Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT]Pani własnie do mnie dzwoniła. Dosie biorą na pewno:multi: Przyjadą po nią 4 lub 5 sierpnia. Gdyby znalazł się transport do Warszawy to Dosia mogła by jechać 19 lub 21 lipca,pan by ją odebrał w Warszawie i zawiózł na działke.
[/LEFT]

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

był przyszły pan Dosi i prosił czy moze jednak dałoby rade Dosie przywiezc szybciej do Warszawy niz przez nich dopiero 4-5 sierpnia , chcieliby jeszcze z nią isc do lekarza , potem jada jeszcze po działce nad morze ..Dosia z nimi , do tej pory chcieliby ją podkurować ...moze znalazłby sie Jakas Dobra Duszyczka mogąca zaoferowac transport ...okres wakacji nikt nie bedzie przejezdzał akurat przez Warszawe 21.07 lub 19, 20. 07 :placz:

Posted

[LEFT]Ok 12 Dosia pojechała do nowego domu:multi: Państwo byli troche wystraszeni jej wyglądem ale i tak ją zabrali,szczególnie pani bardzo przypadła do serca.
hankag - Mam nadzieje,że bedziesz w kontakcie z nowymi opiekunami Dosi i bedziesz opowiadała co u niej słychać.
[/LEFT]

Posted

Właśnie wróciłam z działki, a tu takie wspaniałe wiadomości:)

Cudownie!! Bardzo, bardzo się cieszę!!:loveu: :multi: :multi: :multi:

:smilecol:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mam przykra wiadomosc :placz: :placz: :placz: dzwonila do mnie Iwona na działke ...i ...niestety rozmawiala z pania od Dosi , którzy sa w wielkiej rozpaczy ...Dosia nie zyje ...była bardzo chora ...była niewidoma ...pani sie denerwuje ze moze od tego czym była lana ..... cały czas była pod kontrola lekarza , który twierdził ze Dosia bardzo cierpi ......pani Dosi powiedziała ze przynajmniej ostatnie dni spedzila z nimi w wielkiej milości i dlatego nie załuja ze pojechali Dosie zabrac ze schroniska ... szkoda ze tak sie to skonczyło ...bo Dosia była w domu pełnym milości :placz:

Posted

Iwona tez dokladnie nie wypytywala bo pani Dosi była załamana ...powiedziala tylko ze Dosia była bardzo chora ..cierpiala ... i podejrzewano ze ta slepota mogła byc spowodowana moze tym czym Dosia była wylewana...pani jedynie powiedziała ze Dosia przez ten tydzien kiedy u nich byla zaznala bardzo duzo miłości ....

Posted

hankag napisał(a):
Iwona tez dokladnie nie wypytywala bo pani Dosi była załamana ...powiedziala tylko ze Dosia była bardzo chora ..cierpiala ... i podejrzewano ze ta slepota mogła byc spowodowana moze tym czym Dosia była wylewana...pani jedynie powiedziała ze Dosia przez ten tydzien kiedy u nich byla zaznala bardzo duzo miłości ....

Wątpię zeby to było od tego,w tym szamponie było już kąpanych wiele psów i nic się nie stało. To jest po prostu szampon leczniczy wiec raczej powinien byc bezpieczny.
Ważne,że Dosia w ostatnich chwilach była szczęśliwa.

Posted

Matko, niech Iwona coś więcej powie, zdjęłam Dosię z podpisu ale tak mnie ujęła za serce... słodka mała ślicznotka...

Umarła sama czy trzeba było jej pomóc? I na co w końcu była chora?

Posted

To niemożliwe :placz: Była aż tak chora?? Przecież nie wyglądała! Owszem miała coś z oczkami może, tak wygladało na zdjeciach, ale malo jest niewidomych psów które mają normalne szczęsliwe zycie?
Blagam, napiszcie coś więcej.