maciaszek Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Mika31']kiepskie połączeni świnka i jamnik moa jamniczka odgryzła ucho śwince sąsiada[/QUOTE]Ale niekoniecznie musi być źle. Nasz rodzinny jamnik zwierzyniec domowy bardzo kochał. I świnkę, i myszki japońskie i chomika. Tego ostatniego to nawet pewnego dnia "dostarczył" nam delikatnie w ząbkach i położył nietkniętego na ziemi, gdy mały zbiegł z klatki i schował się z remontowanym pokoju (gdzie zapadł się jak igła w stogu siana...). Trzymam kciuki za domek dla Talesa! Quote
jofracy Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Dzisiaj jest Wielki Dzień. Przyjeżdża nowa rodzina Talesa :) Quote
JamniczaRodzina. Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Dziś Swięto Zwierząt i Wielki Dzień Talesa.Zatem czekamy cierpliwie na wieści ze spotkania. Quote
Mika31 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 czekamy na wieści jeżeli nie ma silnego instynktu myśliwskiego to będzie dobrze trzymam kciuki Quote
jofracy Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Tales pojechał do nowego domu. Fajni szczerzy ludzie, którzy kochają zwierzaki. Domek z ogrodem. Słodko - gorzkie to wszystko... Quote
jofracy Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 tak. wszytko podpisali. Przyjadą do Katowic na kastrację. Zasnął ich synowi na kolanach, kiedy siedzieli u mnie w domu, a pani wylizał całą twarz. naopowiadali o swoim psie - też adoptowanym i jamniku, którego adoptowali ze schronu, kiedy miał 15 lat. Był u nich rok. Bardzo go pokochali. Poryczałam się mimo, że wiem, że będzie tam miał dobrze... Quote
danka1234 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 niech się Talesikowi dobrze i długo żyje w nowym domku. Quote
maciaszek Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Jofracy, trzymaj się :glaszcze:. Talesiku, powodzenia w nowym domku! Quote
JamniczaRodzina. Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Bądz szczęśliwy Talesiku może Państwo się zalogują na Dogo i będą pisać co u Talesika słychać.Jofracy głowa do góry wiemy jakie to trudne .:glaszcze::calus: Quote
kimiji Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Super!! Powodzenia Talesik :)... i dla ciebie jofracy:calus: Trzymaj się :) Quote
pralinka94 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Super!! kolejny psiak adoptowany, jeszcze taki zabiedzony Talesik... powodzenia!! Quote
soboz4 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 bardzo się cieszę!!! (powodzenia Talesiku!) Szkoda Magdziu, że nie mogłaś być na warsztatach DogMaasters, wspaniałe!!! Quote
jofracy Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Też żałuję, ale musiałam być w pracy... Kiedyś wygram w lotto i nic nie będę musiała... Tęsknimy już za naszym lejkiem. Quote
Isadora7 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Talesiku wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Quote
yunona Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Talesiku ogromnie się cieszymy, że masz swój nowy domek i życzymy ci dużo miłości i szczęścia :) Quote
Isadora7 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Talesiku ty już szczęsliwy a ja własnie szykuje newsa, aczkolwiek temat juz wrzuciłam na zbiorcze jamniki http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-w-potrzebie-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!?p=17775749&viewfull=1#post17775749 Quote
jofracy Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Talesik dostał swój kocyk, elfa, którym się bawił, trochę karmy... Mam nadzieję, że nie tęskni tak bardzo jak ja... Jak myślicie, kiedy mogę do nich zadzwonić? Quote
skallska Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 ja mysle że już mozesz dzwonic-zapytaj jak noc, co zjadł, itd Quote
jofracy Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Zadzwoniłam do Talesika - jest bardzo grzeczny, nie sika po kątach, spał z pańcią w łóżku na jej poduszce, polubił się z kotem, ma nową koleżankę - owczarka niemieckiego. Państwo są nim zachwyceni i obiecali zdjęcia wysłać. Nie ukrywam, że cała rozmowa to miód na moje serce :) a! i biegunka mu przeszła :) a ja walczyłam z nią tak długo... Quote
soboz4 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Świetne wieści, zapomnisz z czasem, ja też za każdym rozpaczałam... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nie było mnie od środy - padł mi net, wchodzę i widzę taki tytuł!!! Bardzo się cieszę, że Talesik w domu!!! Super!!! Quote
Recommended Posts