Jump to content
Dogomania

Szpice wilcze : UNGA Tulas i AURA Logones

Recommended Posts

Posted

Widoki super mimo niesprzyjającej pogody :lol:

A spotkanko z białym szpickiem to cuś głośne musiało być, pannice nieźle pyskują, że białek przycupnął do ziemi :evil_lol:;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiak był strasznie nakręcony, pan bał się puscić go ze smyczy choć to był chyba chłopiec, nie bardzo szło sie dogadać. Jakoś tak wyszło,że albo przyjechali z Rosji, albo sam pies z tamtąd pochodził,ale przystojniak był i jaki temperamentny!

• 2 weeks later...
Posted

Rodzinny spacer
Aura - seniorka rodu
Unga - córka Aury
Aris - wnuczek Aury

Aris, Aura, Unga

Unga i Aris polują, ale dlaczego każde patrzy w inną stronę ??

• 2 weeks later...
Posted

Aniu ten Twój chrześniak daje mi sie we znaki. Jest teraz zamkniety w Tuszynie z naszymi "babkami" i rozrabia. Wczoraj wróciłam do domu a tu kanapy potargane, pościel na podłodze, firanki naderwane, doniczka przewrócona, papiery pogryzione. Cóż malutki chciał
powyglądać przez okno, ale zmieniłam firanki na długie i nie widział co dzieje sie na ulicy.
Krakersy co stały na stole w foremce także zostały wyjedzone, ale to juz nie wina Jankesika, ale babiszonów. Kiedys powiedziałabym, że to Aura, ale teraz nie mam takiej pewnosci , bo Ungunia ostatnio zeżarła mi z talerza z bufetu pół gotowanego kalafiora. Złapałam małpę na goracym uczynku a poza tym Aura nie przepada za warzywami i to jeszcze w takiej ilosci !!!
Żałuję że nie zrobiłam zdjęć
Basia

Posted

tulasy napisał(a):
Aniu ten Twój chrześniak daje mi sie we znaki. Jest teraz zamkniety w Tuszynie z naszymi "babkami" i rozrabia. Wczoraj wróciłam do domu a tu kanapy potargane, pościel na podłodze, firanki naderwane, doniczka przewrócona, papiery pogryzione. Cóż malutki chciał
powyglądać przez okno, ale zmieniłam firanki na długie i nie widział co dzieje sie na ulicy.
Krakersy co stały na stole w foremce także zostały wyjedzone, ale to juz nie wina Jankesika, ale babiszonów. Kiedys powiedziałabym, że to Aura, ale teraz nie mam takiej pewnosci , bo Ungunia ostatnio zeżarła mi z talerza z bufetu pół gotowanego kalafiora. Złapałam małpę na goracym uczynku a poza tym Aura nie przepada za warzywami i to jeszcze w takiej ilosci !!!
Basia

Hahaha, wreszcie Jankesik pokazał "pazurek"...

pzdr.

Posted

tulasy napisał(a):
Basia

...Hmm, zaczynamy dorastać ;) i mamy charakterek :)

Głaski dla futrzastych

A.

• 2 weeks later...
Posted

Ostatnio nawet moje mudikowe chłopaki skikały na 3 łapach z powodu soli, Sikra w ogóle się buntuje, staram się przekonać ja by łaziła po śniegu, ale tez nie do końca jej pasuje bo się wbija między poduszki, ech. Na szczescie jest cieplej od wczoraj i słonko się przebija od razu milej. W sobotę było słonko a w niedzielę kiedy psiaki były w lesie razem juz niestety nie, a chciałam leśne zimowe fotki porobić...