Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT]Mulinko gdybyś przeczytała tez moją odpowiedz to byś wiedziała,że tak nie jest. Asia M uzyskała pewne informacje z których mogła to wynioskować lecz okazało się,że to było nieporozumienie. Czytaj to co ja pisze bo jednak jestem na bierząco!

Muszę też napisać coś od siebie: Dzieki wielkie dla wszystkich którzy angazują sie w szukanie domów dla naszych zwierzaków,wspierają ich wątki i interesują się ich losem. Jestem wam za to bardzo wdzięczna choć może czasem wygląda to inaczej. Wybaczcie,jestem zabiegana,mam urwanie głowy z tym wszystkim i jak tu wpadam (czasem rzadko) to nie jestem w stanie odpisać na wszystko i udzielić niektórych informacji! Mam nadziej,że nikt się na mnie jeszcze nie obraził :)

Fizia Ty powinnaś zostać honorowym wolontariuszem naszego schroniska za propagowanie naszych zwierzaków gdzie się da :)

Dziekuję!
[/LEFT]

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Truskawa-z wielką przyjemnością będę takim "wirtualnym" wolontariuszem, niestety jak narazie interesowanie się wątkami piesków na dogomanii i umieszczanie ich na różnych stronach to wszystko, co mogę dla Nich zrobić, mam też nadzieję, że uda mi się raz na jakiś czas przesłać jakieś pieniążki. No i oczywiście cały czas trzymam kciuki.:loveu:
Żal mi wszystkich piesków z całej Polski, ale od momentu, kiedy mam Pestkę, schronisko w Kołomnicach stało mi się szczególnie bliskie. Jestem wdzięczna, że się Nią opiekowaliście:loveu:

Lupe-prześliczne banerki-dzięki!!:loveu:
Zaraz sobie "zamontuję" :)

Cudna jest ta Dosia!!!

Posted

Truskawa dziękujemy za to co robisz, jesteś bardzo potrzebna tym kotom i psom :buzi:
Lupe - dziękujemy za banerki :loveu:

piękna mała Dosia prosi o dom