mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 może trzeba zmienić tytuł na np. taki: prześliczna puchata biało-czarna Suzi prosi o dom (czy coś w tym rodzaju) Quote
truskawa144 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 LALUNA napisał(a):To by zadzwoniła chyba:shake: Teoretycznie masz racje,ta osoba miała przyjechać w weekend a wtedy w schronisku jest tylko jeden pracownik,który praktycznie cały dzień przebywa poza pomieszczeniem w którym znajduje sie telefon wiec ktoś sie mógł niedodzwonić. Suzi czeka dalej! Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 mulinka napisał(a):może trzeba zmienić tytuł na np. taki: prześliczna puchata biało-czarna Suzi prosi o dom (czy coś w tym rodzaju) co wy na to ? Quote
LALUNA Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Moze trzeba by mała jeszcze gdzieś poogłaszac? A jakby chciał to by zadzwonił, w końcu juz środa Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 zmieńcie tytuł bo już tylko my tu zaglądamy... Quote
fizia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Myślę, że zmiana tematu to dobry pomysł, ale chyba to musi zrobić Asia_M-założycielka wątku. No tak, jakby temu komuś bardzo zależało to by dwonił do skutku, jak nie w weekend to w poneidziałek czy wczoraj... Ja dodałam Suzi ostatnio jeszcze na dwukropek.pl, tam jest taki dział Zaadoptuj zwierzaka, sa różne miasta, w tym Częstochowa, ale jest bardzo mało ogłoszeń, nie wiem czy ktoś tam zagląda. Quote
nobody29 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Wchodzac na ten watek mialam ogromna nadzieje ze zobacze zdjecia kochanej suni w domku przytulona przez dobrych ludzi... a tu no coz lipa:( Jak to mozliwe ze taka piekna kochana puchata madra sunia wciaz nie ma domu? Podnosze pieknego skarba! Quote
fizia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ano lipa... Ale może mimo wszystko się uda-musi się udać! Quote
truskawa144 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 LALUNA napisał(a): A jakby chciał to by zadzwonił, w końcu juz środa Może ktoś dzwonił,ja nie wiem bo mnie tam nie ma. Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 najwspanialsza i najbardziej puchata sunieczka prosi o dom Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 teraz ja też mam banerek Suzi w podpisie :) ta piękna sunia potrzebuje domu Quote
LALUNA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Truskawa musi wiedzieć. Mulinka ale fajny masz banerek:eviltong: Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 najpiękniejsza na świecie Suzi potrzebuje domku !!! Quote
truskawa144 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [LEFT]Dobra wiadomość! Suzi ma już dom:multi: Mieszka w jednej z miejscowości nadaleko schroniska! Poszła do nowego domu razem z koleżanką ze schroniska która będzie mieszkała u sąsiadów. Proszę pousuwajcie wszystkie ogłoszenia o Suzi,zwłaszcza allegro ponieważ ludzie teraz nagle zaczęli się nią bardzo interesować i dzwonią do schroniska i piszą do mnie! Dzięki wam za zainteresowanie sunią i pomoc w znalezieniu domku :) [/LEFT] Quote
Recommended Posts