tulasy Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Asiaczek napisał(a):Rozszalałeś się z fotkami... Jaki sprawny dostęp do netu...? Pzdr. Ja bym to nazwał "dorwaniem się do kompa z fotkami", bo dostęp do sprawnego neta mam od początku miesiąca. A wreszcie trzeba nadrobić zaległości - i udało się. Pozdrawiamy Michał i szpice Quote
M&S Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 no Michale nareszcie galeria ruszyła:lol: i moje maleństwo też jest, super:multi: Quote
Mudik Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Żebym w googlach waszej galerii szukała, nie ładnie:mad:;););), to i mudiki się meldują, pozdrawiamy! A jakieś fotki z Kielc masz? Quote
michal_unga Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Mudik']Żebym w googlach waszej galerii szukała, nie ładnie:mad:;););), to i mudiki się meldują, pozdrawiamy! A jakieś fotki z Kielc masz? Palę się ze wstydu:angryy::angryy::angryy::angryy:. Co do Kielc - to muszę na spokojnie jeszcze raz zobaczyć czy coś się nadaje do wstawienia. Natomiast ewentualnych fotek z Wilna nie śmiem wstawiać - robione apoaratem należącym do Maks i Spark. Więc - jeśli już - to niech dziewczyny wstawią. M&U Quote
michal_unga Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Jankees i SPLENDIDO SPLENDENTE del ...... (????) znajomi nie tylko od szpiców wilczych Quote
michal_unga Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ALMA z Grodu Krzepkich i BOLERO DLA COLLARIUM Zbyszkowisko Quote
michal_unga Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Maks i Spark czekam jak wstawicie foty z Ungą z Wilna - z obu dni, bo to Wasze foty Quote
M&S Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ...oj marudzisz! wstawiaj co chcesz ;) ps: co tak wszędzie nicka zmieniasz???? Quote
M&S Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 no dobra to wstawię Ungę z Wilna :) dzień pierwszy :] Unga i konkurentki: Quote
michal_unga Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):...oj marudzisz! wstawiaj co chcesz ;) ps: co tak wszędzie nicka zmieniasz???? A co tak często avatora zmieniasz ?? Bo my ( ja i Unga ) uniezależniamy się. I stąd - wreszcie - zmiAny na forach M&U Quote
M&S Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 dzień drugi: Unga "z lotu ptaka" ;) ...i tyle Michał resztę wstawiaj Ty :P Quote
Asiaczek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Tę Panią - znam.:lol: http://img296.imageshack.us/img296/6027/2353561sq6.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ale Wy się przepychacie w tych fotkach! Dawajcie, co tam macie. Trzeba rozruszać Galerię!! Pzdr. Quote
michal_unga Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Asiaczek']Tę Panią - znam.:lol: http://img296.imageshack.us/img296/6027/2353561sq6.jpg Pzdr. To właścicielka psów z galerii Maks (ARTUS Kalix) & Spark (HOOK Logones) czyli galeria szpiców wilczych :D Quote
michal_unga Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale Wy się przepychacie w tych fotkach! Dawajcie, co tam macie. Trzeba rozruszać Galerię!! Pzdr. Więcej zdjęć może dać znajoma Pani, ale Joasiu zobacz 2-gą galerię wilczych Quote
Asiaczek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='michal_unga']To właścicielka psów z galerii Maks (ARTUS Kalix) & Spark (HOOK Logones) czyli galeria szpiców wilczych :D Wiem, wiem! Jutro się widzimy w celu obmacania i wymiziania i obfotografowania Maluchów! Pzdr. Quote
M&S Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiem, wiem! Jutro się widzimy w celu obmacania i wymiziania i obfotografowania Maluchów! Pzdr. :bigcool::laugh2_2::bigcool: Quote
M&S Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 michal_unga napisał(a):Więcej zdjęć może dać znajoma Pani, ale Joasiu zobacz 2-gą galerię wilczych własnie Asiu zapraszamy :cool3: Quote
J.G Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Jakieś nowe fotki bym sobie tu pooglądał.:diabloti: Quote
Recommended Posts