sabinka40 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dostałam smska:lol:, czekam teraz jak Alusi będzie pasowało i w drogę:lol:. Quote
Tengusia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 o zesz ty orzeszku alez on rozkoszny :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-CzfdMDlRo70/Tp7B2nVI6vI/AAAAAAAAGZA/GzeFb5d_T3s/s640/DSCN8282.JPG Quote
Alicja Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 sabinka40 napisał(a):Dostałam smska:lol:, czekam teraz jak Alusi będzie pasowało i w drogę:lol:. nie mogę Wam nic obiecać ...w środę jadę z Ozzy'm na tomograf komputerowy do Mikołowa Quote
sabinka40 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Aluś poczekamy, najpierw Twoje sprawy....nie martw się:glaszcze: Quote
Alicja Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Z naszego bazarku Loluś dostanie ok 80 zł Quote
Akrum Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Pan wczoraj do mnie dzwonił, czy oby na pewno nie zapomniałam, czy załatwiam kogoś do wizyty, czy po wizycie od razu będzie Loluś kastrowany :) widać, że Panu zależy i mam nadzieję, że domek okaże się na prawdę fajny. Quote
Kapsel Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Zobaczymy dzisiaj jak wyjdą wyniki Ozulka i od tego Alicja uzależnia termin wizyty wraz z Sabinką40. Trzymajcie kciuki za chłopczyka!!! Quote
Akrum Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 wczoraj znów do mnie dzwonił ten Pan i podpytywał, czy się nie rozmyśliłyśmy jeśli chodzi o adopcję. Powiedziałam, że ma cierpliwie czekać na telefon od dziewczyn, bo jedna z koleżanek ma problem zdrowotny ze swoim psem. Pan powiedział, że w takim razie dzisiaj znów zadzwoni do mnie i się przypomni, oni już tak bardzo się nie mogą Lolusia doczekać. Pan powiedział, że jeśli jest problem, bo np. nie macie auta, to może po Was przyjechać :) Alicja - co z Twoim psiakiem?? jak wyniki?? A może jeśli Ty jesteś zajęta, to może kogoś innego na wizytę by poprosić?? Quote
Kapsel Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Dzwoniłam do Sabinki. Mają umówić się jak najszybciej. Alicja jest gotowa jechać na wizytę. Dajcie znać dziewczyny kiedy pojedziecie ... Quote
Akrum Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Fajnie, jakby dzisiaj ktoś do Pana zadzwonił :) Widać, że Państwu bardzo zależy - mam nadzieję, że wizyta wypadnie na prawdę dobrze. furciaczek - mogłabyś umówić Lolusia na kastracje?? jeśli dojdzie do adopcji - państwo zapłacą za zabieg. jeśli nie dojdzie do adopcji - to i tak chłopak wykastrowany musi być. poproszę też o nr konta i dane do przelewu - bo chyba jeszcze nie dostałam?? chciałabym zrobić przelew za pierwszy miesiąc pobytu u Ciebie Lolusia :) Quote
joaaa Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Akrum napisał(a):... furciaczek - mogłabyś umówić Lolusia na kastracje?? jeśli dojdzie do adopcji - państwo zapłacą za zabieg. jeśli nie dojdzie do adopcji - to i tak chłopak wykastrowany musi być. poproszę też o nr konta i dane do przelewu - bo chyba jeszcze nie dostałam?? chciałabym zrobić przelew za pierwszy miesiąc pobytu u Ciebie Lolusia :) Akrum, Furciaczek ma problemy z netem, najlepiej do niej zadzwoń, albo wyślij smsa (pewniejsze ;) ) Quote
Kapsel Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Rozmawiałam z dziewczynami. Wizyta zaplanowana jest na sobotę dopołudnia, a Sabinka zadzwoni do Pana z Katowic i go poinformuje ;) Quote
furciaczek Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Chwilowo jestem, Lolitek super..sam juz sie pakuje do boksu:loveu: Nie reaguje rowniez na chwytanie za obrozke, mozna spokojnie zlapac i przytrzymac w sytuacjach ktore go nie stresuja i nie wywoluja wiekszych emocji...do tego stopniowo bedziemy dazyc. Zadzwonie do wetki i sie dowiem jaki koszt, zabiegi sa we wtorki i czwartki zazwyczaj. Quote
onga Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jeśli nie dojdzie do adopcji to ja się dorzucam do kastracji. ......Więc domku potencjalny i ty Lolku- macie się spisać, żeby ciocia Asia nie musiała się dorzucać:diabloti: Quote
sabinka40 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jesteśmy umówione na sobotę do południa:lol:, rozmawiałam z kobietą , była uszczęśliwona że zadzwoniłam:lol:, no ale zobaczymy, zobaczymy:cool3: Quote
Akrum Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 sabinka40 napisał(a):Jesteśmy umówione na sobotę do południa:lol:, rozmawiałam z kobietą , była uszczęśliwona że zadzwoniłam:lol:, no ale zobaczymy, zobaczymy:cool3: ooo jak fajnie :) Bo wczoraj znów miałam telefon z tego domku, że się przypominają, czy aby na pewno ktoś przyjedzie, czy macie czym - bo jak nie, to może Pan by po Was przyjechał. Tak bardzo mocno zaciskam kciuki za ten domek - mam nadzieję, że skoro tak się interesują, to będzie fajnie :) Ciocie, proszę na wizycie uświadamiajcie Państwo, że Loluś to młody energiczny chłopak, który potrafić zaszaleć, z którym będą musieli jeszcze długo pracować według zaleceń furciaczkowej. Ja to wszystko przez telefon mówiłam, ale chciałabym, żebyście jeszcze "na żywo" uświadomiły o tym tych Państwo... Quote
tatankas Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Trzymamy kciuki za jutrzejszą wizytę :) Quote
Kapsel Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Trzymamy z całych sił :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Alicja Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Kapsel napisał(a):Trzymamy z całych sił :thumbs::thumbs::thumbs: trzymajcie ;) Quote
Alicja Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Proszę o podanie na PW nr konta do przelewu pieniążków z bazarku oraz po otrzymaniu przelewu potwierdzeniu wpływu , postem na wątku bazarkowym http://www.dogomania.pl/threads/215936-Galeria-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-potrzebuj%C4%85ce-boksery-do-23.10.godz.20.00%29?p=17895379#post17895379 Quote
Alicja Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Loluś ....;) Pieniążki już przelane na podane konto :) Quote
Recommended Posts