Beata J. Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 LALUNA mnie zwerbowała tutaj :lol: Jutro i pojutrze mam trochę czasu powstawiam małą na allegro i inne portale. Ładne fotki by się przydały. A może już jest gdzieś ogłoszona? No i imię ładniutkie wymyślajcie. Dla takiej slicznotki to coś super musi być. Quote
Beata J. Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 teraz doczytałam imię -Pchełka Kierowałam się tytułem wątku Halo, jest tu kto? Ma sunia więcej zdjęć? Quote
LALUNA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Sunia jest jak border collie. Nikt nie chce takiego ślicznego maleństwa? Quote
LALUNA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hopaj smutasku do góry. Normalnie border collie, ona jest kropka w kropkę jak moja młodsza borderka. Quote
paros Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A tam z tyłu drugi psiaczek wygląda, to może oba trzeba wstawić do ogłoszeń tylko brak więcej zdjęć :cool3: A może nazwiemy ją Bunia A Agora to widać potrzebuje pilnie pomocy!!!! Quote
LALUNA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ten z tyłu to jest piesek, razem trafiły. Moze nawet z jednego miotu bo w tym samym wieku. http://www.schronisko.klomnice.pl/adoptuj_psa.html Quote
truskawa144 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Agora pomoc ma cały czas,ma grzybice która ciężko wyleczyć,już jest dobrze ale choroba wraca. Leczymy cały czas. Quote
LALUNA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 truskawa144 napisał(a):Agora pomoc ma cały czas,ma grzybice która ciężko wyleczyć,już jest dobrze ale choroba wraca. Leczymy cały czas. A co z tą sunia borderowata? Mozesz jakieś zdjecia jej wrzucić, poogłaszamy mała i tego drugiego malca Quote
truskawa144 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='LALUNA']A co z tą sunia borderowata? Mozesz jakieś zdjecia jej wrzucić, poogłaszamy mała i tego drugiego malca O którą konkretnie chodzi? On też czeka na dom: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3020867#post3020867 Quote
fizia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Tu jest drugi wątek dotyczący tych psiaków - w sumie trzech: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36938 2 sunie Czy się mylę czy to właśnie ta Sunia jest na pierwszej stronie Schroniska http://www.schronisko.klomnice.pl/ i piesek Quote
LALUNA Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Czy ktoś stą odwiedza to schronisko? Czy można prosić o aktualne zdjecie tej biało czarnej suni? Quote
fizia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Do góry, bo co to za dzieciństwo w schronisku. Quote
truskawa144 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 LALUNA napisał(a):Czy ktoś stą odwiedza to schronisko? Czy można prosić o aktualne zdjecie tej biało czarnej suni? Ja. Fotek poszukam,jak będę miała to wkleje. Quote
LALUNA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 truskawa144 napisał(a):Ja. Fotek poszukam,jak będę miała to wkleje. Truskawa z nieba spadasz:multi: daj fotki i napisz cos o suni, o charakterze i wogóle, damy ją do ogłoszonek, ona jak borderek, moze niunia znajdzie swój szecześliwy domek. W poniedziałek się bierzemy do roboty. Chyba ze cioteczka BeataJ tu przymaszeruje w zastepstwie w weekend:mad: Quote
Beata J. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja tu cały czas jestem, tylko czekam na więcej informacji i może jeszcze kilka fotek. Koniecznie parę słów o suni, o jej charakterze itp. To co? Mogę liczyć na to? Nie lubię zmieniać ogloszeń, które juz są w necie Quote
Roxana Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 My się nie poddajemy i na góre szybko biegniemy, domeczku szukać, co by nas chciał, dużo miłości i szczęścia nam dał :multi: A psiunia się swą miłością bezgraniczną zrewanżuje- tak długo domeczku już poszukuje... Quote
truskawa144 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jutro ( sumie to już dzisiaj) będę w schronisku ale nie dam rady fotek zrobić,zrobie we wtorek,wtedy dodam też opis. Quote
Beata J. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 super, dzięki :loveu: Jak coś, to będę upierdliwie się przypominać :evil_lol: Quote
Roxana Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Hopaj do góry pieseczku, przecież w koncu musi Ci się udać :multi: Quote
Recommended Posts