Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LALUNA mnie zwerbowała tutaj :lol:
Jutro i pojutrze mam trochę czasu powstawiam małą na allegro i inne portale. Ładne fotki by się przydały.
A może już jest gdzieś ogłoszona?
No i imię ładniutkie wymyślajcie. Dla takiej slicznotki to coś super musi być.

• Replies 398
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tam z tyłu drugi psiaczek wygląda, to może oba trzeba wstawić do ogłoszeń tylko brak więcej zdjęć :cool3: A może nazwiemy ją Bunia
A Agora to widać potrzebuje pilnie pomocy!!!!

Posted

truskawa144 napisał(a):
Agora pomoc ma cały czas,ma grzybice która ciężko wyleczyć,już jest dobrze ale choroba wraca. Leczymy cały czas.

A co z tą sunia borderowata? Mozesz jakieś zdjecia jej wrzucić, poogłaszamy mała i tego drugiego malca

Posted

truskawa144 napisał(a):
Ja. Fotek poszukam,jak będę miała to wkleje.

Truskawa z nieba spadasz:multi:
daj fotki i napisz cos o suni, o charakterze i wogóle, damy ją do ogłoszonek, ona jak borderek, moze niunia znajdzie swój szecześliwy domek.
W poniedziałek się bierzemy do roboty. Chyba ze cioteczka BeataJ tu przymaszeruje w zastepstwie w weekend:mad:

Posted

Ja tu cały czas jestem, tylko czekam na więcej informacji i może jeszcze kilka fotek. Koniecznie parę słów o suni, o jej charakterze itp.
To co? Mogę liczyć na to? Nie lubię zmieniać ogloszeń, które juz są w necie

Posted

My się nie poddajemy i na góre szybko biegniemy, domeczku szukać, co by nas chciał, dużo miłości i szczęścia nam dał :multi:
A psiunia się swą miłością bezgraniczną zrewanżuje- tak długo domeczku już poszukuje...