arabellla Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 iwonamaj napisał(a):Moje ukochane słoneczka, czemu tak mało ludzi do was zagląda??? JA TEGO NIE ROZUMIEM PRZECIEZ TE CHŁOPAKI SA NAPRAWDE NIEBANALNEJ URODY . Quote
iwonamaj Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Moje cudne chłopaki znowu się zawieruszyły tak daleko... Quote
arabellla Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 iwonamaj napisał(a):Chłopaki, no co jest...? kurcze tylko my iwona tu zagladamy moze to znak dla mnie ze powinnam sie blizej przyjrzec temu psiakowi???? moze on na mnie czeka ?? Quote
iwonamaj Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Cioteczka Arabella niech się przyjrzy tym cudeńkom uważnie. Ja się przyglądam i przyglądam ale mam 2 panienki "niesterylne", rodzina postawiła stanowcze veto no i nici... Quote
arabellla Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 iwonamaj napisał(a):Cioteczka Arabella niech się przyjrzy tym cudeńkom uważnie. Ja się przyglądam i przyglądam ale mam 2 panienki "niesterylne", rodzina postawiła stanowcze veto no i nici... ja juz zasięgnełam jezyka u wolontariusza z tego schroniska w ktorym sa te cuda .Ma mi przyslac wiecej zdjec pimpka .Ja bede miec mozliwosc adpotowania jakiegos psa dopiero za kilka tygodni wiec troche sie boje ze ktos w miedzy czasie sie nim zainteresuje i pimpek pojdzie do innego domku.ALe jestem dobrej mysli moze on mi jest przeznaczony..... moze to glupie ale juz kombinuje jak by go nazwac zeby bylo orginalnie bo ten pies jest tak orginalny ze zasluguje na niezwykle imie . Quote
arabellla Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Takie Imiona Wymyśliłam : Sproket Pinki Shadow Mery Bleu Trufel Charlie Gino Quote
iwonamaj Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Oba psiaki sa cudne, Denisek też. A imię Trufel jest super i bardzo do niego pasuje:lol: Quote
arabellla Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 iwonamaj napisał(a):Oba psiaki sa cudne, Denisek też. A imię Trufel jest super i bardzo do niego pasuje:lol: NO JASNE ZE DENIS TEZ JEST CUDNY !!!!! :p DENISKU PRZPRASZAM ZE O TOBIE NIC NIE NAPISŁAM . Quote
arabellla Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pozdrowienia Z Wolsztyna Z Wielkoposki Dla Denisa I Pimpka Od Arabelli Quote
arabellla Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 OJ DZISIAJ TYLK JA TU CHYBA ZAGLĄDAM NO ALE JA MUSZE TU ZAGLĄDAĆ BO TEN PIMPUŚ WEL TRUFEL hihi STARSZNIE MI SIE SPODOBAŁ .JEST TAK SŁODKI JAK JEGO NOSEK .A ŻEBY DENISOWI NIE BYŁO SMUTNO TEŻ ONIM COŚ NAPISZE DENISKU TRZYMAJ SIE DZIELNIE JESTES ŚLICZNY I PRAWIE BIAŁY JAK PŁATEK ŚNIEGU MASZ FAJNY UŚMIECH . Quote
Asia_M Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Zobaczcie Ciocie tą ślicznotkę, w tym samym schronie co chłopaki przebywa...Ja nie wiem co się dzieje, że takie piękne psiaki domów nie mają ... Quote
arabellla Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 te pieski sa niesamowicie piekne ,hoppp na pierwsza Quote
truskawa144 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Pimpek jest już u nas pół roku,czeka! Denis ponad rok! Mała,suczka z trzeciego zdjęcia niestety chyba nie bardzo nadaje sie do adpocji,ma guza. Pimpek jest tak pod kolano,bywa szczekliwy,bardzo sie wszystkim interesuje,jest łagodny i przyjazny. Denis podobnie,biega,wariuje,szeczeka,ma mnóstwo energii. Ciekawy świata i ludzi. Mała jest straszną pieszczoszką,jest spokojna,grzeczna. Cierpliwa podczas czesania i innych zabiegów. Ale niestety chora. Operacja jest zbyt duzym ryzykiem. Szczególnie narkoza. Asiu,jeśli chcesz informacje (zdjęcia) na temat psów to pisz do mnie,podałam Ci moje gg. Prosiłabym Cię też żebyś się do mnie odezwała na gg, w ważnej sprawie! Quote
iwonamaj Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Kudłatka jest chora, nie wiedziałam :-( . Czy ona ma osobny wątek? Czy będzie miała operację? Ile ma lat? Quote
arabellla Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 PUCHATE STWORKI NIE MOŻECIE BYĆ TAK DALEKO JESTESCIE TAKIE CUDOWNE ! Quote
truskawa144 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='iwonamaj']Kudłatka jest chora, nie wiedziałam :-( . Czy ona ma osobny wątek? Czy będzie miała operację? Ile ma lat? Mała ma ok 9-10 lat. Operacja raczej nie wchodzi w gre,narkozy by chyba nie przeżyła. Gdyby była możliwośc to już dawno byłaby po zabiegu. Nowe fotki Pimpka: Quote
Recommended Posts