paros Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 To czekamy na zdjęcia całej trójki i rodzeństwo trzeba ogłosić w necie :roll: Quote
Roxana Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Szybciutko na górę domeczku szukac. Domeczek bardzo, bardzo potrzebny! Hallo- domeczku ?! Quote
mulinka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 mała jest przecudna, bardzo podobna do mojej Milki zabranej ze schroniska w Kielcach. a te dwa cudeńka z jej boksu też takie kochane ja proponuję, żeby ją nazwać Milka :) jest też bardzo podobna do suni z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38717 Quote
LALUNA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Truskawa foty, foty foty. Jutro wtorek, naszykuj aparat, sprawdz czy jest klisza:mad: A byłas u małej? To jakies wiesci, daje sobie rade w dorosłym boksie? Głaskanko było od nas? Quote
truskawa144 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 LALUNA napisał(a):Truskawa foty, foty foty. Jutro wtorek, naszykuj aparat, sprawdz czy jest klisza:mad: A byłas u małej? To jakies wiesci, daje sobie rade w dorosłym boksie? Głaskanko było od nas? Klisza?:lol: Daje sobie rade. Jutro beda fotki,ew. w środe. I opis. Quote
LALUNA Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Klisza?:lol: No ta za moment to nikt nie bedzie wiedzieć ze były takie aparaty i sie nosiło do wywołania klisze:eviltong: Quote
mulinka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dziewczyny piszcie szybko prywatną wiadomość do cioteczki moriaaa bo sunia bardzo podobna do waszej: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38717 już znalazła dom w Łodzi a byli na nią chętni w Pile. Może zakochają się w waszej sunieczce? Quote
mulinka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 dziewczyny czy ewentualnie mogłybyście zorganizować (z pomocą dogomaniaków) transport do Piły dla suni ? (jeśli Ci państwo chcieliby ją zaadoptować) Quote
truskawa144 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Mała już przetestowana: na początku była wystraszona ale potem szła grzeczie na smyczy,przytulała sie,chciała bawić. Jest grzeczna i spokojna. Malutka,nawet do kolana nie dosięga. Wygląda jak mała,puchata kuleczka: Ps: Jej numer w schronisku to 320. Quote
Beata J. Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 dziewczyny, czy ktoś pisał już do cioteczki moriaa, tak jak to sugerowała mulinka ???? Może to szansa dla małej.... Truskawa - wielkie dzięki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
LALUNA Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Cudna Truskawa jaka jest szansa aby ją zabrać i przesłać linią dogomaniacka do domku który trzyma Moriaa, jak to wypali. Jakas zrzutka na wykup? Popilotujesz ja u siebie? Quote
myszon Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Laluna, skontaktowałaś się z Moriaa ? Bo nie chciałabym dublować informacji... Nie mam pojęcia gdzie są Łomnice ale z Łodzi do Piły mogłabym w transporcie pomóc :-) Quote
LALUNA Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 25 km od Częstochowy. Czekamy teraz na Truskawe czy jest w stanie wydobyc mała Quote
Moriaaa Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dostałam odpowiedź od Pani: " Witam, aż się popłakałam, że niuńka do nas nie przyjedzie. Jeszcze nie wiem jak na to zareaguje syn ;( Będzie ciężko, ale......... dobrze że znalazła domek ;) Proszę przesłać więcej zdjęć tej suni, muszę ją pokazać synkowi bo to on zadecyduje. Pozdrawiam" Więc czekam na decyzję czy jest szansa ewentualnego wydobycia sunieczki? Jeśli tak to przesyłam Pani resztę zdjęc:) Quote
fizia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Schronisko jest 25 km od Częstochowy. Wg. www.odleglosci.pl z Częstochowy do Piły jest 334,94 km, a z Częstochowy do Łodzi 118,09 km. Niestety jedyne co mogę osobiście zrobić to trzymać kciuki, żeby się udało. Ale wierzę w to, że taki transport jest realny. Na początku stycznia dzięki Dogomaniakom (głównie truskawie i Cez) dotarła do mnie do Krakowa moja Pestka, z tego samego schroniska, więc może i tej Malutkiej się poszczęści. Gdyby ci państwo się zdecydowali pewnie byłoby dobrze zmienić temat na jakiś poszukiwawczy :) i może zapytać na wątku transportowym. Swoją droga Sunia jest cudna! Na tym poprzednim zdjeciu wyglądała na większą, a to taka drobinka. Quote
LALUNA Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Truskawa bo tu się dom dla małej szykuje :razz: Quote
LALUNA Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Jaka ślicznotka nam wyrosła. Główka jak bc, ale reszta puchowa panienka. Przepiekna i maleńka. Truskawa gdzie jestes. Domek blisko. Odezwij się. Quote
truskawa144 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 LALUNA napisał(a):Cudna Truskawa jaka jest szansa aby ją zabrać i przesłać linią dogomaniacka do domku który trzyma Moriaa, jak to wypali. Jakas zrzutka na wykup? Popilotujesz ja u siebie? Nie ma problemu,tylko "nowy dom" musi mi podpisac zobowiązanie adopcyjne! "Truskawa gdzie jestes. Domek blisko. Odezwij się." Laluna,wiem ale nie mam czasu cały dzień na forum siedzieć. Quote
mulinka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ja myślę, że ta pani z Piły zakocha się w waszej suni, bo mała jest równie śliczna i biedna jak tamta, no to czekamy czy sunia zauroczy też syna tej pani ta pani na pewno wie o zobowiązaniu adopcyjnym,prawda moriaaa? Quote
Beata J. Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 dziewczyny, nie wiecie jak się sprawy mają? Ja ją chciałam na allegro wystawić, ale może ten domek się szykuje..... Ma ktos jakieś wieści???? Quote
Beata J. Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 sunia na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=165046619 Jeśli ktos może pokusić się o jakiś fajny tekst to proszę, chętnie dokonam zmian. ze nie niestety kiepski poeta :lol: Quote
Recommended Posts