Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki czy Suzi jest ogłaszana gdzieś jeszcze poza allegro? Powstawiać ją do ogłoszeń? Taka śliczna sunia i nadal bez domku. W głowie się nie mieści.:niewiem:

• Replies 398
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kar0la napisał(a):
Cioteczki czy Suzi jest ogłaszana gdzieś jeszcze poza allegro? Powstawiać ją do ogłoszeń? Taka śliczna sunia i nadal bez domku. W głowie się nie mieści.:niewiem:

No właśnie, aż dziwne no nie.
Karola wstawiaj ja gdzie mozesz. I napisz ze ona maleńka jak sheltie 30 cm;)

Posted

LALUNA napisał(a):
No właśnie, aż dziwne no nie.
Karola wstawiaj ja gdzie mozesz. I napisz ze ona maleńka jak sheltie 30 cm;)

malutka jest cudna, poprostu aż żal jak się patrzy jak ona tam siedzi w schronie

Posted

Nie, wiem :shake: Ludzie chcą małe yorki i ine. A przecież ona jest przesliczna. Taki sheltie zmieszany z bc ale bardziej sheltie.
I to jeszcze w takim oryginalnym umaszczeniu. Byłaby ozdobą każdego domku

Posted

Może rozumują w ten sposób, że jak małe, to niech będzie przynajmniej rasowe, poza tym yorki są, od długiego już czasu, w modzie.
A Suzi jest przecudna!

Posted

fizia napisał(a):
Opowiadam o Niej komu sie da, ale za każdym razem kończy się jedynie na współczuciu dla Suni...Nie wiedzą co tracą:)

też mam ten problem, ale może ruszy w końcu kogos sumienie i się zdecyduje?

Posted

Moja piekna ksiezniczka ciagle bez domu i bez kochany wlascicieli!!!!!!!!!!!!
W glowie sie nie miesci. :mad:
Piekna, madra, wrazliwa i spragniona milosci mala sunia.
Wystarczy spojrzec w Jej oczka, dobre oczka. Mowia tak: Wez mnie do domu, daj mi dach i poglaszcz,a bede kochac ponad zycie!!!!!!!!!
Ratujmy ta piekna krolewne:shake:

Posted

:)
Tylko warunkiem Pani, która chce sunię przygarnąć jest dobry stosunek do dzieci-i tu jest problem, bo jak to sprawdzić w schronisku...No ale może mimo wszystko...:)

Posted

fizia napisał(a):
:)
Tylko warunkiem Pani, która chce sunię przygarnąć jest dobry stosunek do dzieci-i tu jest problem, bo jak to sprawdzić w schronisku...No ale może mimo wszystko...:)

miejmy nadzieję że się uda trzymamy kciki

Posted

Tylko warunkiem Pani, która chce sunię przygarnąć jest dobry stosunek do dzieci-i tu jest problem, bo jak to sprawdzić w schronisku...

Jak ogólnie do ludzi łagodna, to dziatwa też ludź. Ona jest jeszcze młodziutka i nie ma jakiś złych skojarzeń.