Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam psa!!!
Proszę PILNIE!! o tel osobę która mogłaby go wziąć na tymczas: 722 394 983
odłowili go hycle z Dąbrowy facet jedzie w moim kierunku mam się spotkać z nim w Dąbrowie
odbiorę ale co dalej..? moze hotel..

Posted

robiąc plakacik w poprzednim poście myślałam jak mantra: "Znajdź się, psisko, znajdź" - Chyba pomogło...
Dziewczyny, jesteście wielkie!

PS. Wracając do przyziemnych rzeczy - mam trochę rzeczy na bazarek, czy mogłabym komuś je przekazać? Będę w Katowicach 3.10. od 8 rano na Ligocie (kwaterka do akademików).

Posted

Glutofia napisał(a):
Mam psa!!!
Proszę PILNIE!! o tel osobę która mogłaby go wziąć na tymczas: 722 394 983
odłowili go hycle z Dąbrowy facet jedzie w moim kierunku mam się spotkać z nim w Dąbrowie
odbiorę ale co dalej..? moze hotel..

Wspaniałe wiadomości ...cioteczki gdzie mamy najbliżej jakiś hotelik ??? Może zapytać Emiś ...hotel w Sarnowie ???

Posted

To cudownie, nie jestem zadeklarowna wolontariuszką, ale sama mam kilka znajd i dog Tosia z adopcji, jak moge to sie przyłączam, w tej sprawie co prawda tylko przez internet, ale gdzie mogłam dałam znać i bardzo, bardzo się cieszę, że się znalazł

Posted

Przed chwilą rozmawiałam z Glutofią.I teraz tak, dziewczyna bierze zwierzaka do siebie ale może jedynie na krótko,ja też zaoferowałam ,że może u mnie być ze 3 dni. Potrzebny ktoś , kto zaoferuje Dom Tymczasowy na długo.Pies jest w kiepskim stanie,bardzo wycieńczony.
Proszę w imieniu psa o zabranie do domu na długo - dopóki nie znajdzie się nowy właściciel.
Resztę informacji napisze BOHATERKA DNIA jak doprowadzi psa do porządku.

Posted

A i jeszcze dodam,że zwierzak podróżował koleją już od dłuższego czasu i również panowie hycle od dłuższego czasu usiłowali go złapać ale pies zawsze profesjonalnie wsiadał do nadjeżdżającego pociągu.

Posted

A on ma wydarzenie na FB? To proszę link

Już wiem, że nie ma.

Może poczekamy, aż Monika go obfoci i ktoś mógłby mu założyć wydarzenie na FB "O dogu, który jeździł koleją".

Dla niego najlepsze byłoby mieszkanie, noce są coraz chłodniejsze.

Posted

tak się właśnie zastanawiałam, że w Polsce jest bardzo mało dożych pseudohodowli, więc w 80% mógłby to być rasowy dog...
U kogo podróżnik przebywa? Może mu ktoś (w ostateczności mogłabym być ja, fajnie by było w końcu zacząć pobazarkować :P ) bazarek na imię wystawić, aby jakaś kaska spłynęła... i ponawiam - mam trochę rzeczy (książki, figurki, ciuszki), mogłabym komuś przekazać na bazarek...