Jump to content
Dogomania

Szpice wilcze : UNGA Tulas i AURA Logones

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak ja nie lubie tej żaby, wchodze w edycję , przekręcam, mam OK a jak wstawiam zdjęcie, to znów jest nie tak Chyba zmienię żabe na coś innego
Basia

Posted

tulasy napisał(a):
Jak ja nie lubie tej żaby, wchodze w edycję , przekręcam, mam OK a jak wstawiam zdjęcie, to znów jest nie tak Chyba zmienię żabe na coś innego
Basia

najlepiej w komputerze wczesniej poprzekrecac, moze to pomoze?

Posted

tulasy napisał(a):
Basia

Basiu,
a Ty przekręcasz fotkę na pulpicie, w aparacie czy jeszcze gdzieś indziej? Bo ja przekręcam na pulpicie i potwierdzam zapisanie tego "przekrętu". I uwierz mi, NIGDY nie miałam takiego problemu, o którym piszesz...

Pzdr.

Posted

To żaba chyba mnie nie lubi. W folderze na pulpicie zdjęcia mam przekręcone prawidłowo, a jak zgrywam nz żabę to są przekręcone. Ustawiam je w edycji ,zatwierdzam i wysyłam, a one są przekręcone. Na 6 zdjęć zgrywanych , 1 lu 2 są przekręcone. A to dzieje sie od jakiegoś czasu. Wczesniej nigdy nie miałam takiego problemu.

Witaj Aniu w ten smutny dzień .Bardzo mi żal Twojej Kity, tyle wspólnych lat,: wychowywała sie z małą Manią .
Ten rok jest okropny - niech juz sie skończy
Basia

Posted

tulasy napisał(a):

Witaj Aniu w ten smutny dzień .Bardzo mi żal Twojej Kity, tyle wspólnych lat,: wychowywała sie z małą Manią .
Ten rok jest okropny - niech juz sie skończy
Basia

Tak, niech się skończy.....

Posted

Basiu,
a może niepoprawnie zamykasz/zapisujesz dyspozycję w edycji...?

Wiesz co? Mam pomysł. Wyślij mi na maila te fotki, które u siebie w edycji przekręciłaś, a żaba i tak wstawiła je po swojemu. zobaczymy, co u mnie będzie, OK?
basenji@onet.pl

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

M&S napisał(a):
Cześć Tulaski:)

mam nadzieję, że Was nie zalało........

Nie zalało wczoraj wróciły tulaski(a właściwie jedna cześć z wojaży Lipienicko-Częstochowskich.0

Posted

Mudik napisał(a):
Nie zalało wczoraj wróciły tulaski(a właściwie jedna cześć z wojaży Lipienicko-Częstochowskich.0

To dobrze:)

...która część?