fizia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Tak by się tej bidzie przydał prawdziwy, ciepły Dom i odpowiednie pożywienie... Quote
Isabel Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Domek bardzo potrzebny, może ta Pani się zgłosi, oby! Mróweczka na pewno bardzo marznie przy tej alergii. Quote
Roxana Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Domek bardzo potrzebny! Dzisiaj tak zimno strasznie, co to będzie dalej... Mróweczka czeka... Quote
Isabel Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Mała, chora, zmarznięta Mróweczka bardzo o domek prosi! Quote
Roxana Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Gdzie jest domek dla Mrówci- no gdzie...? :shake: Tak bardzo go potrzebuje! Quote
Isabel Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Może ta Pani jednak się odezwie, trochę na to liczę. Quote
Justysia i Grześ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Świat jest malutki :lol: A w związku z tym... Rozwieszając ostatnio ogłoszenia naszego malucha zajrzeliśmy też do lecznicy w Katowicach a tam mieliśmy okazję zamienić kilka słów z właścicielami sunieczki z rozciętą łapką... Z rozmowy dowiedzieliśmy się, że Państwo są zainteresowani sunią spod Częstochowy, ale ze względu na tą łapkę nie mogą teraz pojechać :shake: A jako, że kojarzę to "pod Częstochową" z Kapselka itp. zaczęłam przeszukiwać wątki w poszukiwaniu tej sunieczki -> A kto szuka... :evil_lol: Tak więc trzymamy kciuki, za wygojenie łapki i mamy nadzieję, że uda się, którejś pannicy znaleźć domek :) :) :) Quote
fizia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Justysia i Grześ napisał(a):Świat jest malutki :lol: A w związku z tym... Rozwieszając ostatnio ogłoszenia naszego malucha zajrzeliśmy też do lecznicy w Katowicach a tam mieliśmy okazję zamienić kilka słów z właścicielami sunieczki z rozciętą łapką... Z rozmowy dowiedzieliśmy się, że Państwo są zainteresowani sunią spod Częstochowy, ale ze względu na tą łapkę nie mogą teraz pojechać :shake: A jako, że kojarzę to "pod Częstochową" z Kapselka itp. zaczęłam przeszukiwać wątki w poszukiwaniu tej sunieczki -> A kto szuka... :evil_lol: Tak więc trzymamy kciuki, za wygojenie łapki i mamy nadzieję, że uda się, którejś pannicy znaleźć domek :) :) :) Ale zbieg okoliczności!:lol: Taką miałam nadzieję, że Pani się nie wykręca tylko naprawdę się coś stało. Quote
truskawa144 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [LEFT]Tak mi się wydawało,że ta pani mówi prawdę ale już nie raz się spotkałam z takimi "wykrętami" wiec nie wiedziałam czy wierzyć czy nie. Czyli jest szansa :) Oby suczka leczyła łapkę i przyjechała razem ze swoją panią po Mrówke lub Gabi. [/LEFT] Quote
Roxana Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tak, to prawda- człowiek już tyle razy się sparzył na różnych obietnicach bez pokrycia, że teraz wiele rzeczy źle się odbiera... Trzymam mocno kciuki za "dziewczyny"! Quote
fizia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Oj trzymamy bardzo mocno!! A jak się czuje Mrówka? Juz doszła do siebie po zabiegu? Quote
truskawa144 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [LEFT]Chyba już jest ok,już tyle czasu minęło,że powinna być zagojona. Będę jutro w schronisku to sie wszystkiego dowiem. [/LEFT] Quote
Isabel Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pani zdaje się miała zadzwonić w tym tygodniu. Oby przynajmniej potwierdziła, że jest zdecydowana, wtedy to już będzie tylko kwestia dni. Quote
truskawa144 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [LEFT]Mrówka ma się już dobrze,wróciła do swoich koleżanek z boksu i razem szaleją. [/LEFT] Quote
Isabel Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 To świetnie, że razem szaleją, bo to znaczy, że Mróweczka czuje się już dobrze, no i że ma przyjazne koleżanki w boksie. Przynajmniej tyle, choć domek dalej nie dzwoni. Quote
Isabel Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Domku, czekamy, daj chociaż znać, że pamietasz! Quote
quasimodo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 I co, odzywał się może ten domek? A może by tam zadzwonić? Jak się czuje Mrówcia? Quote
fizia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Mrówcia już czuje się lepiej. "Mrówka ma się już dobrze,wróciła do swoich koleżanek z boksu i razem szaleją." Quote
Recommended Posts