Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy nikt nie chce zaopiekować sie Biszkoptem - u mnie niestety będzie musiał stać uwiązany :( przez jakiś czas. Proszę - jak macie kogoś chętnego na młodego psa podwórkowego - to proszę pomóźcie małemu..

Posted

Rewelacyjnie żyje z kotami, rośnie jak na drożdzach :) zrobił się ciężki - bo wcześniej to piórko jak sie go podnosiło a teraz kawał mięsa z niego, ale nadal rzuca sie na żarcie i pożera dosłownie wszysko - ostatnio kasztana wtrąbolił :) Super dogaduje sie Mulanem, już nie jest strachliwy - uszy w górze, ogon non stop w ruchu, ciagają linkę, biegają i się ganiają jak dwa wariaty, w sumie foksy to wieczne szczeniaki :)

Najgorzej że nie mogę ich zostawiać w normalnych warunkach, ale mam nadzieję że już niedługo.

Posted

No właśnie już się przymierzam do tego od kilku dobrych dni, ale aparatu nie mam dobrego, a z komórki zdjecia są słabiutkie. :(, nawet na BO nie mam co wrzucić,już tak sobie w duchu myślałam żeby sie z kimś umówić na sesję (np. z dreag, bo wiem gdzie ona pieski swoje wyprowadza :), ode mnie już wtedy blisko :)

Aniu obiecuję, że jutro zdjecia w dzień na podwórku porobię - to na pewno teżlepsze będą i prześlę Tobie i wstawię tutaj. Dzieki wielkie za pamięć.

• 2 weeks later...
Posted

Agnieszka, telefon mi zdechł a ja tak zachorowałam,że wylądowałam na zabiegu w szpitalu. Dzisiaj już w domu jestem,dopierotel.podładuję,ale ciężko mi gadać (gardło mi cieli) - mam nadzieję że na poczcie przynajmniej coś znajdę.

Sorki, za nieobecność, ale początkowo w domu taki stan zdrowi miąłm że nawet w stronę kopa nie miałam siły zajrzeć.

Późneij sprawdzę skarpetę, bo kod muszę odnazleżć i pouzupełniam co gdzie trzeba.

Posted

Czy ktoś mógłby wpomóc w ogłaszaniu Biszkopta? Może jutro porobiłabym fotki fajniejsze. W dzień na podwórku - tylko że znów aparat musze kominować. Chyba musze napisać list do św. Mikołaja w tej sprawie :D

Posted

Pisz list do Mikołaja, ja napisałam i mam:).
A póki co dawaj adres, to załatwimy jutro sprawę (ew. spacerek na poligonie);).
Wysłałam go znów do Pupili.

• 3 weeks later...