wellington Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 tayga napisał(a):Emilko... negocjowałam z gminą (mamy dwie - ta od rodzinki to nie miasto, to wiochy), zapłacą za sterylki, ale właściwie za nic więcej. I to tylko w przypadku oddania do adopcji. Za tydzień chcą wysłać do schronu, więc pojadą bez zabiegów :( Będę rozmawiać o pokryciu kosztów transportu jeśli taki będzie potrzebny. Z żadną fundacją na ich temat nie rozmawiałam. Koszmar. Czy w schronisku beda przynajmniej oddzielone od samcow ? A sterylki beda na 100% wykonane przed adopcja ? Quote
tayga Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 wellington napisał(a):Koszmar. Czy w schronisku beda przynajmniej oddzielone od samcow ? Nie wiem :( Gmina nie ma umowy z żadnym schroniskiem, więc pewnie trafią tam gdzie taniej :( wellington napisał(a):A sterylki beda na 100% wykonane przed adopcja ? Jeśli będą adoptowane stąd to sama tego dopilnuję. Quote
auraa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Trzeba rozpowszechnic wątek. Szkoda, ze nie ma banerka. Wstawię je do podpisu. Quote
sillann Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 jak dzisiaj pieseczki sie czuja??? udostepnilam na FB wydarzenie, zaprosilam kilku znajomych, w grupie sila jak to mowia:) zgadzam sie z Auraa ze trzeba rozpowszechnic watek, moze jakas fundacja zechcialaby pomoc bidom?? nie wiem na jakiej zasadzie sie to odbywa;/ ale moze warto byloby skorzystac z pomocy chociazby zeby wiecej osob sie dowiedzialo o psinach, latwiej wtedy o adopcje chociazby... Quote
MTD Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 ot dzieło "człowieka" z widłami... rozsyłam dalej.. za jakie grzechy one muszą tak cierpieć? Quote
emilia2280 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 jakies wiesci po dzisiejszym dniu Aga? Quote
Soko Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Czy ktoś wrzuci je do wątku z adopcjami spanielowatych? Mogę to zrobić. chyba że już tam są, a ja ślepa - przepraszam ;) Quote
tayga Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 emilia2280 napisał(a):jakies wiesci po dzisiejszym dniu Aga? Z nowości? Nic szczególnego :( Doszła karma od Reni z fb. Rodzinka zjada duuużo. Około 2 kg dziennie. Robale raczej wybite, brzuszki wracaja do normalnego stanu. Ktoś z fb (na priv) zaproponował mi swój hotelik dla całej ósemki. Ale skąd kasę dla takiej gromadki? Soko napisał(a):Czy ktoś wrzuci je do wątku z adopcjami spanielowatych? Mogę to zrobić. chyba że już tam są, a ja ślepa - przepraszam ;) Chyba nie ma ich na spanielkowatych :( Dzisiaj ta jasna kochana sunia jak mnie zobaczyła to próbowała rozerwać sietkę w kojcu. Otworzyłam, wypuściłam... Poleciała na trawkę za potrzebą i zaraz wpadła w moje ramiona. Normalnie "ratuj!!". Ryczę przez nią :( Quote
Soko Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 tayga powiedz żeby poczekał z miejscami. Zbierz deklaracje - ode mnie pomogę jak będę mogła i ruszamy do hotelu, nie ma co czekać. Quote
wellington Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 auraa napisał(a):Jest prześliczna!. A ta malutka koteczka na dole tez ma niesamowite ubarwienie............ Tayga, czy koteczka ma swierzb w uszach czy tylko brud ? Quote
sillann Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Soko napisał(a):tayga powiedz żeby poczekał z miejscami. Zbierz deklaracje - ode mnie pomogę jak będę mogła i ruszamy do hotelu, nie ma co czekać. zgadzam sie, miejmy nadzieje ze uda sie zebrac pieniazki na psiaki, musi sie udac... Quote
Aldonika22 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Brzuszki takie wzdęte jednocześnie żebra i kręgosłup na wierzchu.. A takie mają śliczne oczy. Zaglądam i trzymam kciuki aby się udało uratować! Quote
moca35 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 makabra:placz: zapisuję, przewertuje moję stałe deklaracje i może coś jeszce wyskrobę Quote
tayga Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 wellington napisał(a):Tayga, czy koteczka ma swierzb w uszach czy tylko brud ? Brud :) Od urodzenia mieszkała na ulicy :( Już wyczyszczone i... kicia śpi na kanapie :) Wczoraj pojechała do domku. Mam jeszcze 3 koteczki, wszystkie piękne, ale już nie tak umaszczone. Quote
sillann Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 zgodnie z obietnica wplacilam grosika:) podnosze rodzinke, jak sie psiaczki czuja?? Quote
tayga Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 sillann napisał(a):zgodnie z obietnica wplacilam grosika:) podnosze rodzinke, jak sie psiaczki czuja?? Dziękuję :) Wszystko bez zmian :( Quote
AniaDance Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Mało nas...... do góry małe ..... Quote
tayga Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Kto robi banerki? Ja nie umiem :( Quote
emilia2280 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ja mam w podpisie bazarek banerkowy, kto chétny? ;p Quote
tayga Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 emilia2280 napisał(a):ja mam w podpisie bazarek banerkowy, kto chétny? ;p Zamówiłam... Quote
Mantis Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 emilia2280, dziękuję za reklamę :) tayga, jak pisałam na bazarku, jeśli masz jakieś uwagi to poprawię jutro wieczorem. Wstawiam bez akceptacji, bo psinom potrzebny rozgłos. Trzymam kciuki za cudną gromadkę. Quote
Recommended Posts