Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
Taygo, gdyby znalazly sié DT dla mam (Nutusia dla 1?), Fundacja Kastor pokryje koszty ich sterylizacji. Albo gdybys znalazla im wczesniej opieké choc na kilka dni po zabiegu.

Ale suuuuper!!
Będę szukać opieki :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Czy już wiadomo kiedy mała dziewczynka jedzie do Wwy? Pytam, bo myślę nad DT dla starszej.

W przyszłym tygodniu :)
Jeśli przyszli właściciele nie przyjadą (może dorzucić im na transport suni?) sami to ktoś ode mnie zawiezie.

Posted

[quote name='Aldonika22']A ile te szczeniaki mają miesięcy ? :)[/QUOTE]
Około 3 - 3,5 dokładnie nie wiadomo
Mamusi nie potrzebują, odkad trafiły do punktu jedzą wyłącznie same.

Posted

[quote name='Nutusia']Czy te sponsorowane sterylki to tylko tam, gdzie sunie obecnie są czy np. gdyby się znalazł DT można gdzie indziej i przesłać fakturę?[/QUOTE]

jak najbardziej z DT mozna. wlasciwie to najlepsze rozwiázanie, bo na miejscu nie ma weta ze szpitalikiem i jest problem ze sterylizacjá.

OT: Link u mnie w podpisie - slijcie dalej, we wtorek potrzeba ludzi w Pultusku. Chrcynne.

Posted

[quote name='Nutusia']Żeby było zainteresowanie, musiałyby być ogłaszane...
Czy jest jakiś spójny plan działania? Jedno DT sprawy nie rozwiąże, niestety :([/QUOTE]

Ah, nie wiedziałam, że nie są ogłaszne trafiłam tu z doskoku (banerku któregoś)
a maluszki nadal są w kojcu interwencyjnym czy już w schronie?

Straszna tu cisza...

Posted

Też mnie ta cisza niepokoi... Szczególnie czytając info w Twoim podpisie, Lili ;) Żeby coś zdziałać, trzeba mieć plan. Za dużo tu niewiadomych, za mało konkretów, a gromadka spora - z dnia na dzień się nie upchnie - chyba, że w schronie :(

Posted

[quote name='Nutusia']Też mnie ta cisza niepokoi... Szczególnie czytając info w Twoim podpisie, Lili ;) Żeby coś zdziałać, trzeba mieć plan. Za dużo tu niewiadomych, za mało konkretów, a gromadka spora - z dnia na dzień się nie upchnie - chyba, że w schronie :(

Moje info jest bardzo interesujące nie sądzisz? :evil_lol:
To czekamy na jakiś plan :roll:

Posted

Znowu Was muszę przeprosić za zaniedbania na wątku :(
W pracy najczęściej siedzi mi ktoś za plecami, więc nie mogę odwiedzać dogo. A pracuję długo.
Z ogłaszaniem (do DS) można ruszać, szczeniaki zdrowieją, nawet czarnemu odrastają włoski wokół oczu.
Byłam u nich o 8 rano z weterynarzem. Zdecydowanie wolałam porwać weta z lecznicy niż pakować 8 stworków do auta :)
Ogólnie wet zachwycony ich stanem, ale jak zobaczył dobrą karmę, witaminki i odżywkę (do wody) to stwierdził, że już się nie dziwi takiej poprawie.
Kompletnie nie mam weny do napisania tekstu.
Rodzinka ma wyłącznie allegro.

Posted

[quote name='Lili8522']Moje info jest bardzo interesujące nie sądzisz? :evil_lol:
To czekamy na jakiś plan :roll:

A nieśmiało pytając... możesz?
Matkoooo... jak Ty daleko jesteś!! Za jakie grzechy ja mieszkam na końcu swiata? Ode mnie wszędzie jest daleko.

Posted

[quote name='Lili8522']To ja chyba mieszkam na końcu świata... Albo wszystkie szczeniaki są na końcu świata....:roll:
To jest 460km[/QUOTE]

Jakby Lili8522 byłaby zdecydowana wziąć szczeniaczki to może na transportowym patrzeć, pytać o transport??

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']Jakby Lili8522 byłaby zdecydowana wziąć szczeniaczki to może na transportowym patrzeć, pytać o transport??[/QUOTE]

W środę mam transport "po kosztach" do Warszawy.

Posted

Komu psiaczka do stolicy??? Pojechałyby jednym kursem, więc rozłozyłoby sie w kosztach.
Do Lili też coś znajdę, ale prawdopodobnie również za zwrot na paliwo.
Poszukam jeszcze na transportowym i na fb.

Posted

[quote name='Nutusia']Też mnie ta cisza niepokoi... Szczególnie czytając info w Twoim podpisie, Lili ;) Żeby coś zdziałać, trzeba mieć plan. Za dużo tu niewiadomych, za mało konkretów, a gromadka spora - z dnia na dzień się nie upchnie - chyba, że w schronie :([/QUOTE]
koniecznie konkrety, zapisuje..........