arabellla Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 No i ?? nikt mi nie może pomóc??? domek czeka Quote
Cez Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 arabella napisz moze pw do kogo tylko znajdziesz z czestochowy, truskawa144 na pewno jest z tych okolic, nie wiem kto jeszcze... jak proponujesz zwrot pieniedzy za benzyne to ktos sie MUSI znalezc... mi z krakowa to troche daleko... Quote
arabellla Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cez napisał(a):arabella napisz moze pw do kogo tylko znajdziesz z czestochowy, truskawa144 na pewno jest z tych okolic, nie wiem kto jeszcze... jak proponujesz zwrot pieniedzy za benzyne to ktos sie MUSI znalezc... mi z krakowa to troche daleko... DZIEKI CEZ NAPISAŁAM DO KILKU OSOB Z CZĘSTOCHOWY ZOBACZYMY CZY KTOS SIE ODEZWIE . NIE POMYSLAŁAM OTYM ZE MOŻNA BEZPOSREDNIO POSZUKAC KOGOŚ W CZĘSTOCHOWIE . BBB DZIĘKI Quote
Cez Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 moi rodzice mieszkaja w wolsztynie, gdyby nie sesja ktora sie wlasnie zaczela to moze bym sie wybrala w tamte okolice, a tak to moge tylko trzymac kciuki... Quote
fizia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ja też niestety mogę tylko trzymać kciuki.. Ale wierzę, że się uda. Quote
ice_t Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 arabellla napisał(a):pomocy!!!!!!! zostawiłaś mi wiadomość na pw , niestety z wielkim bólem serca ale nie moge ci pomóc, nie mam aktualnie 4 kólek, niestety. :( Quote
arabellla Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ice_t napisał(a):zostawiłaś mi wiadomość na pw , niestety z wielkim bólem serca ale nie moge ci pomóc, nie mam aktualnie 4 kólek, niestety. :( ROZUMIEM ALE BARDZO DZIEKUJE ZE SIE ODEZWAŁES :))))) Quote
arabellla Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 iwonamaj napisał(a):Szukamy dalej... I SIE NIE PODDAJEMY NIGDY !!! BO JESTEŚMY DZIELNYMI SILNYMI KOBIETAMI !!!!!! PRAWDA ŻE JESTEŚMY ??? Quote
iwonamaj Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Oczywiście! I w dodatku zakochałyśmy się (w Pimpku, rzecz jasna):eviltong: Quote
arabellla Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 iwonamaj napisał(a):Oczywiście! I w dodatku zakochałyśmy się (w Pimpku, rzecz jasna):eviltong: WCZORAJ ODWIEDZILA MNIE KOLEZANKA I POKAZUJE JEJ ZDJECIE PIMPKA A ONA MOWI CO TO JEST ??? JA MOWIE JAK TO CO PIES .TYLKO MA RÓŻOWY NOSEK .JEST POPROSTU NIEZWYKŁYM PSEM BO JA NIEWIDZIŁAM PSA O TAKIM NOCHALKU HIHIH .ŚMIAŁA SIE Z PIMPKA ALE JEJ SIE SPODOBAŁ . PIMPKU TRZYMAJ SIE JUZ NIEDLUGO BĘDZIESZ ZE MNĄ OBIECUJE CI TO !!!! Quote
arabellla Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cez napisał(a):niech sie ktos zglosci !!! wiesz teraz jest zima snieg nie jest łatwo jechac samochodem , ale moze jakaś dobra dusza sie znajdzie . Quote
Cez Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 moze na pociag ktos z czestochowy sie skusi... w koncu psom w zimie wcale latwiej nie jest. Quote
arabellla Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cez napisał(a):moze na pociag ktos z czestochowy sie skusi... w koncu psom w zimie wcale latwiej nie jest. NO MASZ RACJE ALE KTOS SIE MUSI POŚWIECIC MUSI JECHAC TE 90 KM NAWET JAK JA ZWROCE KOSZTY TO I TAK TRZEBA PODJAC DECYZJE I ZDECYDOWAC POMOGE TEMU PSU I TEJ DZIEWCZYNIE . JA ZDECYDOWAŁAM SIE JECHAC TYLE KM PO NIEGO ALE DO SAMEJ CZSTOCHOWY JUZ MAM KIPSKIE POŁACZNIE DLATEGO MOGE TYLKO DO OPOLA DOJECHAC . ALE PODOBNO JAK SIE CZEGOS BARDZO CHCE TO CAŁY WSZECHŚWIAT CZŁOWIEKOWI POMOŻE WIĘC JESTEM DOBREJ MYSLI Quote
mosii Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 arabellla dostałam twoje pw, niestety przez te sniegi nie dam rady, mam duze auto i jeszcze letnie opony:/ ale jesli snieg stopnieje moge zawiezc go do Opola. Quote
arabellla Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mosii napisał(a):arabellla dostałam twoje pw, niestety przez te sniegi nie dam rady, mam duze auto i jeszcze letnie opony:/ ale jesli snieg stopnieje moge zawiezc go do Opola. ROZUMIEM DZIEKI ZA INFORMACJE !!!! Quote
Agata Hanel Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 A może spróbujcie znaleźć kogoś kto jedzie na wystawę z psem do Głogowa. Ja tam będę to moge Pimpka dowieźć do samego Wolsztyna. Quote
arabellla Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Agata Hanel napisał(a):A może spróbujcie znaleźć kogoś kto jedzie na wystawę z psem do Głogowa. Ja tam będę to moge Pimpka dowieźć do samego Wolsztyna. tylko jak kogos takiego znalezc????????? Quote
iwonamaj Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 W "Dodatkowych" jest takie podforum "Wystawy" moze tam? Quote
arabellla Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 iwonamaj napisał(a):W "Dodatkowych" jest takie podforum "Wystawy" moze tam? DZIEKI ZNALZLAM WATEK WYSTAWY W GŁOGOWIE ZOBACZYMY CZY COS SIE UDA ZAŁATWIĆ .TU NA TEJ DOGOMANI SA NAPRAWDE FAJNI LUDZIE WSZYSCY WSZYTSKIM POMAGAJĄ. Quote
Recommended Posts