katik Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Piękna i mądra, może ktoś ją w końcu pokocha. :) Quote
szafra Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 katik napisał(a):Piękna i mądra, może ktoś ją w końcu pokocha. :) Cały czas mam taka nadzieję ! Quote
ewa36 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Piękna suka ! Moja Luka miała 8-9 lat, kiedy jej pan oddał ją do schronu. Zabrłam ją po pół roku mniej więcej, przeżyła z nami jeszcze póltora roku. Schron był dla niej straszną traumą, ale nasz wspólny czas był piękny. Nikt nam tego nie odbierze. Sara jest piękna i w dobrej kondycji, znajdzie dom na pewno. Nie jest jeszcze taka stara, na moje oko 7-8 lat. Quote
szafra Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 ewa36 napisał(a):Piękna suka ! Moja Luka miała 8-9 lat, kiedy jej pan oddał ją do schronu. Zabrłam ją po pół roku mniej więcej, przeżyła z nami jeszcze póltora roku. Schron był dla niej straszną traumą, ale nasz wspólny czas był piękny. Nikt nam tego nie odbierze. Sara jest piękna i w dobrej kondycji, znajdzie dom na pewno. Nie jest jeszcze taka stara, na moje oko 7-8 lat. Oby się jeszcze znalazła taka osoba, która Sarę na ostatnie latka zabierze do domku. Tak bardzo bym chciała. Dzięki za te słowa Ewa36 - nadzieja trochę większa :lol:. Quote
aganela Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 moja Saba też onka jest z nami 8 i pół roku,została znaleziona gdy miała rok-2lata,dalej jest aktywna ale już o wiele spokojniejsza.Sara to jeszcze przy nich ma zachowanie młodzieniaszka:) Quote
szafra Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 aganela napisał(a):moja Saba też onka jest z nami 8 i pół roku,została znaleziona gdy miała rok-2lata,dalej jest aktywna ale już o wiele spokojniejsza.Sara to jeszcze przy nich ma zachowanie młodzieniaszka:) To prawda, że biega jak szalona! :evil_lol::evil_lol: Ale też pamiętajcie, że ona zbyt często nie jest wypuszczana z kojca! My przyjeżdżamy tylko w wekeendy. Pracownicy czasami puszczają, ale jak mają masę roboty z psiakami, sprzątaniem i wetem to nie mają zbyt wiele czasu na wyprowadzanie. I tak robią bardzo dużo. Sara po jakimś czasie biegów przełajowych też lubi się położyć z piłką na łapkach. Niestety widać po jej ruchach, że już ma swoje latka - sztywno biega i zadek jej trochę siadać zaczyna. Quote
betka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ale PIĘKNA :)! Dogaduje się z innymi psami? Quote
szafra Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 betka napisał(a):Ale PIĘKNA :)! Dogaduje się z innymi psami? Nie miała zbyt wiele możliwości pobiegania z innymi psami ( gdy do nas trafiła miała cieczkę akurat) , ale myślę, że dogaduje się - teraz już mogę sprawdzić i wypuścić jej jakiegoś koleżkę. Quote
szafra Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Alinka wrzuciła ją na miau, jest na OWP, na wątku onków. Takich porządnych ogłoszeń w pakiecie jeszcze nie miała. Nie ogłaszaliśmy jej na początku, ponieważ było dosyć dużo chętnych. Ale nie chcieliśmy jej adoptować do budy lub na działkę do pilnowania ... Quote
betka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Jasne :) - tylko w dobre warunki (na kanapę! i do samochodu!). Macie jakiś tekst? Zaklepię pakiet ogłoszeń, ale resztą mogę zająć się dopiero w przyszłym tygodniu. No chyba, ze wcześniej znajdzie dom. Quote
szafra Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Tekst to jakiś sklecę! Sama nie bardzo w tym tygodniu mogę cokolwiek- w piątek wyjeżdżam i wracam w niedzielę. Może zdążę ułożyć jakiś tekst do ogłoszeń. Masz rację - do samochodu i na kanapę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. I to jak najszybciej !!!! Dziękuję za ogłoszenia Betka :loveu::loveu:. Quote
anett Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Betka mi podrzuciła ślicznotkę:lol: później doczytam ale owczareczka piękna:loveu: Quote
szafra Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 anett napisał(a):Betka mi podrzuciła ślicznotkę:lol: później doczytam ale owczareczka piękna:loveu: Dzięki Betka za podrzucenie Anett mojej Sary :evil_lol: i dzięki Anett, że wpadłaś do nas - może zostaniesz na dłużej? :cool3: Quote
betka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ja tylko podrzuciłam, by wiedziała, że taka piękna dziewczyna jest na Śląsku do wzięcia :) Quote
monika55 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dziewczyna piękna tylko wzięcia nie ma. Quote
szafra Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 monika55 napisał(a):Dziewczyna piękna tylko wzięcia nie ma. Właśnie !!!! Wytrzeszczają gały, mówią, że ładna ale stara ... i idą dalej! Quote
betka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Pomożemy jej znaleźć ten jedyny dom (z kanapą i autem!) :) Quote
szafra Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 betka napisał(a):Pomożemy jej znaleźć ten jedyny dom (z kanapą i autem!) :) Pomóżcie ! Ona będzie wdzięczna do końca życia :evil_lol:. A ja jeszcze dłużej ...;). Quote
Recommended Posts