 miejsca wolne z Sosnowca i okolic na niedzielę ( 20.11 ) gwarantuje miłą podróż i wyśmienite towarzystwo :-)

więcej info na pw albo na mojego maila :-)

Zostało jeszcze jedno miejsce???

Posted

[quote name='Aldona z Sosnowca']Kurcze,niecale dwie godziny zostały,zgłaszac czy nie,jak dojechać...

No i termin przedłużony

[FONT=Arial]Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń na wystawę - 04.11.2011[/FONT]
[FONT=Arial]wyłącznie przez formularz internetowy.[/FONT]

Posted

My też byśmy mogli? A jeśli Tobie nie starczy czasu, to może Kashdog?
Ogólnie jakby ktoś mógł po fotografować mojego 3-miesięcznego bracco na ringu i poza nim, to proszę o kontakt. :)

Posted

Ja na wystawie na pewno będę z aparatem, także jeżeli ktoś jest chętny na zdjęcia to bardzo proszę pisać na maila. Bo jednak będę musiała obejść kilka ringów i wszystko trzeba sobie wcześniej rozplanować :)
(katarzynam65@gmail.com)

Posted

Kashdog napisał(a):
Ja na wystawie na pewno będę z aparatem, także jeżeli ktoś jest chętny na zdjęcia to bardzo proszę pisać na maila. Bo jednak będę musiała obejść kilka ringów i wszystko trzeba sobie wcześniej rozplanować :)
(katarzynam65@gmail.com)

Wysłałam maila ;)

Posted

Ja ponieważ pewnie będę trzymała się z Kashdog to będę mogła nagrać jakieś filmiki z ringów tym psom, którym ona będzie robiła zdjęcia, gdyby ktoś był chętny :)

Posted

sator_k_ napisał(a):
Ja ponieważ pewnie będę trzymała się z Kashdog to będę mogła nagrać jakieś filmiki z ringów tym psom, którym ona będzie robiła zdjęcia, gdyby ktoś był chętny :)

Ooo tak my chętne bardzo na filmik z ringu :D

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Ooo tak my chętne bardzo na filmik z ringu :D

To jak już będzie rozpiska co o której bedzie wystawiane to sobie zapiszę i postaram się do Was dotrzeć :)