Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mika31']kiepskie połączeni świnka i jamnik moa jamniczka odgryzła ucho śwince sąsiada[/QUOTE]Ale niekoniecznie musi być źle. Nasz rodzinny jamnik zwierzyniec domowy bardzo kochał. I świnkę, i myszki japońskie i chomika. Tego ostatniego to nawet pewnego dnia "dostarczył" nam delikatnie w ząbkach i położył nietkniętego na ziemi, gdy mały zbiegł z klatki i schował się z remontowanym pokoju (gdzie zapadł się jak igła w stogu siana...).

Trzymam kciuki za domek dla Talesa!

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak. wszytko podpisali. Przyjadą do Katowic na kastrację. Zasnął ich synowi na kolanach, kiedy siedzieli u mnie w domu, a pani wylizał całą twarz. naopowiadali o swoim psie - też adoptowanym i jamniku, którego adoptowali ze schronu, kiedy miał 15 lat. Był u nich rok. Bardzo go pokochali. Poryczałam się mimo, że wiem, że będzie tam miał dobrze...

Posted

Talesik dostał swój kocyk, elfa, którym się bawił, trochę karmy... Mam nadzieję, że nie tęskni tak bardzo jak ja... Jak myślicie, kiedy mogę do nich zadzwonić?

Posted

Zadzwoniłam do Talesika - jest bardzo grzeczny, nie sika po kątach, spał z pańcią w łóżku na jej poduszce, polubił się z kotem, ma nową koleżankę - owczarka niemieckiego. Państwo są nim zachwyceni i obiecali zdjęcia wysłać. Nie ukrywam, że cała rozmowa to miód na moje serce :) a! i biegunka mu przeszła :) a ja walczyłam z nią tak długo...