Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem :)
Pojechałam po jamniorka zaraz po pracy, tylko wjechałam do domu się przebrać i zabrać Zuzannę:)
Tales, kiedy go p. Ania postawiła na podłodze podbiegł do mnie radośnie i merdając ogonkiem, jakby wiedział, że go zabieram :) W samochodzie posadziłam go na przednim siedzeniu, a Zuzę na tylnym. Zasnął sobie zanim dojechaliśmy na spacer (a trochę mi to zajęło - moje upośledzenie topograficzne dziś się nasiliło na widok centrum Katowic :) Na spacerku był grzeczny, tylko słabo odwoływalny, nie denerwował się na widok psów i tuptał sobie ładnie, tylko kiedy krzyknęłam na Zuzę skulił się wystraszony...
Do domu psiaki wracały razem na tylnej kanapie i solidarnie postanowiły się zakopać w narzucie "chroniącej" kanapę. Taleś zasnął tak mocno, że nie chciał wysiąść z samochodu :)
Jakoś go przekonałam i przyprowadziłam ogony do domu :) zjadły sobie kolację i Tales położył się na legowisku Zuzy i zasnął. Zuza przed chwilą podeszła do niego na paluszkach, żeby go powąchać i poszła spać na łóżko.
Nie wiem, czy go dzisiaj kąpać... ogólnie jest uroczy, tylko zapaszek nieszczególny :)

Posted

jofracy napisał(a):
... zjadły sobie kolację i Tales położył się na legowisku Zuzy i zasnął. Zuza przed chwilą podeszła do niego na paluszkach, żeby go powąchać i poszła spać na łóżko.
Nie wiem, czy go dzisiaj kąpać... ogólnie jest uroczy, tylko zapaszek nieszczególny :)

Jaka wspaniała i wyrozumiała Zuzia:multi:! I tak poniekąd skorzystała, zawsze łóżko to nie legowisko:eviltong:!
A kąpiel zapewne przed samym snem, żeby spało się czysto i cieplutko:sleep2:!!!
Powodzenia Jofracy:loveu::ylsuper::klacz:!!!

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Jaka wspaniała i wyrozumiała Zuzia:multi:! I tak poniekąd skorzystała, zawsze łóżko to nie legowisko:eviltong:!
A kąpiel zapewne przed samym snem, żeby spało się czysto i cieplutko:sleep2:!!!
Powodzenia Jofracy:loveu::ylsuper::klacz:!!!

Zuza ma sypialnię dzienna- legowisko i nocną nasze łóżko :)
Powodzenie się przyda, dzięki :)

Posted

On już na tych zdjęciach ze spacerków miał zadowoloną minkę wystarczy porównać. Boi się jeszcze trochę ale to szybciutko przejdzie. Jofracy buziaki od moich czarodzieji :loveu:no i ode mnie.:diabloti: