jofracy Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 sikawka została przeniesiona z całym legowiskiem do przedpokoju - tam mam płytki. Oczywiście na czas naszej nieobecności. Jak wracamy, to łazi i sika po całym domu :) Zuza przeprowadziła się dobrowolnie razem z nim :) Siedzą tak sobie razem dwaj wygnańcy :) Dostały tchawicę do obgryzania i sobie żują jeden z jednej, drugi z drugiej strony :) Quote
skallska Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 A to lejek ;) Zuza grzecznie mu towarzyszy co będzie tak sam siedział ;) Quote
jofracy Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Tales przypomniał dziś sobie do czego służą zabawki :) Dziamgolą teraz razem wszystkie na wyścigi. Mysza straciła już ogon, a Zuza jest zdziwiona, że jej ktoś jej zabaweczki skubie :) Quote
kimiji Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jofracy zrobić Talesowi fundacyjne allegro? Quote
jofracy Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='kimiji']Jofracy zrobić Talesowi fundacyjne allegro?' zrobić :) Quote
kimiji Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 A oto i allegro Talesiątka ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1860188839 Quote
jofracy Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Pięknie dziękuję w imieniu Talesa. On najchętniej by Ci jęzorkiem wyraził swoją wdzięczność :) zrobił się chłopak bardzo całuśny :) Quote
Isadora7 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 No to domki zapraszamy, u mnie jeszcze jedno allegro leci 2 dni (trzy sie już zakończyły) Talesowe - to chłopak bogaty w ogłoszenia. Ale jak nie znajdzie domku to wypuszcze ponownie może nie pakietem tylko jedno. Quote
jofracy Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Isadora7']No to domki zapraszamy, u mnie jeszcze jedno allegro leci 2 dni (trzy sie już zakończyły) Talesowe - to chłopak bogaty w ogłoszenia. Ale jak nie znajdzie domku to wypuszcze ponownie może nie pakietem tylko jedno.[/QUOTE] dzięki :) Talesowych buziaków starczy i dla Ciebie :) Quote
Isadora7 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='jofracy']dzięki :) Talesowych buziaków starczy i dla Ciebie :)[/QUOTE] Nie wątpię to i już widze moją trójke jak mnie obwąchuje i ma miny pt "zzzdraaaaadziłaś" :) Quote
jofracy Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 W sprawie Talesika odebrałam dziś dwa bardzo konkretne telefony :) Trzymajcie kciuki! Quote
JamniczaRodzina. Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Trzymamy cały czas:kciuki::kciuki: Quote
soboz4 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ta opcja z panią i synem tez była całkiem niezła, ale jak jeszcze lepsze masz w zanadrzu to trzymam mocno... Quote
jofracy Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Najfajniejsze jest to, że mam jeszcze dwie :) W niedzielę jedziemy z Talesiem zapoznać się z jedną rodzinką i sprawdzić jego instynkty dotyczące świnki morskiej, a jak się nie uda to Strzelce Opolskie, a tam dom z ogrodem i całodzienne towarzystwo człowieka :) Będzie dobrze :) Tylko niech już gdzieś jedzie, bo jeszcze chwila i nie oddam :) Quote
Mika31 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 kiepskie połączeni świnka i jamnik moa jamniczka odgryzła ucho śwince sąsiada Quote
kimiji Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='skallska']No ja widze że chłopak ma wzięcie ;)[/QUOTE] Jak taki z niego przystojniak to się nie dziwię:lol: Również trzymam kciukasy :kciuki: :kciuki: Talesiku dogadaj się ze świnką :):) Quote
Isadora7 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='soboz4']ten dom z ogrodem, hmm rozmarzyłam się! no ja też :) [quote name='skallska']No ja widze że chłopak ma wzięcie ;) to fakt, od poczatku chłopak budził zainteresowanie. [quote name='jofracy']Najfajniejsze jest to, że mam jeszcze dwie :smile: W niedzielę jedziemy z Talesiem zapoznać się z jedną rodzinką i sprawdzić jego instynkty dotyczące świnki morskiej, a jak się nie uda to Strzelce Opolskie, a tam dom z ogrodem i całodzienne towarzystwo człowieka :smile: Będzie dobrze :smile: Tylko niech już gdzieś jedzie, bo jeszcze chwila i nie oddam :smile: Wcześniej czy później trafi Ciebie tez i będziesz mieć swoją "Gangę". Miałam tymczasiki, wsyzstkie kochane, ale ta małpa mnie załatwiła. Trafisz i Ty na taką. Quote
Recommended Posts