M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dzień dobry, oooo widać zarobione towarzystwo ;) A. Quote
M&S Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Tulaskom życzę pięęęknej pogody dziś i udanego dnia :lol::lol::lol:;) A. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jak tam samopoczucie PO...? Dużo szczęśliwych dni dla Magdy i Michała.:loveu: Pzdr. Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Hej Basiu, miłego dnia :) a tu link, o którym Ci mówiłam.... Cacib und Nationale Ausstellung Erfurt, 13./14. Juni 2009 - Ausstellungen und Veranstaltungen - Spitzliebhaber A. Quote
michal_unga Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Witam wszystkich!! No to mogę na bieżąco pochwalić się wynikami z IV Pikniku Agility w Białymstoku. [B]Sobota :[/B] [COLOR=Red]Jumping I:[/COLOR] Unga: lokata 2 (a tylko 2 psy zaliczyły przebieg) mudiki: niestety:placz::placz: DIS [COLOR=Red]Jumping II:[/COLOR] Deli z Magdą: lokata 4 Unga: lokata 8 Victor: lokata 10 [COLOR=Red]Łącznie dzień:[/COLOR] Unga: lokata 2 Deli: lokata 6 Victor: lokata 10 [B]Niedziela:[/B] [COLOR=Red]Jumping I:[/COLOR] Unga: lokata 5 Victor: lokata 9 Deli ze mną: DIS [COLOR=Red]Jumping II:[/COLOR] Unga: lokata 3 Victor: lokata 4 Deli ze mną: DIS [COLOR=Red]Łącznie całe zawody:[/COLOR] Unga: lokata 1 wyniki mudików podam później, w związku z brakiem infomacji Quote
M&S Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 SUUUUUPER GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::multi: Wilcze górą :multi::multi::multi::multi: uściski dla Ungi, mudiki też wygłaszcz ;) A. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja nadal trochę kołowata jestem w tych Waszych biegach, ale ... gratuluję!:multi: Pzdr. Quote
tulasy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 U nas zycie płynie spokojnie. Kuruję sie z przeziębienia ale mało skutecznie - ale i tak ma mi sie na życie Basia Quote
M&S Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 tulasy napisał(a):U nas zycie płynie spokojnie. Kuruję sie z przeziębienia ale mało skutecznie - ale i tak ma mi sie na życie Basia Uff, to dobrze, że nie ma zagrożenia ....;) A. Quote
michal_unga Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Zagrożeń jest sporo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tulasy Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Czołem Aniu ! Ja jak zwykle zagladam na dogo z doskoku, jak w pracy luźniej. W Tuszynie nie ma jeszcze dostępu do neta, ale może kiedyś..... W Tuszynie mam teraz najmłodszą generację szpicowo-mudikową tzn. Jankes, Deli + oczywiście Unga. Jankes już po wyczesaniu przez Magdę zrobił się cieniutki ale trochę mu włosa zostało. Jak tam dajesz sobie rade bez Mani ?? Basia Quote
M&S Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 tulasy napisał(a):Czołem Aniu ! Ja jak zwykle zagladam na dogo z doskoku, jak w pracy luźniej. W Tuszynie nie ma jeszcze dostępu do neta, ale może kiedyś..... W Tuszynie mam teraz najmłodszą generację szpicowo-mudikową tzn. Jankes, Deli + oczywiście Unga. Jankes już po wyczesaniu przez Magdę zrobił się cieniutki ale trochę mu włosa zostało. Jak tam dajesz sobie rade bez Mani ?? Basia Bez Mani, jakoś powolutku ;) ogladałm wczoraj paradę żaglowców...bo ostatecznie Marysia płynie na holenderskim żaglowcu z Holendrami, Francuzami i swoimi znajomymi od nas, szkoda, że sparkowaty nie mógł sie zaokrętować...:evil_lol: A Aura i reszta do Łodzi pojechała ? A prace budowlane jak idą? A. Quote
tulasy Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Tak starsza generacja pojechała do Łodzi. Sikrze i Aurze nie chce się chodzić na długie spacery do lasu, a Vikowi wystarczy porzucać dysk i sie zmęczy. Unga i młodziki lubia poszalec po lesie, a do tego "chłopcy" byli ostatnio odseparowani i muszą znów się do siebie przyzwyczić. Wystarczy nam że Unga i Sikra nie toleruja się, jakby do tego doszły draki miedzy młodymi, to juz by było kiepsko. Basia Quote
M&S Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 tulasy napisał(a):Tak starsza generacja pojechała do Łodzi. Sikrze i Aurze nie chce się chodzić na długie spacery do lasu, a Vikowi wystarczy porzucać dysk i sie zmęczy. Unga i młodziki lubia poszalec po lesie, a do tego "chłopcy" byli ostatnio odseparowani i muszą znów się do siebie przyzwyczić. Wystarczy nam że Unga i Sikra nie toleruja się, jakby do tego doszły draki miedzy młodymi, to juz by było kiepsko. Basia Młode muszą się wyszaleć, żeby nie chciało im się ze sobą zadzierać... masz full rozrywki :p A. Quote
M&S Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Miłego dnia Basiu.... Unga bezkonkurencyjna :loveu: A. Quote
Mudik Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Maks i Spark'] Miłego dnia Basiu.... Unga bezkonkurencyjna :loveu: A. A mi to już nie życzysz miłego dnia?:p:cool1:, ok to nie wstawię reszty fotek:diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
M&S Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Mudik']A mi to już nie życzysz miłego dnia?:p:cool1:, ok to nie wstawię reszty fotek:diabloti::evil_lol::eviltong: A. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Cudne! http://images37.fotosik.pl/153/78d1c0f2b56e3b61.jpg Pzdr. Quote
Recommended Posts