soboz4 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Magda, pamiętaj ta sama rada dla Ciebie co dla Martyny! masz na siebie uważać i ciepło się ubierać, na sobotę musisz być zdrowa i pełna sił na pokazy agiliti! Quote
whyou Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Może i mały, ale jaki zwinny! Pięknie się prezentował na agility: [video=youtube;mr6Vtoz-mSc]http://www.youtube.com/watch?v=mr6Vtoz-mSc[/video] Quote
miudzioszka Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 whyou napisał(a):Może i mały, ale jaki zwinny! Pięknie się prezentował na agility: [video=youtube;mr6Vtoz-mSc]http://www.youtube.com/watch?v=mr6Vtoz-mSc[/video] Bardzo dziękuje za filmik :) Quote
Jota67 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Skarbie- jesteś piękny! Do domku z tobą! Quote
soboz4 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Puszek na pewno zrobi furorę na imprezie Quote
miudzioszka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 soboz4 napisał(a):Puszek na pewno zrobi furorę na imprezie No mam taką nadzieję :) Oby tylko jeszcze wpadł komuś w oko :) Quote
miudzioszka Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Dzisiaj z Puszkiem ciągle ćwiczyłam agiliti do sobotniego występu. Nie wyszło to na marne, Puszek wszystko opanował to bardzo zdolny psiak. niestety nie miałam czasu robić zdjćc, ale na akcji mu jakieś cyknę :) Oprócz tego opanował komendę zdechł pies, może nie końca, ale jakoś mu to już wychodzi :) Quote
miudzioszka Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 A dzisiaj odbyła się zwierzomania - zbiórka pod schroniskiem i jazda samochodem, Puszek całkiem nieźle to zniósł i jechał ze swoją koleżanką - Myszką. Oby dwoje byli bardzo grzeczni i wytrzymali do końca imprezy. tutaj Puszek czekający aż zacznie się jego wielki dzień: Puszek parę razy startował w pokazie agiliti, wszyscy byli z niego bardzo dumni a najbardziej ja :) Oto kochany, już sławny :) Pusio!!! Quote
miudzioszka Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 A tutaj inne zdjęcia Puszka: Z tyłu tor agiliti :) Quote
miudzioszka Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Jestem z niego taka dumna, wytrzymał do samego końca i nie poddawał się, walczył o dom, ale niestety mało kto to zauważył i nie znalazł jeszcze domku, ale będzie dalej ćwiczyć, a ja będę robić ogłoszenia i wszystko, aby Pusio nie cierpiał w schronisku :) Quote
soboz4 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Magda i Puszek to super para! Naprawdę łza w oku mi się kręciła jak widziałam jak oni startują, perfekcyjnie wykonują cały tor, a od soboty będą mieli następne urządzenia!!! A potem ich zgłosimy na mistrzostwa!!! Quote
maciaszek Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Zmieniłam Puszkowi zdjęcie na schroniskowej stronie :). Quote
pralinka94 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Również byłam pod wrażaniem Puszka, slalom wykonywał świetnie, a to nie jest łatwa przeszkoda :) Quote
miudzioszka Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 A tutaj filmik jak Puszek ćwiczy agiliti, zmieścił się też framgment Kuby - jego kolegi, który takze uczestniczył w pokazie agiliti :) [video=youtube;uoyV3zXdFBE]http://www.youtube.com/watch?v=uoyV3zXdFBE&feature=player_detailpage[/video] Zapomniałam usunąć muzyczki na końcu, przepraszam. Przy następnych filmikach postaram się nie zapomnieć :) - Poprawione :) Quote
ewes Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Puszek, pod koniec miał chyba najwięcej energii ze wszystkich psów ;) Quote
Ojcik Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Puszek jest genialny:)... Taki pozytywny charakterek.... Quote
miudzioszka Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Nowe zdjęcia ze zwierzomani :) Najpierw tor przeszkód: Quote
miudzioszka Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Pozowanie do zdjeć :) Zdechł pies i obrót, nie wiem co to miało być :) Siad i nagroda: Do domku Pusio Quote
maciaszek Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 On wygląda jak taki przerośnięty york ;). Quote
Istar19 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 banerki dla Puszka :) mogę zrobić inne jak coś by nie pasowało Quote
miudzioszka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Istar19']banerki dla Puszka :) mogę zrobić inne jak coś by nie pasowało[/QUOTE] Są świetne, razem z Puszkiem bardzo dziękujemy :) Quote
Recommended Posts