Jump to content
Dogomania

Szpice wilcze : UNGA Tulas i AURA Logones

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KTM-ku....no superowe wieści... GRATULACJE dla dumnego Tatusia , dzielnej Mamusi i Maleństwa...
To naprawdę wspaniałe wydarzenie....wycałuj SWOJE DZIEWCZYNY ode mnie ...życzę Wam wspaniałych chwil i duuużo cierpliwości... Pozdrawiam...

Posted

[quote name='Atrisko']KTM-ku....no superowe wieści... GRATULACJE dla dumnego Tatusia , dzielnej Mamusi i Maleństwa...
To naprawdę wspaniałe wydarzenie....wycałuj SWOJE DZIEWCZYNY ode mnie ...życzę Wam wspaniałych chwil i duuużo cierpliwości... Pozdrawiam...
dzięki :loveu:ucałuję:loveu:
[quote name='Asiaczek']Gratulowałam już Magdzie osobiście, gratulowałam w Jej Galerii. A teraz jeszcze w Mężowskiej Galerii
GRATULUJĘ!!!

pZDR.
:lol::lol:

Posted

A któż to... jaka śliczna Panienka...:loveu: i do tego myślicielka:cool3:...oj będzie miała dużo do powiedzenia bo już się jej buzinka nie zamyka...
Słodkie zdjęcia z pierwszych chwil Waszego Dzieciątka...KTM-ku musisz dbać o swoje dziewczyny... żeby zawsze takie śliczne były...:loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

No to chwalimy się.

Dziś Yankes zdobył CWC i Res. CACIB u Pana Jakubowskiego w Rzeszowie.

Pies który dostał jest już Interem, więc Yanki ma pierwszego CACIB'a:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

michal_unga napisał(a):
No to chwalimy się.
Pies który dostał jest już Interem, więc Yanki ma pierwszego CACIB'a:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

I tak trzymać, BRAWO!!!

Mudik napisał(a):
Chyba głodny jesteś, powinno być :
Pies , który dostał CACIB-a, jest już interem.:razz::razz:

Szanowna Małżowinko Pana Michała - się czepiasz;)

Pzdr.

Posted

[quote name='michal_unga']No to chwalimy się.

...MOJA KREW!!!!!! GRATULACJE dla MALUTKIEGO :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi:

Posted

[quote name='Maks i Spark']...MOJA KREW!!!!!! GRATULACJE dla MALUTKIEGO :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi:

Dobry handler, bo opanował awanturnika. Oraz dobre groomerki, które opanowały "...bogaty w gatunku włos..."

Posted

michal_unga napisał(a):
Dobry handler, bo opanował awanturnika. Oraz dobre groomerki, które opanowały "...bogaty w gatunku włos..."

.....to przy okazji (ale też się liczy):eviltong:

Posted

[quote name='Maks i Spark']...MOJA KREW!!!!!! GRATULACJE dla MALUTKIEGO :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi:

[quote name='michal_unga']Dobry handler, bo opanował awanturnika. Oraz dobre groomerki, które opanowały "...bogaty w gatunku włos..."

[quote name='Maks i Spark'].....to przy okazji (ale też się liczy):eviltong:
Liczy się bardziej . Inny handler i Malutki schodzi z ringu, w najlepszym przypadku, tylko z oceną doskonałą ( bo przeważyła "Twoja krew"):evil_lol::eviltong::eviltong::evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

michal_unga napisał(a):
Liczy się bardziej . Inny handler i Malutki schodzi z ringu, w najlepszym przypadku, tylko z oceną doskonałą ( bo przeważyła "Twoja krew"):evil_lol::eviltong::eviltong::evil_lol::eviltong::eviltong:

................................:mad::mad::mad::mad:
to szpic jest więc też ma swojej zdanie, mądralo :eviltong:

Posted

To na początek fotorelacji z wystawy w Rzeszowie podlinkuję kilka zdjęć z niedzielnych pokazów agility.
Pokazy te odbyły się na ringu głównym wystawy i dzięki uprzejmości klubu agilitowego mogliśmy się też pokazać.:lol::lol::lol:

Unga
http://picasaweb.google.com/cambel.megi/IIIMWPRRzeszow1402#5438833308597934914

http://picasaweb.google.com/cambel.megi/IIIMWPRRzeszow1402#5438833409629103282

Delic
http://picasaweb.google.com/cambel.megi/IIIMWPRRzeszow1402#5438834136319992242

http://picasaweb.google.com/cambel.megi/IIIMWPRRzeszow1402#5438833927274001698