Origami-7 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :placz: :placz: Dosia umarła [*] :placz: :placz: Dlaczego????? Quote
Agata69 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Wiecie co? Wygląda mi to na jakieś straszne bzdury. Jak to ciężko chora? To jak ją zabierali to była zdrowa, a za tydzień już umarła z powodu strasznej choroby? Tak jak bidulek z mojego podpisu. Nie chcę nikogo skrzywdzić, ale coś mi tu nie gra. Quote
hankag Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 mysle , ze samo juz rozstrzasanie krzywdzi państwa , kórzy zabrali Dosie. Są to wyjatkowi starsi ludzie , którzy pomogli niejednemu bidakowi . Jezdząc na dzialke , nawet tam pomagają . Czekali na Dosie wiedząc ze kompletnie wyłysiała .... a zeby wcześniej sie nia zaopiekowac i wyrwac ją ze schroniska osobiscie pojechali po nia . Z jakiegos powodu Dosia wyłysiala ...nikt nie wiedział dlaczego ...i nikt nie wiedział ze Dosia nie widzi...Była cały czas pod opieka lekarską , a państwo długo ja opłakiwali i jedynym ich pocieszeniem było to ze zaznała bardzo duzo miłosci przed smiercią Quote
Agata69 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 hankag napisał(a):mysle , ze samo juz rozstrzasanie krzywdzi państwa , kórzy zabrali Dosie. Są to wyjatkowi starsi ludzie , którzy pomogli niejednemu bidakowi . Jezdząc na dzialke , nawet tam pomagają . Czekali na Dosie wiedząc ze kompletnie wyłysiała .... a zeby wcześniej sie nia zaopiekowac i wyrwac ją ze schroniska osobiscie pojechali po nia . Z jakiegos powodu Dosia wyłysiala ...nikt nie wiedział dlaczego ...i nikt nie wiedział ze Dosia nie widzi...Była cały czas pod opieka lekarską , a państwo długo ja opłakiwali i jedynym ich pocieszeniem było to ze zaznała bardzo duzo miłosci przed smiercią haniu, obyś miała rację. jeśli było tak jak piszesz to bardzo przepraszam. ja po prostu ostatnio obserwuje ludzi którzy najpierw wezmą psa a potem wykazują się totalną nieodpowiedzialnością, wyrządzając mu jeszcze większą krzywdę. przykładów aż nadto. cieszę się że dosia zaznała miłości chociaż pod koniec życia. Quote
hankag Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Agatko69 wiem ze te wszystkie nasze rozmyslania to z troski o te wszystkie bidy ......mamy juz glowy od tego jak balony Pozdrawiam ....i pamietam o Twoim ulubieńcu ...ale jeszcze nic nie mamy dla niego :placz: Quote
Recommended Posts