Roxana Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Cioteczki kochane: Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy! Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyście nadal pozostawali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2008 ROKU!!! [SIZE="5"]A Tobie Mróweczko w Nowym Roku- życzę NAJWSPANIALSZEGO DOMKU NA ŚWIECIE!!! Quote
fizia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 I żebyśmy mogli w tym nowym roku powiedzieć, że Quote
Isabel Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Tak pięknie to ujęłyście, że trudno już cokolwiek dodać. Odwzajemniam więc te piękne życzenia - dla Was i dla wszystkich czujących istot! Quote
fizia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szczęśliwego Nowego Roku!!! 12 miesięcy zdrowia 53 tygodni szczęscia 8760 godzin wytrwałości 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekunt miłości Quote
Inkaa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dziewczyny ! W pierwszym poście powinny być najważniejsze informacje o suczce + zdjęcia. Ja osobiście zdjęcia w pierwszym poście nie widzę. Tylko jakiś mały krzyżyk się pojawia. :roll: Przeglądnę cały wątek , zdjęcia zbiorę do kupy i zrobimy View Single Post. Potem jeszcze muszę napisać do Asi żeby Single Post umieściła w pierwszym poście. ;) Quote
fizia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dobry pomysł, Asia, która założyła wątek juz się tu nei pojawia. Jeśli chodzi o zdjęcia Quote
fizia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wydaje mi się, że wspólnymi siłami odszukałyśmy chyba wszystkie Jej zdjęcia - w sumie całiek ich sporo:) Quote
Inkaa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dzięki za zdjęcia. Teraz prośba do Isabel. Proszę Cię - edytuj drugi post w tym wątki i napisz tak : Zdjecia Mrowki - sesja zdjęciowa numer 1. Zdjęcia Mrówki - sesja zdjęciowa numer 2. Zdjęcia Mrówki - sesja zdjęciowa numer 3. Ulotka Mrówki numer 1. Ulotka Mrówki numer 2. Quote
fizia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Pod linkami tych sesji zdjęciowych pojawia mi sie to samo. Quote
Inkaa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 fizia napisał(a):Pod linkami tych sesji zdjęciowych pojawia mi sie to samo. Ups. Źle mi się skopiowało. Poprawiłam. Quote
truskawa144 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [LEFT]Niektóre fotki nie są za piękne,bo są albo za szpitala (zrobione zaraz po sterylizacji Mrówki) ale w starym boksie. Za to myślę,że na fotkach na trawie wyszła na prawdę ładnie i te fotki powinny być jako pierwsze. [/LEFT] Quote
Inkaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 truskawa144 napisał(a):Niektóre fotki nie są za piękne,bo są albo za szpitala (zrobione zaraz po sterylizacji Mrówki) ale w starym boksie. Za to myślę,że na fotkach na trawie wyszła na prawdę ładnie i te fotki powinny być jako pierwsze. Tak ! Zdecydowanie te na łonie natury wyszły najlepiej :lol:. Ale przydadzą się wszystkie zdjęcia bo z tym zielonych nie wszystko widać. ;) A przy okazji życzenia. Niech taneczny lekki krok będzie z Tobą cały rok. Niech prowadzi Cię bez stresu, od sukcesu do sukcesu! Szczęśliwego Nowego Roku dla dziewczyn z Mróweczki :loveu:. Życzy Enchantress :multi:. Quote
Recommended Posts