NATKA Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja też widzę w całości :-) Śliczne śnieżne wilczki ;) Quote
Asiaczek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Mudik napisał(a):Witaj Asiu ,zadzwonię wieczorkiem. Magda Już wszystko o Magdzie i Niuni wiem. Dzięki za info, Magda! pzr. Quote
michal_unga Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 W dniu wczorajszym o 19.50 urodziło się nam dziecko. Córka ma na imię Olga (waga: 2990, 53 cm, 10 punktów!!!) Pozdrawiam Quote
Atrisko Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 KTM-ku....no superowe wieści... GRATULACJE dla dumnego Tatusia , dzielnej Mamusi i Maleństwa... To naprawdę wspaniałe wydarzenie....wycałuj SWOJE DZIEWCZYNY ode mnie ...życzę Wam wspaniałych chwil i duuużo cierpliwości... Pozdrawiam... Quote
Asiaczek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Gratulowałam juz Magdzie osobiście, gratulowałam w Jej Galerii. A teraz jeszcze w Mężowskiej Galerii GRATULUJĘ!!! pZDR. Quote
michal_unga Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Atrisko']KTM-ku....no superowe wieści... GRATULACJE dla dumnego Tatusia , dzielnej Mamusi i Maleństwa... To naprawdę wspaniałe wydarzenie....wycałuj SWOJE DZIEWCZYNY ode mnie ...życzę Wam wspaniałych chwil i duuużo cierpliwości... Pozdrawiam... dzięki :loveu:ucałuję:loveu: [quote name='Asiaczek']Gratulowałam już Magdzie osobiście, gratulowałam w Jej Galerii. A teraz jeszcze w Mężowskiej Galerii GRATULUJĘ!!! pZDR. :lol::lol: Quote
Atrisko Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A któż to... jaka śliczna Panienka...:loveu: i do tego myślicielka:cool3:...oj będzie miała dużo do powiedzenia bo już się jej buzinka nie zamyka... Słodkie zdjęcia z pierwszych chwil Waszego Dzieciątka...KTM-ku musisz dbać o swoje dziewczyny... żeby zawsze takie śliczne były...:loveu: Quote
michal_unga Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Myślicielka po tatusiu, gaduła po mamusi.Czyli będzie gadać z sensem:lol: Quote
J.G Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Fantastyczne zimowe fotki widoczne w całości. Quote
NATKA Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Trójca sobie świetne miejsce na posterunek wybrała ;) Malutka Olga jest prześliczna jeszcze raz GRATULUJE :loveu: Quote
michal_unga Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 No to chwalimy się. Dziś Yankes zdobył CWC i Res. CACIB u Pana Jakubowskiego w Rzeszowie. Pies który dostał jest już Interem, więc Yanki ma pierwszego CACIB'a:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Mudik Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Chyba głodny jesteś, powinno być : Pies , który dostał CACIB-a, jest już interem.:razz::razz: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 michal_unga napisał(a):No to chwalimy się. Dziś Yankes zdobył CWC i Res. CACIB u Pana Jakubowskiego w Rzeszowie. Pies który dostał jest już Interem, więc Yanki ma pierwszego CACIB'a:multi::multi::multi::multi::multi::multi: I tak trzymać, BRAWO!!! Mudik napisał(a):Chyba głodny jesteś, powinno być : Pies , który dostał CACIB-a, jest już interem.:razz::razz: Szanowna Małżowinko Pana Michała - się czepiasz;) Pzdr. Quote
Mudik Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Asiaczek napisał(a):I tak trzymać, BRAWO!!! Szanowna Małżowinko Pana Michała - się czepiasz;) Pzdr. Oj taaam od razu czepiasz:eviltong::eviltong: Quote
M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='michal_unga']No to chwalimy się. Dziś Yankes zdobył CWC i Res. CACIB u Pana Jakubowskiego w Rzeszowie. Pies który dostał jest już Interem, więc Yanki ma pierwszego CACIB'a:multi::multi::multi::multi::multi::multi: ...MOJA KREW!!!!!! GRATULACJE dla MALUTKIEGO :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Quote
michal_unga Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Maks i Spark']...MOJA KREW!!!!!! GRATULACJE dla MALUTKIEGO :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Dobry handler, bo opanował awanturnika. Oraz dobre groomerki, które opanowały "...bogaty w gatunku włos..." Quote
M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 michal_unga napisał(a):Dobry handler, bo opanował awanturnika. Oraz dobre groomerki, które opanowały "...bogaty w gatunku włos..." .....to przy okazji (ale też się liczy):eviltong: Quote
michal_unga Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Maks i Spark']...MOJA KREW!!!!!! GRATULACJE dla MALUTKIEGO :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi: [quote name='michal_unga']Dobry handler, bo opanował awanturnika. Oraz dobre groomerki, które opanowały "...bogaty w gatunku włos..." [quote name='Maks i Spark'].....to przy okazji (ale też się liczy):eviltong: Liczy się bardziej . Inny handler i Malutki schodzi z ringu, w najlepszym przypadku, tylko z oceną doskonałą ( bo przeważyła "Twoja krew"):evil_lol::eviltong::eviltong::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 michal_unga napisał(a):Liczy się bardziej . Inny handler i Malutki schodzi z ringu, w najlepszym przypadku, tylko z oceną doskonałą ( bo przeważyła "Twoja krew"):evil_lol::eviltong::eviltong::evil_lol::eviltong::eviltong: ................................:mad::mad::mad::mad: to szpic jest więc też ma swojej zdanie, mądralo :eviltong: Quote
michal_unga Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 To na początek fotorelacji z wystawy w Rzeszowie podlinkuję kilka zdjęć z niedzielnych pokazów agility. Pokazy te odbyły się na ringu głównym wystawy i dzięki uprzejmości klubu agilitowego mogliśmy się też pokazać.:lol::lol::lol: Unga http://picasaweb.google.com/cambel.megi/IIIMWPRRzeszow1402#5438833308597934914 http://picasaweb.google.com/cambel.megi/IIIMWPRRzeszow1402#5438833409629103282 Delic http://picasaweb.google.com/cambel.megi/IIIMWPRRzeszow1402#5438834136319992242 http://picasaweb.google.com/cambel.megi/IIIMWPRRzeszow1402#5438833927274001698 Quote
Recommended Posts