michal_unga Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Jankes ( na kolanach ) i Unga Jankes Zdjęcie dedykuję pańci Jankesa - Agacie oraz Madzi od Mudików Quote
michal_unga Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Zdjęcie dedykuję Madzi od Mudików Zdjęcie dedykuję Agacie Quote
M&S Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ...no ładnie, ładnie a o matce chrzestnej to zapomniałeś :mad::mad::mad::mad: Quote
Mudik Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 michal_unga napisał(a):A o której ???:eviltong: Ktoś tu kogoś podpuszcza:eviltong::evil_lol: Ok,już spadam z psami na spacer...:scared::Dog_run: Quote
michal_unga Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Maks i Spark napisał(a):...no ładnie, ładnie a o matce chrzestnej to zapomniałeś :mad::mad::mad::mad: A o której ???:eviltong: Quote
M&S Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 michal_unga napisał(a):A o której ???:eviltong: o tej właściwej, ma się rozumieć :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No, prosze, ale się namnozyło tych Waszych szarych, puchatych kuleczek... pzdr. Quote
michal_unga Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dziś Unga przeszła operację - sterylizację. Już teraz czuje się dobrze. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 michal_unga napisał(a):Dziś Unga przeszła operację - sterylizację. Już teraz czuje się dobrze. I będzie coraz lepiej. zobaczysz. Moja Felka po sterylizacji mleko straciła tylko na 2-3 dni. A potem wykarmiła jeszcze jedno dziecko Żelkowe... Będzie dobrze! Pzdr. Quote
M&S Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 michal_unga napisał(a):Dziś Unga przeszła operację - sterylizację. Już teraz czuje się dobrze. dobrze, że juz po wszystkim:D dbaj o Ungę!!!!! , bo inaczej :mad: ;) Quote
Mudik Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Witaj Asiu jak się ciesze,że Cię widzę!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Mudik Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):dobrze, że juz po wszystkim:D dbaj o Ungę!!!!! , bo inaczej :mad: ;) Pewnie,że dba, od odebrania z lecznicy jest z nią non stop, wątpisz, że nie zadbał by o swoje ukochane futro?:mad:;););) Quote
M&S Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mudik napisał(a):Pewnie,że dba, od odebrania z lecznicy jest z nią non stop, wątpisz, że nie zadbał by o swoje ukochane futro?:mad:;););) ja nie wątpię tylko ostrzegam :eviltong: Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 1. Unga, po sterylce, ma się dobrze. Do piątku będę dziewczynkę doglądał całymi dniami ( jestem na zwolnieniu lekarskim ). 2. Dziś wyjąłem ze skrzynki pocztowej kartkę pocztową z naszego oddziału ZK z informacją, że można odebrać rodowód Yankees'a. A dokumenty składaliśmy 05.01. Dziewczyny mają podjechać do ZK Mi Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Czyli wszystko jest na dobrej drodze... Pzdr. Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Lepiej niż dobrze. W sobotę Unga ma mieć zdjęcie szwów, a Yankees dopiera teraz może wystartować oficjalnie na polskich wystawach Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):bardzo sie ciesz, że Unga ma się dobrze :D szybki ten nasz związek :lol:, no to gdzie na pierwszą wystawę?????:cool3: ps: leser jestes a nie chory :eviltong: a. A ktoś mi zarzucał, że nie dbam o Ungę:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: A teraz mi "leserstwo" zrzucają:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
M&S Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 bardzo sie ciesz, że Unga ma się dobrze :D szybki ten nasz związek :lol:, no to gdzie na pierwszą wystawę?????:cool3: ps: leser jestes a nie chory :eviltong: a. Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A z czym ma nie być łatwo ?? Chyba z moim przyjazdem do Was:eviltong::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
M&S Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 michal_unga napisał(a):A ktoś mi zarzucał, że nie dbam o Ungę:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: A teraz mi "leserstwo" zrzucają:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: znamy się nie od dziś...i wiesz nikt nie mówił, ze będzie łatwo :evil_lol: Quote
michal_unga Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):znamy się nie od dziś...i wiesz nikt nie mówił, ze będzie łatwo :evil_lol: Z Wami - to fakt - łatwo nie jest:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Natomiast opieka nad Ungą - to sama przyjemność Quote
M&S Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 michal_unga napisał(a):Z Wami - to fakt - łatwo nie jest:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Natomiast opieka nad Ungą - to sama przyjemność dobrze i tak ma być...przynajmniej wiesz, ze żyjesz! Quote
Mudik Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='J.G']Ja ku dawno nowych fotek nie było.:-([/quote] Fotki ostatnio Michał wkleja, a teraz jest chory to i nie bardzo jest jak, już nie mówiąc o robieniu nowych. Quote
J.G Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Mudik']Fotki ostatnio Michał wkleja, a teraz jest chory to i nie bardzo jest jak, już nie mówiąc o robieniu nowych.[/quote] OK. rozumiem.:oops: Quote
Recommended Posts