Kar0la Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Cioteczki czy Suzi jest ogłaszana gdzieś jeszcze poza allegro? Powstawiać ją do ogłoszeń? Taka śliczna sunia i nadal bez domku. W głowie się nie mieści.:niewiem: Quote
fizia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Suzi jest ogłoszona na takich stronach poza allegro: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska gumtree.pl pupile.com gazeta.pl www.planetazwierzat.pl www.agilitydeluks.fora.pl www.bordercollie.fora.pl Quote
LALUNA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Kar0la napisał(a):Cioteczki czy Suzi jest ogłaszana gdzieś jeszcze poza allegro? Powstawiać ją do ogłoszeń? Taka śliczna sunia i nadal bez domku. W głowie się nie mieści.:niewiem: No właśnie, aż dziwne no nie. Karola wstawiaj ja gdzie mozesz. I napisz ze ona maleńka jak sheltie 30 cm;) Quote
ice_t Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 LALUNA napisał(a):No właśnie, aż dziwne no nie. Karola wstawiaj ja gdzie mozesz. I napisz ze ona maleńka jak sheltie 30 cm;) malutka jest cudna, poprostu aż żal jak się patrzy jak ona tam siedzi w schronie Quote
LALUNA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nie, wiem :shake: Ludzie chcą małe yorki i ine. A przecież ona jest przesliczna. Taki sheltie zmieszany z bc ale bardziej sheltie. I to jeszcze w takim oryginalnym umaszczeniu. Byłaby ozdobą każdego domku Quote
Isabel Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Może rozumują w ten sposób, że jak małe, to niech będzie przynajmniej rasowe, poza tym yorki są, od długiego już czasu, w modzie. A Suzi jest przecudna! Quote
mulinka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Suzi jest najdelikatniejsza, najcudowniejsza i najsłodsza :loveu: no i bardzo potrzebuje domu !!! Quote
fizia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Opowiadam o Niej komu sie da, ale za każdym razem kończy się jedynie na współczuciu dla Suni...Nie wiedzą co tracą:) Quote
ice_t Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 fizia napisał(a):Opowiadam o Niej komu sie da, ale za każdym razem kończy się jedynie na współczuciu dla Suni...Nie wiedzą co tracą:) też mam ten problem, ale może ruszy w końcu kogos sumienie i się zdecyduje? Quote
ice_t Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Śliczna sunieczka, czemu tak mało ciotek tu zagląda??? Quote
LALUNA Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No właśnie, Ciotki gdzie jestescie?:mad: Quote
Isabel Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jesteśmy, jesteśmy i dalej szukamy domku dla prześlicznej Suzi. Quote
nobody29 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Moja piekna ksiezniczka ciagle bez domu i bez kochany wlascicieli!!!!!!!!!!!! W glowie sie nie miesci. :mad: Piekna, madra, wrazliwa i spragniona milosci mala sunia. Wystarczy spojrzec w Jej oczka, dobre oczka. Mowia tak: Wez mnie do domu, daj mi dach i poglaszcz,a bede kochac ponad zycie!!!!!!!!! Ratujmy ta piekna krolewne:shake: Quote
fizia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pani z Warszawy poszukuje małej, młodej sunia-wkleiłam Suzi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3704252#post3704252 Quote
fizia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :) Tylko warunkiem Pani, która chce sunię przygarnąć jest dobry stosunek do dzieci-i tu jest problem, bo jak to sprawdzić w schronisku...No ale może mimo wszystko...:) Quote
ice_t Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 fizia napisał(a)::) Tylko warunkiem Pani, która chce sunię przygarnąć jest dobry stosunek do dzieci-i tu jest problem, bo jak to sprawdzić w schronisku...No ale może mimo wszystko...:) miejmy nadzieję że się uda trzymamy kciki Quote
nobody29 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Trzymam Mocno Kciuki Za Sunie! To Moja Faworytka Kochana. Niech Sie Do Niej Usmiechnie Szczescie. Quote
fizia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Mam nadzieję, ze Szczęście jest już bardzo blisko! Quote
LALUNA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Tylko warunkiem Pani, która chce sunię przygarnąć jest dobry stosunek do dzieci-i tu jest problem, bo jak to sprawdzić w schronisku... Jak ogólnie do ludzi łagodna, to dziatwa też ludź. Ona jest jeszcze młodziutka i nie ma jakiś złych skojarzeń. Quote
Recommended Posts