Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewes']to dobra kobieta z Ciebie, że przewiozłaś Sarcie ;)
Widać, że musiała mieć jakieś fajne wycieczki w przeszłości, skoro tak lubi samochody :)[/QUOTE]
Przewiozła ją Iwona :p - grzecznie siedzi i na świat przez okna zagląda !
Chyba jej było dobrze bo wysiąść nie chciała ...:evil_lol:

Posted

Sprawy sterylkowe chyba sie przeciągną - brak bieżącej wody w schronisku już trzeci dzień. Posprzątać się nie da, czysto i w miarę sterylnie nie będzie, gdy wodę zakręcają. Dowożą beczkowozem ... koszmar! Do picia się nie nadaje - psiaki mają biegunki ~~~~ większość psów! :shake::shake::shake:. Rana po sterylce w takich warunkach może się paprać i nie goić ... a tego nie chcemy przecież!

Czekamy ....właściwie na wodę !

Posted

[quote name='monika55']Już wczoraj wiedziałam ale bałam się zapeszyć. Trzymajmy.[/QUOTE]
O Ty, Ty ....a na FB Marta z Katowic zaproponowała, że weźmie Sarę na DT ! :lol:

Posted

Więc tak - Sara pojechała do Gorzyczek. Mieszka sobie w ciepłym mieszkanku w bloku. Bardzo fajna rodzinka z dwójką dzieci. Mają doświadczenie z psami. Jeszcze tak do końca się nie cieszę, bo nie wiem jak ona w mieszkaniu się zaaklimatyzuje. Bądźmy dobrej myśli. W końcu Sara to super pies, więc powinno być OK :loveu::loveu:.
Może uda mi się kiedyś do nich pojechać ...

• 2 weeks later...
Posted

Myślę, że mogę już zmienić tytuł !!!! :evil_lol::evil_lol:.
Może fotki z domku nowego wstawię - może nowi Państwo będą mieli czas i ochotę na krótką wizytę ciotki Marty ...

Posted

monika55 napisał(a):
To najprzyjemniejsze jak się zmienia tytuł. Na taki.

Mam zawsze obawy ... i czekam ze zmianą tytułu, a najchętniej to bym nie zmieniała jeszcze jakiś czas , żeby nie zapeszyć !!!

Posted

teraz już chyba nie da się zapeszyć. chociaż (tfu, tfu) różnie to w życiu bywa...
mam nadzieję, że Sara ma się dobrze ;) no i czekam na zdjęcia ;)

• 3 weeks later...
Posted

No i proszę ! Dzisiaj dostałyśmy zdjęcia Sary z nowego domu :multi::multi:. Zaaklimatyzowała się bardzo szybko w domu, chociaż Państwo myśleli, że będzie gorzej - wszystkie kanapy, łóżeczka i dzieci są już jej :evil_lol:.