Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lolek zarazo nie daj plamy. nawet jak coś narozrabiasz to tak masz ich rozkochać w sobie, żeby mieli siłę i chęć do pracy nad tobą czorciku. Tyle ciotek trzyma kciuki i zagryza łokcie, że uhhhh. Drżyj małpiszonie jak ten domeczek nie zostanie twoim na zawsze!!!1:angryy::mad:
Ale ta dziadyga śliczna....

Posted

Trzymam :kciuki: aby wszystko w nowym domu ułożyło się dobrze .

Proponuję zakładanie kagańca Lolusiowi w czasie jakiś zabiegów pielęgnacyjnych , czy nawet w sytuacjach w których nie wiadomo jak zareaguje . Nowy dom to niestety nowi i nieznani ludzie, musi trochę czasu minąć, zanim strony się poznają i zaufają sobie.
Widziałam na pierwszych zdjęciach , że Lolek miał blizny na szyi, więc może mieć uraz do jakiś czynności związanych z dotykiem ( tak jak psy bite ) . Zanim się do wszystkiego przyzwyczani trzeba być ostrzożnym i dla własnego bezpieczeństwa i by stosunki z psem się nie pogorszyły po takich dziabnięciach.

Posted

przyszlam poogladac latajace fafle a tu widze ze chlopak juz w nowych rekach :loveu: szkoda tylko ze nikt tak jak Furciaczkowa nie potrafi odzwierciedlic na fotach zdolnosci lotnych fafli psich :diabloti:

Posted

A ja chciałam bardzo serdecznie podziękować furciaczek za to, że dała szansę naszemu Lolusiowi, przyjęła chłopaka z dnia na dzień do siebie, pracowała z nim wytrwale, doprowadziła chłopaka do pionu, dzięki czemu Loluś potrafi panować dzisiaj nad swoimi emocjami i dostał wielką szansę - nowy domek :)

furciaczek
- ślicznie Ci dziękuję za tak wspaniałą opiekę nad Lolusiem :)

Dostałam wiadomości z nowego domku:
Loluś początkowo w aucie chwilkę popiskiwał za furciaczek, ale po chwili się uspokoił i dalej jechał już spokojnie. W domku wszystko pozwiedzał, wymusza głaskanko i wpakował się na łóżko :)
Państwo są Lolusiem zachwyceni.

Loluś - powodzenia chłopaku, spisuj się tam dobrze, bądź grzeczny i usłuchany :)

Wszystkim obecnym na wątku Lolusia, wszystkim którzy nam pomogli finansowo w utrzymaniu Lolusia w hoteliku, którzy nas tu dobrymi słowami wspierali, Fundacji SOS BOkserom - za ogłoszenie Lolusia na Waszej stronie (gdzie DS wypatrzył Lolusia), Alicji i sabinka40 za wizytę przedadopcyjną i mam nadzieję niedługo poadopcyjną - serdecznie dziękuję :)

Posted

Bardzo dziękuję w imieniu Fundacji SOS Bokserom za te piękne podziękowania. W dużej mierze należą się TOBIE AKRUM, ze się nie poddałaś, że nie zawiozłaś go do schronu, a do Furciaczek pomimo braku deklaracji i wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkie podziękowania za odwagę i za wielkie Twoje i Pyrdki serce :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

A teraz..... za Lolusia :drink1::knajpa::cunao::popcorn:

Posted

Wczoraj dwa razy rozmawialam z domkiem Lolusiowym, za kazdym razem widzac kto dzwoni dostawalam lekkich palpitacji sercowych ale wszystko bylo OK. Panstwo narazie zadowoleni i nacieszyc sie nie moga nowym przyjacielem:)
Wspomnieli cos o lekkim pokaslywaniu, w poniedzialek beda u weterynarza na kontroli po kastracji to maja tez sprawdzic co sie dzieje.

Posted

:bigcool::bigcool:Bedzie dobrze, jak sie Loluś juz zadomowi i nowi opiekunowie juz zwariują całkiem na jego punkcie, a to juz sie stało:eviltong:, odwiedzimy Lolusia z Alicją napewno i to bedzie przyjemność:lol:

Posted

Rozmawialam z domkiem, narazie wszystko OK. Lolek spi z wlascicielka w wyrku hihi ale ladnie schodzi jak mu kaza:)
Maja wyslac pierwsze zdiecia wiec czekamy z niecierpliwoscia. Narazie nie ma powodow do zmartwien.

edit: i mamy pierwsze fotaski

Posted

Loluś potrzebował domku, domek potrzebował boksia i sie stało:multi:Loluś uszczęsliwi nowych opiekunów, a oni będą go kochać nad życie:iloveyou: Wiem że tak będzie i trzymam za to mocno kciuki:thumbs: