Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj z Puszkiem ciągle ćwiczyłam agiliti do sobotniego występu. Nie wyszło to na marne, Puszek wszystko opanował to bardzo zdolny psiak. niestety nie miałam czasu robić zdjćc, ale na akcji mu jakieś cyknę :) Oprócz tego opanował komendę zdechł pies, może nie końca, ale jakoś mu to już wychodzi :)

Posted

A dzisiaj odbyła się zwierzomania - zbiórka pod schroniskiem i jazda samochodem, Puszek całkiem nieźle to zniósł i jechał ze swoją koleżanką - Myszką. Oby dwoje byli bardzo grzeczni i wytrzymali do końca imprezy. tutaj Puszek czekający aż zacznie się jego wielki dzień:

Puszek parę razy startował w pokazie agiliti, wszyscy byli z niego bardzo dumni a najbardziej ja :)

Oto kochany, już sławny :) Pusio!!!

Posted

Jestem z niego taka dumna, wytrzymał do samego końca i nie poddawał się, walczył o dom, ale niestety mało kto to zauważył i nie znalazł jeszcze domku, ale będzie dalej ćwiczyć, a ja będę robić ogłoszenia i wszystko, aby Pusio nie cierpiał w schronisku :)

Posted

Magda i Puszek to super para! Naprawdę łza w oku mi się kręciła jak widziałam jak oni startują, perfekcyjnie wykonują cały tor, a od soboty będą mieli następne urządzenia!!! A potem ich zgłosimy na mistrzostwa!!!

Posted

A tutaj filmik jak Puszek ćwiczy agiliti, zmieścił się też framgment Kuby - jego kolegi, który takze uczestniczył w pokazie agiliti :)

[video=youtube;uoyV3zXdFBE]http://www.youtube.com/watch?v=uoyV3zXdFBE&feature=player_detailpage[/video]

Zapomniałam usunąć muzyczki na końcu, przepraszam. Przy następnych filmikach postaram się nie zapomnieć :) - Poprawione :)