auraa Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Lubisia to taka "przaśna" dziewczyna. Nikomu się dotąd nie spodobała. Quote
Gosiapk Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 auraa napisał(a):Lubisia to taka "przaśna" dziewczyna. Nikomu się dotąd nie spodobała. Bo się nie znają na urodzie! :) Quote
wapiszon Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Gosiapk napisał(a):Bo się nie znają na urodzie! :) Prawda:) A poza tym liczy się wnętrze :) Quote
Gosiapk Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 wapiszon napisał(a):Prawda:) A poza tym liczy się wnętrze :) Na tym to się w ogóle nie znają :D Quote
malagos Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 auraa napisał(a):Najwazniejsze, ze my ją kochamy!:lol: A pewnie! Tylko już by mogła znaleźc swoją przystań, małpiszon jeden! Quote
Gosiapk Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 malagos napisał(a):A pewnie! Tylko już by mogła znaleźc swoją przystań, małpiszon jeden! Małpiszon?! O qurka, a ja ciągle myślałam, że to pies :hmmmm: Quote
auraa Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Im dłuzej, to gorzej dla niej i dla nas............... Quote
auraa Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Dzwoniła dziś pani w sprawie Lubisi. Nie bardzo mogłam rozmawiać, bo dzieciaki darły się jak opętane. Umówiłam się, na telefon ok. 18 ale pani nie zadzwoniła. Chciała Lubisię dla siostry ale nie zdążyłam dowiedzieć się dużo więcej. Chyba nic z tego............. Quote
Ziutka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 auraa napisał(a):Dzwoniła dziś pani w sprawie Lubisi. Nie bardzo mogłam rozmawiać, bo dzieciaki darły się jak opętane. Umówiłam się, na telefon ok. 18 ale pani nie zadzwoniła. Chciała Lubisię dla siostry ale nie zdążyłam dowiedzieć się dużo więcej. Chyba nic z tego............. Kuźwa, kiepsko :( Auraa, może ogłoszę Lubisie jeszcze raz ? Quote
malagos Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 No pewnie, ze trzeba wznowić ogłoszenia! ziutka, do roboty, Złota Kobieto!! Quote
Ziutka Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Auraa, wyślij mi na maila fotki, tekst, mail, telefon - może sa jakieś nowe fotki, też by dobrze było ;) mój mail : sandraadopcje@gmail.com Quote
auraa Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Jutro coś wymyślę. Nowych fotek nie mam, bo ona najlepiej lubi lezeć kołami w górze! Quote
Ziutka Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 auraa napisał(a):Jutro coś wymyślę. Nowych fotek nie mam, bo ona najlepiej lubi lezeć kołami w górze! Ok, to ślij takie co Twoim zdaniem najbardziej się nadadzą do ogłoszeń :) Quote
MTD Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 nie wydaje Wam się, że brakuje wyżej kilku postów? :) Czekam na wieści lubisiowe :) Quote
Ziutka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 No to admin Huan napisał:Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty ( i wątki ) z ostatniego tygodnia. EDIT: z uwagi na wiele takich samych zapytań: nie ma możliwości przywrócenia wiadomości wysłanych w ostatnich dniach. Quote
auraa Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Lubisia już w swoim domu. Państwo wspaniali. Pani bardzo ciepła, serdeczna. Z psami rozmawia jak z małymi dziecmi. Dobrze, że wczesniej przyjechali bo Lubisia już ich poznała. Na małą czekała już cała rodzina. Zapoznanie z suczką rezydentką odbyło się na ulicy a potem poszłysmy na długi spacer. Bella nie była zachwycona, dwa razy warknęła ale nie była też agresywna. Lubisia nie spuszczała z nas wzroku. Biegała po działce ale cały czas się pilnowała. W pewnym momencie dała znak, że jest fajnie ale już wracajmy do domu:-(. Wiem, ze znalazła wspaniały dom i kochających ludzi ale czuję się podle. Ona biedna nie wie co się dzieje. Siedzi pod drzwiami i piszczy........... Quote
wapiszon Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 auraa napisał(a):Lubisia już w swoim domu. Państwo wspaniali. Pani bardzo ciepła, serdeczna. Z psami rozmawia jak z małymi dziecmi. Dobrze, że wczesniej przyjechali bo Lubisia już ich poznała. Na małą czekała już cała rodzina. Zapoznanie z suczką rezydentką odbyło się na ulicy a potem poszłysmy na długi spacer. Bella nie była zachwycona, dwa razy warknęła ale nie była też agresywna. Lubisia nie spuszczała z nas wzroku. Biegała po działce ale cały czas się pilnowała. W pewnym momencie dała znak, że jest fajnie ale już wracajmy do domu:-(. Wiem, ze znalazła wspaniały dom i kochających ludzi ale czuję się podle. Ona biedna nie wie co się dzieje. Siedzi pod drzwiami i piszczy........... Pokocha i nowy domek:) A Wy spotkacie następną Lubisię i jej pomożecie. Jesteście WSPANIALI :) Quote
MTD Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 no pewnie, że jesteście wspaniali !! Lubisia da sobie radę! i Wy także :) Quote
auraa Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Dzięki:oops:. Pani przed chwilą powiedziała, że jej "córunia" właśnie zasypia. Quote
Ziutka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Super wieści auraa :):):) Zajrzyjcie do maleństwa ;) Quote
Gosiapk Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 auraa napisał(a):Dzięki:oops:. Pani przed chwilą powiedziała, że jej "córunia" właśnie zasypia. Będzie dobrze :) Quote
auraa Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Lubisia z nową panią i kolezanką Bellą. Nie ma tu szczęśliwej miny. Dziś już jest lepiej. Mała się rozkręca. Da Państwu naprawdę dużo miłości.!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts