Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 398
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Truskawa foty, foty foty. Jutro wtorek, naszykuj aparat, sprawdz czy jest klisza:mad:
A byłas u małej? To jakies wiesci, daje sobie rade w dorosłym boksie? Głaskanko było od nas?

Posted

LALUNA napisał(a):
Truskawa foty, foty foty. Jutro wtorek, naszykuj aparat, sprawdz czy jest klisza:mad:
A byłas u małej? To jakies wiesci, daje sobie rade w dorosłym boksie? Głaskanko było od nas?

Klisza?:lol:

Daje sobie rade. Jutro beda fotki,ew. w środe. I opis.

Posted

Mała już przetestowana: na początku była wystraszona ale potem szła grzeczie na smyczy,przytulała sie,chciała bawić. Jest grzeczna i spokojna. Malutka,nawet do kolana nie dosięga. Wygląda jak mała,puchata kuleczka:

Ps: Jej numer w schronisku to 320.

Posted

Cudna
Truskawa jaka jest szansa aby ją zabrać i przesłać linią dogomaniacka do domku który trzyma Moriaa, jak to wypali. Jakas zrzutka na wykup? Popilotujesz ja u siebie?

Posted

Laluna, skontaktowałaś się z Moriaa ? Bo nie chciałabym dublować informacji...
Nie mam pojęcia gdzie są Łomnice ale z Łodzi do Piły mogłabym w transporcie pomóc :-)

Posted

Dostałam odpowiedź od Pani:
"
Witam,

aż się popłakałam, że niuńka do nas nie przyjedzie. Jeszcze nie
wiem jak na to zareaguje syn ;(
Będzie ciężko, ale......... dobrze że znalazła domek ;)

Proszę przesłać więcej zdjęć tej suni, muszę ją pokazać synkowi bo
to on zadecyduje.

Pozdrawiam"

Więc czekam na decyzję czy jest szansa ewentualnego wydobycia sunieczki? Jeśli tak to przesyłam Pani resztę zdjęc:)

Posted

Schronisko jest 25 km od Częstochowy.
Wg. www.odleglosci.pl z Częstochowy do Piły jest 334,94 km,
a z Częstochowy do Łodzi 118,09 km.

Niestety jedyne co mogę osobiście zrobić to trzymać kciuki, żeby się udało. Ale wierzę w to, że taki transport jest realny. Na początku stycznia dzięki Dogomaniakom (głównie truskawie i Cez) dotarła do mnie do Krakowa moja Pestka, z tego samego schroniska, więc może i tej Malutkiej się poszczęści.

Gdyby ci państwo się zdecydowali pewnie byłoby dobrze zmienić temat na jakiś poszukiwawczy :) i może zapytać na wątku transportowym.

Swoją droga Sunia jest cudna! Na tym poprzednim zdjeciu wyglądała na większą, a to taka drobinka.

Posted

LALUNA napisał(a):
Cudna
Truskawa jaka jest szansa aby ją zabrać i przesłać linią dogomaniacka do domku który trzyma Moriaa, jak to wypali. Jakas zrzutka na wykup? Popilotujesz ja u siebie?

Nie ma problemu,tylko "nowy dom" musi mi podpisac zobowiązanie adopcyjne!

"Truskawa gdzie jestes. Domek blisko. Odezwij się."

Laluna,wiem ale nie mam czasu cały dzień na forum siedzieć.

Posted

ja myślę, że ta pani z Piły zakocha się w waszej suni, bo mała jest równie śliczna i biedna jak tamta, no to czekamy czy sunia zauroczy też syna tej pani

ta pani na pewno wie o zobowiązaniu adopcyjnym,prawda moriaaa?