M&S Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 tulasy napisał(a):Łapy i owszem ale tyły ciężkie Basia ...hęęę, dobrze, że Aura nie słyszy:cool3: A. Quote
tulasy Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Unga z Jankesem Rysiek na szkoleniu z Jankesem Quote
M&S Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 kawe, ....co one kombinują, futra jedne, a moje maleństwo , Unga też ślicznie wygląda zdjęcia ze szkolenia fajne, a szczególnie to z Ryszardem A. Quote
Atrisko Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Będą z Ryśka ludzie...hihihi... jak się wyszkoli....ciekawe czy Jankes ma go na oku,czy tylko towarzysko występuje ??? Quote
edie21 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ale fajny ten jankies. napewno przypilnuje rysia i będą się dobrze uczyli obaj. jankes będzie wytrawnym nauczycielem i w przedmiocie o nazwie cierpliwość mógłby pewnie zagrać rolę terapeuty od cierpliwośći. mój felek to prawdziwy specjalista w dziedzinie takich koropetycji. jak tylko trochę zagotuje mi się krew, stracę cierpliwość lub to ja stracę koncentrację, odrazu łapie o co chodzi i momentalnie,acz bardzo taktownie dziękuje za jaką kolwiek współpracę. ze stoickim spokojem czeka aż mi przejdzie. wszystko jedno co. nerwy, ciśnienie czy chęć jakiej kolwiek nauki. jemu to naprawdę bez różnicy co mi przejdzie. fakt że on nie dał się wytrącić z równowagi. za to słabość okazuje szybciej bo pierwszy się kładzie ze zmęczenia na ziemii. ale!!! sam!! w towazystwie zaś to nie ma psa co by więcej od niego rozumiał. za ten cóś co mam w kieszeni, gotowy jest wybory prezydenckie wygrać. ale tylko za ten cóś dopuki go nie widzi. co innego jak zobaczy, co takiego to ja mam w kieszeni. wydaje mu się że jak już to widzi, to znaczy że to już nagroda i dla właśnie niego. znaczy też, że jak dałam mu to zobaczyć to napewno wystarczająco się postarał i na tyle wystarczy. teraz to już kolej na to, by ten cóś wylondował w pusiu. taka kolej rzeczy. w skrócie: 1:komenda, albo wykonana i nadroda albo brak jej wykonania. 2: w przypadku braku wykonania,oczywiście zachęta, 3: widok zachęty dostatecznie zadowala psa o powoduje nadrodę za coś czego nie wykonał. 4. skoro prawidłowo nie wykonał zadania, należy się nagroda. 5: oczywisty brak nagrody powoduje zniechęcenie więc: 6: felek jest pewny że skoro i tak nic nie dostanie to wystarczy tylko popatrzeć czego to takiego nie zamierzam mu dawać. no to już wiecie jak wydlądają koropetycje w wykonaniu mojego felka. Quote
M&S Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 piękna jest:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A. Quote
tulasy Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Unga i Jankes No daj mi trochę poobgryzać !!!!! Nareszcie zostawiła i poszła sobie Quote
M&S Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jaki śliczny zmarszczuch:loveu::loveu::loveu: ImageShack - Image Hosting :: 1005798.jpg urocze foty:lol: A. Quote
tulasy Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Ania Twój chrześniak jest wstrętny i obgryzł tapetę w kuchni -chyba cegiełka mu się przestała podobać. Mam nadzieje ,że dzis nic nie zmaluje bo zmęczony po wystawie Basia Quote
M&S Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tulasy napisał(a):Ania Twój chrześniak jest wstrętny i obgryzł tapetę w kuchni -chyba cegiełka mu się przestała podobać. Mam nadzieje ,że dzis nic nie zmaluje bo zmęczony po wystawie Basia .....czyżby czas na zmiany;) widać opatrzyła mu się:evil_lol: ale i tak jest z niego ślicznota malutka:loveu::loveu::loveu: A. Quote
M&S Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kochani, pięknych Świąt Wielkiej Nocy- Ania i Marysia Quote
tulasy Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Pozazdrościłam galerii Ani i Mani i już szybko uzupełniam Unga lubi na wszystko patrzeć z góry Jankes robi to co jego guru A to cała nasza banda Psy 3 a patyk 1 Piękna brzoza Na murku Quote
tulasy Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Mały śpioszek Oto dwa "sępy" w kuchni Quote
M&S Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='tulasy'] Pozazdrościłam galerii Ani i Mani i już szybko uzupełniam ...zazdrość potrafi przynieści dobre "owoce" [quote name='tulasy'] ImageShack - Image Hosting :: 10061467812692.jpg ale słodziak z niego :loveu: m. Quote
M&S Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ...troszkę spóźnione:oops: ale zawsze szczere! W S Z Y S T K I E G O N A J L E P S Z E G O !!!! dla Jankesa na pierwsze urodzinki :multi::multi::multi::multi: i oczywiscie dla jego właścicieli Agaty też Ania i Marysia Quote
M&S Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 no, to mnie rozwaliło, malutki śpioszek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ImageShack - Image Hosting :: 10059677322181.jpg A. Quote
Asiaczek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 To dzisiaj Pierwsze Urodziny Jankesa? No to pzdr. Quote
tulasy Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Deli, Jankes dwa młodziki i Sikra i Aura - starsza generacja Próbuje wstawić zdjęcia ale coś słabo idzie Jest Ale na razie więcej nie będę wstawiać bo się wścieknę Basia Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 bo pewnie masz zly "przepis" na wstawianie...;) sluze super instrukcjachcesz? pzdr. Quote
Recommended Posts