Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna suka !
Moja Luka miała 8-9 lat, kiedy jej pan oddał ją do schronu.
Zabrłam ją po pół roku mniej więcej, przeżyła z nami jeszcze póltora roku.
Schron był dla niej straszną traumą, ale nasz wspólny czas był piękny.
Nikt nam tego nie odbierze.
Sara jest piękna i w dobrej kondycji, znajdzie dom na pewno.
Nie jest jeszcze taka stara, na moje oko 7-8 lat.

Posted

ewa36 napisał(a):
Piękna suka !
Moja Luka miała 8-9 lat, kiedy jej pan oddał ją do schronu.
Zabrłam ją po pół roku mniej więcej, przeżyła z nami jeszcze póltora roku.
Schron był dla niej straszną traumą, ale nasz wspólny czas był piękny.
Nikt nam tego nie odbierze.
Sara jest piękna i w dobrej kondycji, znajdzie dom na pewno.
Nie jest jeszcze taka stara, na moje oko 7-8 lat.

Oby się jeszcze znalazła taka osoba, która Sarę na ostatnie latka zabierze do domku. Tak bardzo bym chciała.
Dzięki za te słowa Ewa36 - nadzieja trochę większa :lol:.

Posted

moja Saba też onka jest z nami 8 i pół roku,została znaleziona gdy miała rok-2lata,dalej jest aktywna
ale już o wiele spokojniejsza.Sara to jeszcze przy nich ma zachowanie młodzieniaszka:)

Posted

aganela napisał(a):
moja Saba też onka jest z nami 8 i pół roku,została znaleziona gdy miała rok-2lata,dalej jest aktywna
ale już o wiele spokojniejsza.Sara to jeszcze przy nich ma zachowanie młodzieniaszka:)

To prawda, że biega jak szalona! :evil_lol::evil_lol: Ale też pamiętajcie, że ona zbyt często nie jest wypuszczana z kojca! My przyjeżdżamy tylko w wekeendy. Pracownicy czasami puszczają, ale jak mają masę roboty z psiakami, sprzątaniem i wetem to nie mają zbyt wiele czasu na wyprowadzanie. I tak robią bardzo dużo.
Sara po jakimś czasie biegów przełajowych też lubi się położyć z piłką na łapkach.
Niestety widać po jej ruchach, że już ma swoje latka - sztywno biega i zadek jej trochę siadać zaczyna.

Posted

betka napisał(a):
Ale PIĘKNA :)! Dogaduje się z innymi psami?

Nie miała zbyt wiele możliwości pobiegania z innymi psami ( gdy do nas trafiła miała cieczkę akurat) , ale myślę, że dogaduje się - teraz już mogę sprawdzić i wypuścić jej jakiegoś koleżkę.

Posted

Alinka wrzuciła ją na miau, jest na OWP, na wątku onków. Takich porządnych ogłoszeń w pakiecie jeszcze nie miała. Nie ogłaszaliśmy jej na początku, ponieważ było dosyć dużo chętnych. Ale nie chcieliśmy jej adoptować do budy lub na działkę do pilnowania ...

Posted

Jasne :) - tylko w dobre warunki (na kanapę! i do samochodu!). Macie jakiś tekst? Zaklepię pakiet ogłoszeń, ale resztą mogę zająć się dopiero w przyszłym tygodniu. No chyba, ze wcześniej znajdzie dom.

Posted

Tekst to jakiś sklecę! Sama nie bardzo w tym tygodniu mogę cokolwiek- w piątek wyjeżdżam i wracam w niedzielę.
Może zdążę ułożyć jakiś tekst do ogłoszeń.
Masz rację - do samochodu i na kanapę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. I to jak najszybciej !!!!
Dziękuję za ogłoszenia Betka :loveu::loveu:.

Posted

anett napisał(a):
Betka mi podrzuciła ślicznotkę:lol:
później doczytam ale owczareczka piękna:loveu:

Dzięki Betka za podrzucenie Anett mojej Sary :evil_lol: i dzięki Anett, że wpadłaś do nas - może zostaniesz na dłużej? :cool3:

Posted

betka napisał(a):
Pomożemy jej znaleźć ten jedyny dom (z kanapą i autem!) :)

Pomóżcie ! Ona będzie wdzięczna do końca życia :evil_lol:. A ja jeszcze dłużej ...;).