Jump to content
Dogomania

Kielce - międzynarodowa - CACIB - 19-20.11.2011

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szysz napisał(a):
Szkoda, to będzie pierwsza wystawa w klasie użykowej naszego jamniora.

a jednak - teraz napisali z oddziału, że to była pomyłka i BIS użytków się odbędzie!:p

Posted

Szukam transportu na sobotę z Sosnowca/Katowic lub okolic Ja + mały 4 msc briard (suczka) :) oczywiście się do kosztów dokładamy :)

Na pewno będę w niedzielę więc jak by ktoś potrzebował; pomocy handlera lub zdjęć to też zapraszam ;)

Posted

[quote name='Marchewkowy']Szukam transportu na sobotę z Sosnowca/Katowic lub okolic Ja + mały 4 msc briard (suczka) :) oczywiście się do kosztów dokładamy :)

Na pewno będę w niedzielę więc jak by ktoś potrzebował; pomocy handlera lub zdjęć to też zapraszam ;)
Jeśli zdecyduję się zgłosić to będę ja dla 2 panienek

w klasie baby po domowemu Pani Prezes

oraz w klasie otwartej po domowemu Pani Dyrektor

;) ale na razie decyzja nie podjęta :oops:

Posted

Ja będę w sobotę i jak ktoś potrzebuje pomocy w handlingu/porównaniu i nie będzie to w czasie oceny szczeniaków psów sheltie to ja chętnie pomogę ;)

Posted

Abart napisał(a):
Witam, czy beagiel to "nieduży pies" mam sukę, którą chętnie wystawiła bym w pośredniej.

Jeśli to było odnośnie mojego ogłoszenia w podpisie to bardzo proszę o kontakt na maila, bo nie chciałabym tutaj w temacie kieleckiej wystawy pisać.

Posted

Szukam transportu na oba dni ze Śląska :) jadę bez psa, i oczywiście dokładam sie do kosztów! :)
Jakby ktoś potrzebował pomocy przy psach/wystawianiu to chętnie pomogę oczywiście bezpłatnie :)

Posted

bobroska. napisał(a):
Merrick, nas też będzie oceniał. Założyłam mu nawet temat na dogo, ale nikt nie odpowiada.

Nie wiedziałam, dzięki :) Znając moje szczęście i tak nikt nie odpowie :D Chyba musimy być po prostu dobrej myśli :)

Posted

a ja mam takie pytanie, czy nie wybiera się ktoś do Kielc z Poznania lub okolic? i ma miejsce dla mnie i niekłopotliwego siberian husky weteranka :) prosze o odpowiedzi na priv, pozdrawiam:)

Posted

Oj będzie wesoło ;))) wystawa i targi ;)

V Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych WYSTAWA PSÓW
Data najbliższej edycji: 19-20 XI 2011

ZOO SALON
Targi Zwierząt Domowych

Po raz pierwszy w historii Międzynarodowej Wstawy Psów Rasowych, która odbędzie się w Targach Kielce w listopadzie 2011 roku po raz piąty, zorganizowany został salon dla zwierząt domowych. Prezentowane będą na nim małe zwierzęta domowe i artykuły do ich hodowli.

Zakres tematyczny:

• pożywienie, odżywki i lekarstwa dla zwierząt,
  • artykuły rymarskie dla psów, kotów i koni,
  • zabawki dla zwierząt,
  • ryby akwariowe, gady, płazy, ptaki, gryzonie oraz specjalistyczny sprzęt do ich hodowli,
  • rośliny akwariowe,
  • wydawnictwa branżowe.