kaszanka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 wysłałam jeszcze raz - a tutaj też wkleję dwa: Quote
zachary Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Chudzielec mało powiedziane...Wiedział komu wleźć pod koła, aby wygrać życie i zdrowie.... Quote
jolasek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ale fajny dzieciaczek. Chyba będzie duży? Quote
asika5 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 oczka jak perełki :loveu:SŁODZIACZEK KOCHANY:loveu: Quote
kaszanka Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 będzie spory - bo już teraz jest wiekszy od mulana a w gębie jeszcze mleczaki i łapy ma spore i silne. Quote
kaszanka Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Czy nikt nie chce zaopiekować sie Biszkoptem - u mnie niestety będzie musiał stać uwiązany :( przez jakiś czas. Proszę - jak macie kogoś chętnego na młodego psa podwórkowego - to proszę pomóźcie małemu.. Quote
kaszanka Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Rewelacyjnie żyje z kotami, rośnie jak na drożdzach :) zrobił się ciężki - bo wcześniej to piórko jak sie go podnosiło a teraz kawał mięsa z niego, ale nadal rzuca sie na żarcie i pożera dosłownie wszysko - ostatnio kasztana wtrąbolił :) Super dogaduje sie Mulanem, już nie jest strachliwy - uszy w górze, ogon non stop w ruchu, ciagają linkę, biegają i się ganiają jak dwa wariaty, w sumie foksy to wieczne szczeniaki :) Najgorzej że nie mogę ich zostawiać w normalnych warunkach, ale mam nadzieję że już niedługo. Quote
jaanna019 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Wyślij mi na email jego zdjęcie w dużej rozdzielczości jaanna019@interia.pl Quote
kaszanka Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 No właśnie już się przymierzam do tego od kilku dobrych dni, ale aparatu nie mam dobrego, a z komórki zdjecia są słabiutkie. :(, nawet na BO nie mam co wrzucić,już tak sobie w duchu myślałam żeby sie z kimś umówić na sesję (np. z dreag, bo wiem gdzie ona pieski swoje wyprowadza :), ode mnie już wtedy blisko :) Aniu obiecuję, że jutro zdjecia w dzień na podwórku porobię - to na pewno teżlepsze będą i prześlę Tobie i wstawię tutaj. Dzieki wielkie za pamięć. Quote
kaszanka Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Obiecane zdjecia i to z aparatu :) 1. widać - ze boczki już zaokrąglone 2. zabawy z przyjacielem : 3. z kotami w jak największej zgodzie: Biszkopt nadal szuka domku. Quote
dreag Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 A proponowałam Ci sesję, może nie doczytałaś, chyba na zbiorczym;). Quote
kaszanka Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Agnieszka, telefon mi zdechł a ja tak zachorowałam,że wylądowałam na zabiegu w szpitalu. Dzisiaj już w domu jestem,dopierotel.podładuję,ale ciężko mi gadać (gardło mi cieli) - mam nadzieję że na poczcie przynajmniej coś znajdę. Sorki, za nieobecność, ale początkowo w domu taki stan zdrowi miąłm że nawet w stronę kopa nie miałam siły zajrzeć. Późneij sprawdzę skarpetę, bo kod muszę odnazleżć i pouzupełniam co gdzie trzeba. Quote
kaszanka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Czy ktoś mógłby wpomóc w ogłaszaniu Biszkopta? Może jutro porobiłabym fotki fajniejsze. W dzień na podwórku - tylko że znów aparat musze kominować. Chyba musze napisać list do św. Mikołaja w tej sprawie :D Quote
dreag Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Pisz list do Mikołaja, ja napisałam i mam:). A póki co dawaj adres, to załatwimy jutro sprawę (ew. spacerek na poligonie);). Wysłałam go znów do Pupili. Quote
kaszanka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Dzisiaj jadę sprawdzić nowy domek dla Biszkopcika - trzymajcie kciuki Quote
kaszanka Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Dzięuję dobrej duszyczce- która Biszkopta wrzuciła na poranny - ale piesek już w nowym domku - wiec prosze o wycofanie ogłoszonka. :) Quote
jaanna019 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ja odpisuję na twoje pytano, jak tęsknisz albo chcesz mieć pewność, że jest ok to umawiaj się z ds na kawę i odwiedziny :) Quote
asika5 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Bardzo bardzo sie cieszę :multi: Biszkopciku ni9ech to juz będzie na zawsze twój domek Quote
Recommended Posts