monika55 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 To ja też trzymam. A radary w oczach włączone? Quote
szafra Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='ewes']to dobra kobieta z Ciebie, że przewiozłaś Sarcie ;) Widać, że musiała mieć jakieś fajne wycieczki w przeszłości, skoro tak lubi samochody :)[/QUOTE] Przewiozła ją Iwona :p - grzecznie siedzi i na świat przez okna zagląda ! Chyba jej było dobrze bo wysiąść nie chciała ...:evil_lol: Quote
szafra Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Sprawy sterylkowe chyba sie przeciągną - brak bieżącej wody w schronisku już trzeci dzień. Posprzątać się nie da, czysto i w miarę sterylnie nie będzie, gdy wodę zakręcają. Dowożą beczkowozem ... koszmar! Do picia się nie nadaje - psiaki mają biegunki ~~~~ większość psów! :shake::shake::shake:. Rana po sterylce w takich warunkach może się paprać i nie goić ... a tego nie chcemy przecież! Czekamy ....właściwie na wodę ! Quote
szafra Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Już wiem, że wody nadal brak !!!! :angryy::angryy: koszmar jeszcze się nie skończył ! Sterylka pewnie się przesunie w czasie ? Quote
ewes Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 co oni robią z tą wodą... kurde żeby tylko jak najszybciej to naprawili.... bo jak długo można Quote
szafra Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Pojechała moja ulubienica ... aż nie mogę uwierzyć :multi:. Boję się nawet o tym pisać! Quote
monika55 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Już wczoraj wiedziałam ale bałam się zapeszyć. Trzymajmy. Quote
szafra Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='monika55']Już wczoraj wiedziałam ale bałam się zapeszyć. Trzymajmy.[/QUOTE] O Ty, Ty ....a na FB Marta z Katowic zaproponowała, że weźmie Sarę na DT ! :lol: Quote
ewes Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 świetnie, cieszę się, że tak szybko :) powodzenia kochana Quote
szafra Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Więc tak - Sara pojechała do Gorzyczek. Mieszka sobie w ciepłym mieszkanku w bloku. Bardzo fajna rodzinka z dwójką dzieci. Mają doświadczenie z psami. Jeszcze tak do końca się nie cieszę, bo nie wiem jak ona w mieszkaniu się zaaklimatyzuje. Bądźmy dobrej myśli. W końcu Sara to super pies, więc powinno być OK :loveu::loveu:. Może uda mi się kiedyś do nich pojechać ... Quote
betka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Dobrze, że już nie musi siedzieć w kojcu schroniska Quote
ewes Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 mam nadzieję, że się zaaklimatyzuje, w końcu do dobrego psy szybko się przyzwyczajają ;) trzymam kciuki za Sarę Quote
szafra Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Myślę, że mogę już zmienić tytuł !!!! :evil_lol::evil_lol:. Może fotki z domku nowego wstawię - może nowi Państwo będą mieli czas i ochotę na krótką wizytę ciotki Marty ... Quote
monika55 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 To najprzyjemniejsze jak się zmienia tytuł. Na taki. Quote
szafra Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 monika55 napisał(a):To najprzyjemniejsze jak się zmienia tytuł. Na taki. Mam zawsze obawy ... i czekam ze zmianą tytułu, a najchętniej to bym nie zmieniała jeszcze jakiś czas , żeby nie zapeszyć !!! Quote
ewes Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 teraz już chyba nie da się zapeszyć. chociaż (tfu, tfu) różnie to w życiu bywa... mam nadzieję, że Sara ma się dobrze ;) no i czekam na zdjęcia ;) Quote
szafra Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Tak myślę, że ma się bardzo dobrze ! Quote
szafra Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 No i proszę ! Dzisiaj dostałyśmy zdjęcia Sary z nowego domu :multi::multi:. Zaaklimatyzowała się bardzo szybko w domu, chociaż Państwo myśleli, że będzie gorzej - wszystkie kanapy, łóżeczka i dzieci są już jej :evil_lol:. Quote
ewes Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Super wieści :) Cieszę się, że Sarze się udało... Quote
szafra Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 A ja taka beksa jestem - co oglądam te zdjęcia to sobie pochlipuję za szczęścia! Quote
ewes Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 pochlipuj, pochlipuj... z takich wieści warto się cieszyć :) Quote
Recommended Posts