truskawa144 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [LEFT]Mulinko gdybyś przeczytała tez moją odpowiedz to byś wiedziała,że tak nie jest. Asia M uzyskała pewne informacje z których mogła to wynioskować lecz okazało się,że to było nieporozumienie. Czytaj to co ja pisze bo jednak jestem na bierząco! Muszę też napisać coś od siebie: Dzieki wielkie dla wszystkich którzy angazują sie w szukanie domów dla naszych zwierzaków,wspierają ich wątki i interesują się ich losem. Jestem wam za to bardzo wdzięczna choć może czasem wygląda to inaczej. Wybaczcie,jestem zabiegana,mam urwanie głowy z tym wszystkim i jak tu wpadam (czasem rzadko) to nie jestem w stanie odpisać na wszystko i udzielić niektórych informacji! Mam nadziej,że nikt się na mnie jeszcze nie obraził :) Fizia Ty powinnaś zostać honorowym wolontariuszem naszego schroniska za propagowanie naszych zwierzaków gdzie się da :) Dziekuję! [/LEFT] Quote
fizia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Truskawa-z wielką przyjemnością będę takim "wirtualnym" wolontariuszem, niestety jak narazie interesowanie się wątkami piesków na dogomanii i umieszczanie ich na różnych stronach to wszystko, co mogę dla Nich zrobić, mam też nadzieję, że uda mi się raz na jakiś czas przesłać jakieś pieniążki. No i oczywiście cały czas trzymam kciuki.:loveu: Żal mi wszystkich piesków z całej Polski, ale od momentu, kiedy mam Pestkę, schronisko w Kołomnicach stało mi się szczególnie bliskie. Jestem wdzięczna, że się Nią opiekowaliście:loveu: Lupe-prześliczne banerki-dzięki!!:loveu: Zaraz sobie "zamontuję" :) Cudna jest ta Dosia!!! Quote
mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Truskawa dziękujemy za to co robisz, jesteś bardzo potrzebna tym kotom i psom :buzi: Lupe - dziękujemy za banerki :loveu: piękna mała Dosia prosi o dom Quote
truskawa144 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [LEFT]Dzięki Mulinka :) Dzieki Fizia :) Dzięki Lupe :) A teraz lece zawieźć 2 koty do ich nowego domu :multi: [/LEFT] Quote
fizia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Super, że następne bidy znalazły domy!! To może jeszcze jakiś domek by się znalazł dla Dosi? :) Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dosia już tak bardzo chciałaby mieć dom i kochających opiekunów Quote
fizia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dosia jest malutka i z pewnością zmieści się do każdego łóżeczka:) Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jest wyjatkowo piękna i do tego malutka - kto da jej dom ? Quote
agusiazet Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Mnie się też podoba, dziwne, że nikt jej nie chce!!! Quote
Paola06 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Malutka,na górę -hooooooooooooooooooooooop:) Quote
Recommended Posts