fizia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dzięki serdeczne za życzenia! Już nowy rok - oby odmienił pozytywnie los Mrówci!!! Quote
Roxana Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Początek roku, zaczynamy od wysokiego podskoku :multi: Quote
fizia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Isabel - tu jeszcze uśmiech w Twoją stronę "Teraz prośba do Isabel. Proszę Cię - edytuj drugi post w tym wątki i napisz tak : Zdjecia Mrowki - sesja zdjęciowa numer 1. Zdjęcia Mrówki - sesja zdjęciowa numer 2. Zdjęcia Mrówki - sesja zdjęciowa numer 3. Ulotka Mrówki numer 1. Ulotka Mrówki numer 2. " Quote
Isabel Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Napisałam, ale to jest nieaktywne, a uaktywnić nie potrafię. Quote
fizia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ja niestety też nie wiem jak się to robi - bo przy kopiowaniu znikaja te aktywne linki tak? To może narazie chociaż jakies jedno czy dwa zdjęcia Mrówki, żeby była na pierwszej stronie. Quote
Isabel Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Zdjęć wklejać, kopiować też nie potrafię, nikt mnie tego nie nauczył, a sama widocznie jestem za mało sprytna, nie to pokolenie, co się na komputerach i Internecie wychowało. Quote
fizia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 To już postaram się wytłumaczyć: kiedy chcesz skopiowac zdjęcie (albo kawałek tekstu) to 1) trzymając cały czas przyciśnięty lewy przycisk myszki, przejeżdżasz po zdjęciu - powinno sie zaznaczyć, zmienić kolor na ciemniejszy 2)teraz dajesz kursor na to zdjęcie, klikasz prawym przyciskiem myszki i dajesz opcję - KOPIUJ 3)naciskasz w poście na pierwszej stronie - EDYTUJ 4)i znowu prawy przycisk myszki - WKLEJ 5) teraz wystarczy dać - ZAPISZ w razie problemów, jestem do dyspozycji Quote
Poker Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Fiziu,a czy przypadkiem 2. punkt nie powinien być wykonany prawym przyciskiem?;) Quote
fizia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 O rany - faktycznie...:oops: Już zmieniam - dzięki! Quote
Isabel Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Udało się!!! Ale nie dzieliłam na sesje zdjęciowe, tylko dałam ogólnie - zdjęcia Mrówki + ulotki. Quote
fizia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No i super - gratulacje! Co prawda podobno może byc tylko 5 zdjęć w jednym poście - kiedys dostałam upomnienie za większą ilośc - ale może nie będzie problemu. Quote
Isabel Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Faktycznie, mogłam to rozdzielić na dwa posty, bo następny też jest mój, ale zapomniałam o tym zaleceniu. Quote
fizia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Najważniejsze, że mordka Mrówki jest na pierwszej stronie watku! Quote
Roxana Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Śliczna Mrówcia ciągle czeka i ma nadzieję, że z Nowym Rokiem przyjdzie do niej wymarzony domek... Tak długo już czeka! Quote
fizia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php?p=detale&id=19806&from=1 Quote
Recommended Posts