Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TINA

Dzisiaj z Magda79 zabrałyśmy ze schroniska szczeniaka niespełna 2 miesięczna maleńka suczka, nie miała rodzeństwa i piszczała z samotności,w schronisku takie maluchy szybko załapuja wirusówki i maja małe szanse na przeżycie, zwłaszcza takie samotne malizny.
Wzięła ja na 2tyg. tymczas nasza znajoma Dorota której bardzo dziękujemy i prosimy o szukanie domku dla suni i ogłaszanie jej, w transporcie możliwa pomoc.
Dorota ma już własną gromadkę psów więc sunia długo zabawić u niej nie może.

kontakt na mnie 668432511 suczka będzie docelowo mała

Więcej jej zdjęć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://imageshack.us/g/202/dsc09528x.jpg/

Posted

podnosimy!!gdzie ona teraz przebywa?Można prosić o szerszy opis jej charakteru i zachowania względem ludzi,psów ,kotów itp.?
I musicie jej nadać jakieś tymczasowe imię. Może Akira,Sara,Zuzia,Lili,Sarenka,Czoko?

Posted

właśnie byłam w odwiedzinkach u sunieczki tymczasowa opiekunka nazwała ją Tina suczka jest wesolutka bardzo garnie sie do ludzi, uwielbia sie bawić cieszy sie do innych piesków tych duzych i małych, nawet gdy sie troszkę boi to z ciekawości podchodzi merdając nieśmiało ogonkiem, do kotków ok do nich również się cieszy. wczoraj została odrobaczona i dzisiaj załatwiała sie robalami, w schronisku nie przeszła jeszcze zadnych szczepien ani odrobaczenia, ale mimo to zgodzono się nam ją wydać ,,na naszą odpowiedzialność" umowy nie podpisałysmy więc nowy opiekun podpisze umowę schroniskową. Suczka jest między Tucznem a Trzcianka ale w promieniu 100km od trzcianki mogę ja dowieść do nowego domku, a jesli domek bedzie super to moze i dalej:)

Posted

Martusia jak malutka?? Byłaś u niej zobaczyć?? Kurcze trzeba jakoś sprawdzić ten domek w Kołobrzegu. A jak się będziemy widziały we wtorek to dam Tobie Martusia karmę dla malutkiej.

Posted

Dziękuje Farmerko (juz rozmawiałysmy tel.) zobaczymy moze jakoś uda sie spr. ten domek a jak nie to spr. go zawożąc mała, na morzem bywa sie praktycznie co roku zawsze bedzie mozna ja odwiedzić:)

Madziu byłam u małej tylko raz ma sie dobrze robale z niej wylazły, jest wesoła ma kumpla kociaka:)dziękuje za karemke na pewnoe dorocie sie przyda

Posted

ja zrobiłam małej parę dni temu allegro,jest dość dużo wyświetleń,do mnie pisała jakaś Pani Kasia,która niestety dopiero za 3 tyg.może wziąźć(przeprowadzają się lub coś w tym stylu)ale jej odpisała właśnie by kontaktowała sie na podane nr.na aukcji,także dobrze ,że jest zainteresowanie!Jednak ludzie bardziej wolą brać dt,niż ze schronu,jednak jest warto choć na trochę wziąźć psa do dt/hoteliku,by zobaczyć jego zachowanie itp.

Posted

a szukałaś na mapie dogo?To może porozmawiajcie sensownie z ludźmi i gdy bedziecie tam zawozić małą sprawdzicie wszystko?Bo ona jest śliczna i wiecej domów bedzie dobrych potencjalnych,ciezko potem wybrać,no i szkoda robić innym domom potem niepotrzebnych nadziei..

Posted

Dzisiaj dostała telefon że mała od rana ma rozwolnienie, i mniejszy apetyt, nie miałam wyjścia rzuciłam wszytko i pognałam do weta oddalonego o prawie 50km w jedna strone. Wet podejrzewa 2 opcje mozliwa jest parwo ale szczeniak jest wesoły i nie ma bolacego brzuszka więc jeszcze raz go odrobaczylismy i dostał leki(paste) by kupka sie unormowala, zobaczymy do jutra jesli nic sie nie poprawi znowu jedziemy do weta, dzisijszy rachunek to 35zł wet. plus 30zł dojazd
Ogolnie sa juz 3 chetn osoby, kołobrzeg szczecin i świnoujście rozmawiałam dzisiaj z Pania z kołobrzegu pierwsza zadzwoniła w sprawie adopcji umowiłam sie na jutro ze zawieziemy suczke i spr przy okazji domek, ale niestety muszę odwołać to ze względu na stan zdrowia suni:(