M&S Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 no, no jakie zapasy:cool3: ImageShack - Image Hosting :: 1006424.jpg moja ślicznota pięęękna jest:loveu::loveu::loveu: fajne fotki:p A. Quote
edie21 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 no. wkońcu trafiłam i tutaj. coraz bardziej mi się jankes przydobowywuje. Quote
Asiaczek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Uf, jednego dobiłem, teraz jeszcze tylko ten drugi... http://img407.imageshack.us/img407/3091/1006426.jpg Pzdr. Quote
tulasy Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Asiaczku, tego drugiego się nie dobija, bo to ukochana narzeczona. Ale konkurenta czyli Delika trzeba się było pozbyć. Asiu było mi bardzo miło poznać Cię w realu. Podpisuje się obiema "ręcyma" pod opinią Ani I Mani ,że jesteś super "kobitką " Gratulacje za sukcesy na łódzkiej wystawie Basia Quote
Asiaczek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 tulasy napisał(a):Asiaczku, tego drugiego się nie dobija, bo to ukochana narzeczona. Ale konkurenta czyli Delika trzeba się było pozbyć. Asiu było mi bardzo miło poznać Cię w realu. Podpisuje się obiema "ręcyma" pod opinią Ani I Mani ,że jesteś super "kobitką " Gratulacje za sukcesy na łódzkiej wystawie Basia Heeeej! Ja się tez juz pochwaliłam przed "M&S", że miałam okazję poznać i porozmawiać z Tobą. I zgadzam się z Ich opinia o Tobie...:loveu::lol: Wiesz, że nieświadomie zazdrościłam im Takiej Koleżanki/Przyjaciółki, jak Ty... Teraz pozdrawiam mocno Was wszystkich i do zobaczenia i następnych ploteczek. Tylko kiedy? Pzdr. Quote
M&S Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Heeeej! Ja się tez juz pochwaliłam przed "M&S", że miałam okazję poznać i porozmawiać z Tobą. I zgadzam się z Ich opinia o Tobie...:loveu::lol: Wiesz, że nieświadomie zazdrościłam im Takiej Koleżanki/Przyjaciółki, jak Ty... Teraz pozdrawiam mocno Was wszystkich i do zobaczenia i następnych ploteczek. Tylko kiedy? Pzdr. Jak miło:loveu::p a spotkanie, hm....obstawiam Warszawę lipcową:cool3: A. Quote
tulasy Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 A co z wystawą w Bydgoszczy ? Czy się wybieracie ???, bo mudiki z Ungą mają zawody !!! Basia Quote
M&S Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 tulasy napisał(a):A co z wystawą w Bydgoszczy ? Czy się wybieracie ???, Basia Nie nas nie będzie w Bydgoszczy A. Quote
Asiaczek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 tulasy napisał(a):A co z wystawą w Bydgoszczy ? Czy się wybieracie ???, bo mudiki z Ungą mają zawody !!! Basia Nas w Bydgoszczy tez nie będzie. Czyli dopiero lipcowa Warszawa... pzdr. Quote
M&S Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 tulasy napisał(a):No cóż spotkamy się gdzieś..... Basia Ja myślę....:razz: A. Quote
tulasy Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 A teraz kilka zdjęć agillitowych Ungi z łódzkich zawodów Quote
M&S Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 cudne są te zdjęcia Ungi:loveu:, jest niesamowita ImageShack - Image Hosting :: img1698unga.jpg ImageShack - Image Hosting :: img1699unga.jpg burza futra ImageShack - Image Hosting :: img1700unga.jpg A. Quote
tulasy Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Na sobote i niedzielę jedziemy do Bydgoszczy.Unga i mudiki na zawody, a Jankes na 2 wystawy. W sobotę będą 3 szpice a w niedzielę będziemy sami. Gdzieś nocujemy (ale jeszcze nie wiem gdzie Michał załatwił) Będą nowe zdjecia Basia Quote
M&S Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 tulasy napisał(a):Na sobote i niedzielę jedziemy do Bydgoszczy.Unga i mudiki na zawody, a Jankes na 2 wystawy. W sobotę będą 3 szpice a w niedzielę będziemy sami. Gdzieś nocujemy (ale jeszcze nie wiem gdzie Michał załatwił) Będą nowe zdjecia Basia to świetnie, ale ja będę musiała pożyczyć kończyny od Maksa i Kotów, żeby trzymać równocześnie za mojego chrześniaka i Sparka:evil_lol: A. Quote
tulasy Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Kobieto dasz sobie radę z tymi kończynami - sprytna jesteś. Będziemy w kontakcie SMS-owym w weekend Oby pogoda dopisała - TAM i TU Basia Quote
M&S Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 tulasy napisał(a):Kobieto dasz sobie radę z tymi kończynami - sprytna jesteś. Będziemy w kontakcie SMS-owym w weekend Oby pogoda dopisała - TAM i TU Basia No muszę sobie poradzić;) Będziemy jak zawsze!!!!! a Wszyscy jedziecie? pogoda zapowiada się dobrze głaski dla futer, a szczególne dla Jankesa:loveu: A. Quote
tulasy Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Michał jedzie z Magdą i Ula z Warszawy, a ja z Agatą z Łodzi. Pan mąż zostaje na stanowisku z dwiema starszymi sukami Aurą i Sikrą. Stwierdził,że on ma za dużo pracy, aby tracić czas na następną wystawę. Niech pracuje !!!! Basia Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 tulasy napisał(a):Michał jedzie z Magdą i Ula z Warszawy, a ja z Agatą z Łodzi. Pan mąż zostaje na stanowisku z dwiema starszymi sukami Aurą i Sikrą. Stwierdził,że on ma za dużo pracy, aby tracić czas na następną wystawę. Niech pracuje !!!! Basia Cześć Basiu:lol: i słusznie, Król Ryszard zostaje na posterunku;) fakt ma co robić..... A Jarek też jedzie, czy po ostatnich łódzkich atrakcjach ma dość:razz: A. Quote
tulasy Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Jarek nie jedzie - pracuje w weekend , ale mimo wszystko jeszcze go nie wciągnęły wystawy Jankes pilnuje gościa Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ja też trzymam za Was kciuki! Michał i Magda dzwonili do mnie i uprzedzali o tych wystawach. No i dzięki nim dowiedziałam się, że będą 2 baski: jedna moja sunia i obcy piesek... Pzdr. Quote
Recommended Posts