tayga Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Pojechała :) Juz pewnie dociera do celu. Mogły jechać we dwie :( Quote
beta ata Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Czy potrzeba Wam tekstów do ogloszeń? Moge napisać. Quote
tayga Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='beta ata']Czy potrzeba Wam tekstów do ogloszeń? Moge napisać.[/QUOTE]Baaardzo prosimy :) Quote
Nutusia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='tayga']Pojechała :) Juz pewnie dociera do celu. Mogły jechać we dwie :([/QUOTE] Niestety nie mogły, bo nie jestem w stanie przeorganizować wszystkich swoich spraw z dnia na dzień. Napisałam PW to Taygi... Nie padły na wątku żadne konkrety dotyczące mojej luźnej propozycji, nawet jednego pytania na mój temat i na temat tego, gdzie sunia miałaby trafić. Byłam przekonana, że choćby ze względu na odległość, moja propozycja jest tylko "rezerwowa" - podobnie jak propozycja Lili w sprawie BDT dla dwóch szczeniaków (tu również nie bez znaczenia pozostaje odległość). Quote
tayga Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Nie denerwuj się Natusiu... Nie miałam pojęcia, że transport znajdzie się tak nagle. Dlatego też nie rozmawiałam o konkretach :( Propozycję Lili biorę jak najbardziej na poważnie, ale dostarczenie maluchów w tamtą stronę to będzie wyczyn. Quote
Nutusia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nie denerwuję się - przepraszam, jeśli tak to zabrzmiało. Za dużo złego się wczoraj wydarzyło po prostu... :( Co do maluchów, to nie takie cuda się na dogo zdarzały - byle tylko ratować czworonogi ;) Quote
Lili8522 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Z tego że tu nie było żadnych wieści wybaczcie ale ja na razie odpadam. Dam znać jak znowu się u mnie zwolni miejsce Quote
annavera Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ruda sunia była najcudniejsza. Nic dziwnego, że najszybciej domek znalazła :) Quote
kabanta Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 ewu i tayga - psinka z tego linku znalazła chyba właściciela... nie wiem, czy już widziałyście (Mówię o http://www.dogomania.pl/threads/215608-Szczeniaczek-znaleziony-na-klatce-schodowej!-pilnie-szuka-domu-od-jutra-w-schronisku/page5) Chciałabym porozgłaszać te dwie dorosłe sunie - chyba nie mają własnych wydarzeń na fb, wrzuciłabym je też na kilka psich portali. Zwłaszcza podpalana - przypomina troszeczkę hovawarta :) więc wrzuciłabym ją tam na forum, kto wie, może tam wpadnie komuś w oko? Przydałoby się więcej jej zdjęć i trochę więcej tekstu do opisu. Nie wiem jak to tutaj organizujecie, z kim miałabym się skontaktować, może ktoś się odezwie do mnie na pw?... Quote
emilia2280 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Aga, a bédziesz miala z tá adoptujácá kontakt i umowé podpiszecie? Na pewno tak, tylko ja tak pytam z obowiázku ;p Jak dojechalo szczéscie? Doczytam z domu na fb pewnie. Tak, tak, oglaszaj mamusie kabanta pls. Latwiej byloby jakbys miala taká jakby "mteryczké" do ogloszen do wypelnienia dla taygi. Stosujesz cos takiego? Quote
Selenga Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 chyba nie pisałam tu - na allegro jest 5 obserwatorów Quote
Justyna Lipicka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 fajnie jakby ktoś faktycznie się zainteresował maleństwami i mamuśkami!! Quote
ewu Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='kabanta']ewu i tayga - psinka z tego linku znalazła chyba właściciela... nie wiem, czy już widziałyście (Mówię o http://www.dogomania.pl/threads/215608-Szczeniaczek-znaleziony-na-klatce-schodowej!-pilnie-szuka-domu-od-jutra-w-schronisku/page5) Chciałabym porozgłaszać te dwie dorosłe sunie - chyba nie mają własnych wydarzeń na fb, wrzuciłabym je też na kilka psich portali. Zwłaszcza podpalana - przypomina troszeczkę hovawarta :) więc wrzuciłabym ją tam na forum, kto wie, może tam wpadnie komuś w oko? Przydałoby się więcej jej zdjęć i trochę więcej tekstu do opisu. Nie wiem jak to tutaj organizujecie, z kim miałabym się skontaktować, może ktoś się odezwie do mnie na pw?... Tak, tak wiem:)) Ja dzwoniłam do Dziewczyny i to ode mnie dotarła wiadomość o właścicielu. Ważne ,że już ok:) Quote
ewu Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Na wątku psiaka z klatki schodowej były propozycje dt -kilka(np aniapiotrek).Odezwijcie się może do tych Ludzi . Piesek bezpieczny a proponowano dt dla niego. Może się ulitują nad którymś z maluchów. Wątek krótki, więc nie ma problemu:))) Psiaki nie są pod moją opieką, więc mi nie wypada ... Jutro coś wpłacę maluszkom:) http://www.dogomania.pl/threads/215608-Szczeniaczek-znaleziony-na-klatce-schodowej!-pilnie-szuka-domu-od-jutra-w-schronisku/page5 Na wątku tej suni kilka propozycji dt też warto sprawdzić( sunia już nie potrzebuje:) http://www.dogomania.pl/threads/215599-PILNE-suczka-2-mies.-jamniczka-znaleziona-przy-ruchliwej-ulicy-potrzebny-DT (Monalisa 4,marcelinka371) Quote
ewu Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Czy psiaki zaszczepione? Ile trzeba ewentualnie kasy na szczepienia? To bardzo ważne, muszą być zaszczepione.Będę ogłaszać.Zabawki , jakieś kocyki postaram się wysłać . Quote
tobciu Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='tayga'] Powodzenia kruszynko!!! Do Ciebie pierwszej los się uśmiechnął... wizja schronu przestała Ciebie dotyczyć. O matko jaka ona jest PIEKNA !!!!! I sie poplakalam, ale to ze szczescia :) Malutka - bedzie Ci dobrze, bedziesz glaskana, przytulana, karmiona. :) Moniko - KOCHAJCIE JA PROSZE !!!! :) Quote
tayga Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='ewu']Na wątku psiaka z klatki schodowej były propozycje dt -kilka(np aniapiotrek).Odezwijcie się może do tych Ludzi . Piesek bezpieczny a proponowano dt dla niego. Może się ulitują nad którymś z maluchów. Wątek krótki, więc nie ma problemu:))) Psiaki nie są pod moją opieką, więc mi nie wypada ... Jutro coś wpłacę maluszkom:) Na wątku tej suni kilka propozycji dt też warto sprawdzić( sunia już nie potrzebuje:) (Monalisa 4,marcelinka371) Zerknęłam na wątki, tam wszystkie "jamniczkowe" osoby. [quote name='kabanta'] Chciałabym porozgłaszać te dwie dorosłe sunie - chyba nie mają własnych wydarzeń na fb, wrzuciłabym je też na kilka psich portali. Zwłaszcza podpalana - przypomina troszeczkę hovawarta :) więc wrzuciłabym ją tam na forum, kto wie, może tam wpadnie komuś w oko? Przydałoby się więcej jej zdjęć i trochę więcej tekstu do opisu. Nie wiem jak to tutaj organizujecie, z kim miałabym się skontaktować, może ktoś się odezwie do mnie na pw?... Ogłaszaj do woli... mój nr 602821394, tayga@op.pl. Psiaki są w Gubinie (lubuskie) [quote name='emilia2280']Aga, a bédziesz miala z tá adoptujácá kontakt i umowé podpiszecie? Na pewno tak, tylko ja tak pytam z obowiázku ;p Jak dojechalo szczéscie? Doczytam z domu na fb pewnie. Tak, tak, oglaszaj mamusie kabanta pls. Latwiej byloby jakbys miala taká jakby "mteryczké" do ogloszen do wypelnienia dla taygi. Stosujesz cos takiego? Oczywiscie, ze umowa podpisana :) Mam telefon i "znajomość" na fb, łatwo się ode mnie nie uwolni. Malutka dojechała szczęśliwie, była bardzo grzeczna. Uczy sie życia :) [quote name='Selenga']chyba nie pisałam tu - na allegro jest 5 obserwatorów Mam nadzieję, ze ktoś się odezwie. [quote name='ewu']Czy psiaki zaszczepione? Ile trzeba ewentualnie kasy na szczepienia? To bardzo ważne, muszą być zaszczepione.Będę ogłaszać.Zabawki , jakieś kocyki postaram się wysłać . Nie są szczepione, wet odradził. Zaraz po przewiezieniu do punktu były słabe, chude, zarobaczone. Po pierwszym odrobaczaniu wyszła tona pasożytów. Trzeba zaraz powtórzyć zabieg i dopiero po kilku dniach mozna szczepić. Tak mówi wet, a ja muszę mu wierzyć. O ceny szczepień zapytam. Quote
Figanna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 podsyłam tekst do ogloszen dla mamuski rudej:) to moj pierwszy tekst wiec prosze o wyrozumialosc;p mam nadzieje ze sie przyda Głodzona, zaniedbana, poraniona od wideł oprawcy – Pana i władcy – właściciela! Teraz bezpieczna. Jednak schronisko to tylko pozorne bezpieczeństwo. To z pewnością nie prawdziwy dom, oby to tylko chwilowy przystanek na drodze do szczęśliwego zakończenia u boku nowego Pana/Pani! Sunia młoda, bardzo przyjazna i spokojna. Lgnie do człowieka, bardzo pragnie kontaktu, głaskania i chwili uwagi. W kontakcie z psami, kotami – przyjazna. Sunieczka Odda serce człowiekowi! A za dom, opiekę, miłość - odwdzięczy się dozgonną lojalnością i wiernością! Wymagana wizyta przed i/po adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. kontakt w sprawie adopcji - telefon: 602821394 email: tayga@op.pl Quote
tobciu Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='annavera']Ruda sunia była najcudniejsza. Nic dziwnego, że najszybciej domek znalazła :)[/QUOTE] Nie.... nie prawda :) Wszystkei sa CUDNE :) Quote
Figanna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 co do szczepien to wet ma racje oczywiscie:) szczepienie zarobaczonego psa nie ma sensu, bo nie zadziala. dlatego zawsze przed szczepieniem trzeba psa ok 2 tyg wczesniej odrobaczyc:) by miec pewnosc ze wszystko bedzie ok Quote
Figanna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 tylko tyle dzis TABLICA PL, LENTO.PL, E-ZWIERZAK – trzeba aktywować top-ogłoszenia, czeka na akceptację moderatora http://www.eoferty.com.pl/spanielkowata_sliczna_czeka_na_dom_264830.html http://innemiasta.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/619557-spanielkowata_sliczna.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/17572693_spanielkowata_sliczna_lagodna_i_urocza.html http://www.portalogloszenia.pl/spanielkowata_szuka_domu_odda_ci_swe_serce,ogloszenie,20111005233534.html http://www.morusek.pl/dodaj_ogloszenie/dodaj.php http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,40748,Lw==.html Quote
beta ata Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Figanna , czy Ty piszesz wszystkie teksty? Bo nie ma sensu dublować, nie chce się "wtryniać"... :-) Quote
Figanna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 mogę napisać:) nie ma sprawy. a ten oczywiście można kopiować przy robieniu ogłoszeń i sobie użyczyć:) także w takim razie jutro mogę napisać dla drugiej suni dużej a co do szczeniaków to mam je ogłaszać wszystkie razem? (i taki też tekst ogólny napisać?) aa jeżeli ktoś ma ochotę napisac własny tekst i ze swoim tekstem pisać ogłoszenia to nie ma sprawy:) myślę że to nie problem by teksty były różne Quote
Figanna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 a czy mają wydarzenie na fcb? jeżeli nie to moge zrobić Quote
Recommended Posts