Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sabinka40 napisał(a):
Dostałam smska:lol:, czekam teraz jak Alusi będzie pasowało i w drogę:lol:.

nie mogę Wam nic obiecać ...w środę jadę z Ozzy'm na tomograf komputerowy do Mikołowa

Posted

Pan wczoraj do mnie dzwonił, czy oby na pewno nie zapomniałam, czy załatwiam kogoś do wizyty, czy po wizycie od razu będzie Loluś kastrowany :)
widać, że Panu zależy i mam nadzieję, że domek okaże się na prawdę fajny.

Posted

wczoraj znów do mnie dzwonił ten Pan i podpytywał, czy się nie rozmyśliłyśmy jeśli chodzi o adopcję.

Powiedziałam, że ma cierpliwie czekać na telefon od dziewczyn, bo jedna z koleżanek ma problem zdrowotny ze swoim psem.

Pan powiedział, że w takim razie dzisiaj znów zadzwoni do mnie i się przypomni, oni już tak bardzo się nie mogą Lolusia doczekać.

Pan powiedział, że jeśli jest problem, bo np. nie macie auta, to może po Was przyjechać :)

Alicja - co z Twoim psiakiem?? jak wyniki??

A może jeśli Ty jesteś zajęta, to może kogoś innego na wizytę by poprosić??

Posted

Fajnie, jakby dzisiaj ktoś do Pana zadzwonił :)

Widać, że Państwu bardzo zależy - mam nadzieję, że wizyta wypadnie na prawdę dobrze.

furciaczek - mogłabyś umówić Lolusia na kastracje??
jeśli dojdzie do adopcji - państwo zapłacą za zabieg.
jeśli nie dojdzie do adopcji - to i tak chłopak wykastrowany musi być.
poproszę też o nr konta i dane do przelewu - bo chyba jeszcze nie dostałam??
chciałabym zrobić przelew za pierwszy miesiąc pobytu u Ciebie Lolusia :)

Posted

Akrum napisał(a):
...
furciaczek - mogłabyś umówić Lolusia na kastracje??
jeśli dojdzie do adopcji - państwo zapłacą za zabieg.
jeśli nie dojdzie do adopcji - to i tak chłopak wykastrowany musi być.
poproszę też o nr konta i dane do przelewu - bo chyba jeszcze nie dostałam??
chciałabym zrobić przelew za pierwszy miesiąc pobytu u Ciebie Lolusia :)

Akrum, Furciaczek ma problemy z netem, najlepiej do niej zadzwoń, albo wyślij smsa (pewniejsze ;) )

Posted

Chwilowo jestem, Lolitek super..sam juz sie pakuje do boksu:loveu: Nie reaguje rowniez na chwytanie za obrozke, mozna spokojnie zlapac i przytrzymac w sytuacjach ktore go nie stresuja i nie wywoluja wiekszych emocji...do tego stopniowo bedziemy dazyc.
Zadzwonie do wetki i sie dowiem jaki koszt, zabiegi sa we wtorki i czwartki zazwyczaj.

Posted

Jeśli nie dojdzie do adopcji to ja się dorzucam do kastracji.
......Więc domku potencjalny i ty Lolku- macie się spisać, żeby ciocia Asia nie musiała się dorzucać:diabloti:

Posted

sabinka40 napisał(a):
Jesteśmy umówione na sobotę do południa:lol:, rozmawiałam z kobietą , była uszczęśliwona że zadzwoniłam:lol:, no ale zobaczymy, zobaczymy:cool3:

ooo jak fajnie :)
Bo wczoraj znów miałam telefon z tego domku, że się przypominają, czy aby na pewno ktoś przyjedzie, czy macie czym - bo jak nie, to może Pan by po Was przyjechał.
Tak bardzo mocno zaciskam kciuki za ten domek - mam nadzieję, że skoro tak się interesują, to będzie fajnie :)

Ciocie, proszę na wizycie uświadamiajcie Państwo, że Loluś to młody energiczny chłopak, który potrafić zaszaleć, z którym będą musieli jeszcze długo pracować według zaleceń furciaczkowej. Ja to wszystko przez telefon mówiłam, ale chciałabym, żebyście jeszcze "na żywo" uświadomiły o tym tych Państwo...