Jump to content
Dogomania

Pimpek o truskawkowo śmietankowym nosku :) Już w domku u arabelllki! :)))

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

arabella napisz moze pw do kogo tylko znajdziesz z czestochowy, truskawa144 na pewno jest z tych okolic, nie wiem kto jeszcze... jak proponujesz zwrot pieniedzy za benzyne to ktos sie MUSI znalezc... mi z krakowa to troche daleko...

Posted

Cez napisał(a):
arabella napisz moze pw do kogo tylko znajdziesz z czestochowy, truskawa144 na pewno jest z tych okolic, nie wiem kto jeszcze... jak proponujesz zwrot pieniedzy za benzyne to ktos sie MUSI znalezc... mi z krakowa to troche daleko...

DZIEKI CEZ NAPISAŁAM DO KILKU OSOB Z CZĘSTOCHOWY ZOBACZYMY CZY KTOS SIE ODEZWIE . NIE POMYSLAŁAM OTYM ZE MOŻNA BEZPOSREDNIO POSZUKAC KOGOŚ W CZĘSTOCHOWIE .

BBB DZIĘKI

Posted

moi rodzice mieszkaja w wolsztynie, gdyby nie sesja ktora sie wlasnie zaczela to moze bym sie wybrala w tamte okolice, a tak to moge tylko trzymac kciuki...

Posted

arabellla napisał(a):
pomocy!!!!!!!

zostawiłaś mi wiadomość na pw , niestety z wielkim bólem serca ale nie moge ci pomóc, nie mam aktualnie 4 kólek, niestety. :(

Posted

ice_t napisał(a):
zostawiłaś mi wiadomość na pw , niestety z wielkim bólem serca ale nie moge ci pomóc, nie mam aktualnie 4 kólek, niestety. :(

ROZUMIEM ALE BARDZO DZIEKUJE ZE SIE ODEZWAŁES :)))))

Posted

iwonamaj napisał(a):
Oczywiście! I w dodatku zakochałyśmy się (w Pimpku, rzecz jasna):eviltong:

WCZORAJ ODWIEDZILA MNIE KOLEZANKA I POKAZUJE JEJ ZDJECIE PIMPKA A ONA MOWI CO TO JEST ??? JA MOWIE JAK TO CO PIES .TYLKO MA RÓŻOWY NOSEK .JEST POPROSTU NIEZWYKŁYM PSEM BO JA NIEWIDZIŁAM PSA O TAKIM NOCHALKU HIHIH .ŚMIAŁA SIE Z PIMPKA ALE JEJ SIE SPODOBAŁ .

PIMPKU TRZYMAJ SIE JUZ NIEDLUGO BĘDZIESZ ZE MNĄ OBIECUJE CI TO !!!!

Posted

Cez napisał(a):
moze na pociag ktos z czestochowy sie skusi... w koncu psom w zimie wcale latwiej nie jest.

NO MASZ RACJE ALE KTOS SIE MUSI POŚWIECIC MUSI JECHAC TE 90 KM NAWET JAK JA ZWROCE KOSZTY TO I TAK TRZEBA PODJAC DECYZJE I ZDECYDOWAC POMOGE TEMU PSU I TEJ DZIEWCZYNIE .
JA ZDECYDOWAŁAM SIE JECHAC TYLE KM PO NIEGO ALE DO SAMEJ CZSTOCHOWY JUZ MAM KIPSKIE POŁACZNIE DLATEGO MOGE TYLKO DO OPOLA DOJECHAC .

ALE PODOBNO JAK SIE CZEGOS BARDZO CHCE TO CAŁY WSZECHŚWIAT CZŁOWIEKOWI POMOŻE WIĘC JESTEM DOBREJ MYSLI

Posted

arabellla dostałam twoje pw, niestety przez te sniegi nie dam rady, mam duze auto i jeszcze letnie opony:/ ale jesli snieg stopnieje moge zawiezc go do Opola.

Posted

mosii napisał(a):
arabellla dostałam twoje pw, niestety przez te sniegi nie dam rady, mam duze auto i jeszcze letnie opony:/ ale jesli snieg stopnieje moge zawiezc go do Opola.

ROZUMIEM DZIEKI ZA INFORMACJE !!!!

Posted

Agata Hanel napisał(a):
A może spróbujcie znaleźć kogoś kto jedzie na wystawę z psem do Głogowa. Ja tam będę to moge Pimpka dowieźć do samego Wolsztyna.

tylko jak kogos takiego znalezc?????????

Posted

iwonamaj napisał(a):
W "Dodatkowych" jest takie podforum "Wystawy" moze tam?

DZIEKI ZNALZLAM WATEK WYSTAWY W GŁOGOWIE ZOBACZYMY CZY COS SIE UDA ZAŁATWIĆ .TU NA TEJ DOGOMANI SA NAPRAWDE FAJNI LUDZIE WSZYSCY WSZYTSKIM POMAGAJĄ.