Sula Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 DOstałam wiadomość, że moja znajoma znalazla w lasku bielańskim cocker spaniela, psiak ma ok 2 lata (tak ocenil wet.) Psiak jest rudy (czy może blond? nie wiem jak określa sie kolorystyke tej rasy:P) Być moze ktoś z WAs natknął sie na ogłoszenie o zaginieciu psiaka? Jesli nie, psiak bedzie szukał nowego domu. NIestety nie reaguje pozytywnien a dzieci i podczas jedzenia warczy jesli podchodzi sie do miski... Quote
Asia & Ginger Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Nie widać zdjęcia. Gdzie psiak przebywa i jak długo może tam zostać? Czy rozwiesiliście ogłoszenia w miejscu znalezienia i okolicach? Rude umaszczenie u spanieli określa się jako złote. Quote
Sula Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Nad zjedciem dzisiaj popracuje Na razie jest bezpieczny u mojej koelzanki, ale nie toleruje jej dziecka wiec tu tkwi problem Znajoma czuje oglda sie na ofgloszenia o psiakach no i sama pyta ludzi z okolic czy to ten psiak, a ja przejrzalam net i zero :[ Quote
Asia & Ginger Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Sula napisał(a):Nad zjedciem dzisiaj popracuje Na razie jest bezpieczny u mojej koelzanki, ale nie toleruje jej dziecka wiec tu tkwi problem Znajoma czuje oglda sie na ofgloszenia o psiakach no i sama pyta ludzi z okolic czy to ten psiak, a ja przejrzalam net i zero :[ Rozwieście ogłoszenia w okolicach znalezienia psiaka, nawet takie zwykłe pisane ręcznie na kartce. Nie wszyscy korzystają z neta albo mogą nie pomyśleć, żeby tam szukać informacji o znalezionych psa. ;) Poza tym koniecznie zadzwońcie do schroniska, powiedzcie jaki psiak został znaleziony i zostawcie swoje namiary. Quote
Sula Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 schronisko zgłoszone, ale nadal cisza, jutro wieczorem popracuje nad zdjeciem, bo ostatnio duzo sie dzialo i nei dalam rady. Mysle, jednak ze nikt go nie szuka. Jeszcze wieczorem zadzwonie do strazy miejskiej oni czasem maja informacje o zaginionych psiakach. Quote
Asia & Ginger Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Sula napisał(a):sprawa nieaktua;na A co z psiakiem? Napisz proszę coś więcej. Quote
Recommended Posts